78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
mondjuk D2-ben a holttesteket több kaszt is tudta a saját hasznára fordítani (hullarobbantás (necro), redemption (paladin)), szóval nem elhanyagolható tényező, hogy mennyi ideig maradnak meg. -
"Például valaki megjegyezte a fórumon hogy a holttestek túl hamar eltûnnek és dolgozunk egy olyan megoldáson amivel kis ráfordítással tovább a képenyõn tudjuk õket tartatni."
csak nehogy ez miatt kelljen mad brutál vas alá, bár gondolom épp ez jelenti majd a nagy melót a történetben -
Barnus #2940 huu igy egész érdekes lett, lényeg, hogy aki akar copy-paste-l, aki akar kattint a kék szövegre lol -
Barnus #2939 http://www.diablo.hu/herald/hun2/hirmondo/?cikk=137A GPT-vel kapcsolatban felvetődött kérdések közül néhányra válaszol Bashiok
A lényeg magyarra fordítva, hogy mindenki értse:) -
kiváló oldal a sok agyalágyultnak -
Zarache #2937 ugye :D csak modositottak a linket meg1x beszurom aztan hagyom
Igazi emo nevelo :D -
Mekkora LOL :D -
Zarache #2935 Flying szerintem a sracnak ahogy leirtad ez valo :D
http://emogochi.eu/index.php?page=show&id=7243&lang=hu
igy legabb csinalhat maganak emos kis baratokat az emo neveldeben xD -
FlyingV #2934 hmm valamit mondasz xDD
köhh! -
ShaiHulud #2933 szerintem ez eleg egyertelmu:
http://www.blizzard.com/diablo3/_images/artwork/ss38-hires.jpg -
FlyingV #2932 elnézést mindenkiről, ez lemaradt.
ShalHulud:
az, hogy hydra=diablo3, elhangzott hivatalosan is már? -
FlyingV #2931 hmm igazság szerint szégyellem magam, hogy lesüllyedek a szintedre, de megteszem.
nem szeretnék sokat mondani, meg nem is szólok a véleményedhez semmit, de ajánlom, hogy járj társaságba, próbálkozz emberi kapcsolatokkal, hátha úgy valamit változol.
bár SZVSZ hatásosabb lenne, ha fognál valami jóféle acéldsodronyt, rákötnél az egyik végére egy kb 5-6 tonnás betonkockát, másik végére a lábad, majd fejest ugranál a pöcegödörbe.
ha nem esett volna le: sótlanságoddal együtt (még ha nem is sikerült humorosnak lennem leeshetett volna, hogy poénból mondom) békén hagyhatnád ezt a topikot, senki nem kíváncsi a havi piroskádra (bár sejtésem szerint egy igencsak a korban járó, 13 éves hormonzavaros kis taknyos emo cukifilyú vagy, aki nem tudja, hol a helye a világban és a szok jonda ottájtájsz cukkolásától menekülsz pl ide is, hogy tönkre tedd mások jókedvét).
megmondhatsz maminak, nem érdekel.

-
ShaiHulud #2930 hydra=diablo3 -
Direkt nem pakoltam fel azt, mert már régebben volt linkelve
-
mmofps-nek tudnám elképzelni, mint planetside, vagy mint a hl-es mod natural selection -
ott aztán lehetne zergelni 
-
Képzeljetek el egy MMO-t starcraft világban :) -
Fail. Nézd már meg a dátumokat. Kicsit le vagy maradva. 
Help: [URL=http://www.gamestar.hu/blizzard-next-gen-mmo-megerositve.html]Nem túl megbízható forrás, de mivel nem volt kedvem keresgélni, és a "barátom" ezt adta ki elsőnek, ezért ezt linkelem.[/URL] -
gugli a barátod -
who am I 7 #2923 Az ilyeneket pedig nem értem, ha valaki nem tud értelmesen válaszolni, és csak össze vissza beszél hülyeségeket, és sarkít, az minek válaszol?
Engem pl. nem zavar, h "röpködnek" a számok, bár a dio lényege, hogy van amikor 40-50 szörny rádugrik, és hent...Akkor talán kicsit zavaró lehet, de ha elég gyorsan eltűnik akkor nincs gond.Ha ki lehet kapcsolni, én azonnal ki fogom.
"arról beszélek, lehet más ízlése az embernek, de 1.: enyém az etalom(), "
Akkor fogadd el te is, és ne beszélj fa*zságokat.
Skilltree-vel sincs baj, szvsz.Az actokat szerintem mindegy hogyan nevezik... -
who am I 7 #2922 Lényeg, hogy a "büszke" wowzombik tartsák a frontot
-
nem sertodnek meg ha megint elovennek a Ghostot ;p -
Cat 02 #2920 Vagy csak azért hirdetik h ezt hidd és igazából egy FPS-t xD -
Igen, egy interjúból kiderült, hogy készül egy még be nem jelentett, teljesen új játék. Ezt kombózva a next-gen mmo álláshirdetésekkel valószínüleg nextgen mmo-t hegesztenek:) -
jah, a starcraft 2 expansiont még nem jelentették be
-
FlyingV #2917 bocsi a hülye fogalmazásért! természetesen újabb D3 infokra gondoltam!
mellesleg a blizz be nem jelentett játékáról is jó lenne hallani :) [immáron biztosan készül valami még be nem jelentett, ugye] -
r4pt0r #2916 Vagy a blizz még be nem jelentett játékára gondol vagy pedig diablo 3 bol valamire, pl új karakter. -
miféle bejelentés? :S
amúgy: Games Convention 2008 augusztus 20-tól -
FlyingV #2914 lusta voltam beírni xD
de akkor milyen fórumon lesz bejelentés augusztusban? -
okt10-11bygoogle -
FlyingV #2912 hmm blizzcon mikor lesz? valaki tudja? csak hogy mikor kezdünk el megint pörögni xD -
Jólvan na:D nekem még új dolog volt :D -
Te tudsz vmit
-
jobb később, mint soha :) -
ShaiHulud #2908 mivel odamegyunk vissza, ezert NAGYON valoszinu:P -
01:32 -nél az nem úgy néz ki, mint a DIO I kezdő temploma?? -
FlyingV #2906 hát az legalább darkos is és repülő számok sincsenek xD -

még a végén bepipul a Blizzard és elkészíti az április elsejei tréfának szánt Molten Core-t :)
fejlődés lenne abban is, csak visszafelé. jaaaa persze, hiszen az hogy sokan nem akarnak változást a kezelőfelületben,grafikában,irányításban,információkban,stb már tulajdonképpen az lenne! én kérek elnézést :) -
FlyingV #2904 :( meglehet