78998
  • Davidus
    6
  • Kandurex
    A wow, a pénzzel jön ide, meg a hozzákapcsolódó elkényelmesedéssel, a 8 év meg a várható időtartam, maga a Blizzard fejtette ki a 4 éve való kalapálást, ehhez még hozzá adjuk a várható megjelenést...voilá' 8 év...brava Blizzard!
  • BEAST #2981
    Nem tudom milyen 8 evrol beszelsz, azt meg vegkepp nem ertem hogy jon ide a wow... szvsz semmi koze hozza, minden blizzard jatek nagyon sikeres lett, megtehetik hogy eveken at ulnek es javitgatnak rajta mert amikor megjelenik a rajongok mar napokkal elotte tabort vernek a boltok elott :D
  • Narxis
    Egy mesterműt fog kiadni, hidd el, játszani fogsz vele több éven át.
  • Kandurex
    röhej ez 8 év egy játékfejlesztés, látszik, hogy a wow pénzszivattyú elkényelmesítette a Blizzardot
  • Cat 02 #2978
    Soha ?
  • BEAST #2977
  • BigPunisher
    Az MTI értesülései szerint a Blizzard kijelentette, hogy a Diablo 3 megjelenése a fejlesztőcégek közti megállapodás alapján kizárólag a Duke Nukem Forever piacra kerülése után képzelhető el.

WHEN ITS DONE, BABY....
  • TurboX
    "SC2-vel kb egy időpontban, 2009 Q1-re teszik a megjelenést."

addigra max még 2db kasztot fognak felfedni
  • FlyingV
    szerintem meg a rohadékok az általános vélekedéssel kapcsolatban arra értették, hogy az SC2-vel kb egy időpontban, 2009 Q1-re teszik a megjelenést. no midnegy.

Romoto te meg elmehetsz a :D:D:D

nem úgy értettem, hanem hogy rajzolták. És most ne az következzen, hogy géppel is lehet rajzolni:)

lábbal meg simán elképzelhető, vannak olyan arcok, akiknek nincsen keze csak lába és bakker lábbal fogják a fogkefét, úgy mosnak fogat (bár nem lehet felemelő élmény xD) meg kiskoromban szegedi utcán ért egyszer egy nagy trauma ilyen csávókám ott festett xDD Ki tudja lehet a motort is lábbal programozták le!
  • TurboX
    azt beszélik hogy a sc2 ütemterveit szeretnék követni a bejelentést után, ha az emlékezetem nem csal akkor tavaly május környékén mutatták be a sc2-t a nagyközönségnek, számoljuk úgy hogy jövő márciusba kiadják ami több mint 2 év az időpontok között. igaz hogy a d3-at már idestova 4 éve hegesztik, de a sc2 első in-game prezentáció után sem azt szűrte le az ember hogy ezt nemrég kezdték fejleszteni. d3-at alig 1 hónapja mutatták meg, nyugodtan dobhatunk rá 2 évet (legjobb esetben) kijön a 2010 nyár közepe, de félő hogy inkább karácsonyi ajándék lesz.
  • Kandurex
    2010?...meddig akarják ezt kalapálni? 8 évig? ...nem kapkodják el,...
  • 3P
    Én is erre tippelek. D3 2010 nyara, mint ahogy a D2 is nyáron jelent meg. A jövő kari túl korán lenne szerintem.
  • TurboX
    sc2 2009 q1
    d3 2010 q2-q3

sztem valahogy így lesz (ha minden jól megy)
  • 3P
    Kár, hogy nem lehet tudni megjelenési időpontot. De még a SC2-re sincs semmi időpont... :(
  • Narxis
    :DDDDDDDD
  • ROMOTO
    "a kézzel készített környezet meg nagyon faja lesz szerintem :P"
    Ja, ja, mondassz valamit..., még jó hogy nem lábbal, szájjal vagy seggel készítik azt a fránya környezetet :D
  • FlyingV
    babgulyás skill ütött :)

amúgy poénként írtátok, de a rúdugró amazon is simán ülne, ha nem lenne megoldatlan a hímsoviniszta, szűk férfiközösségből származó kigyúrt Hulk Hogan-féle állat(Chippendale From Kék Osztriga class). Druida-szerűség meg pl átalakulhatna valami madárrá, etc

amúgy a classokról szóló nem mondom el nyilatkozat tényleg elég stílusosra sikerült :P Bár a varázsló mellett szerintem a zsivány is benne lenne már akkor :) Az első mondat meg valahogy utalna a harmadik be nem jelentett classra, de nem fogok én már semmibe belemagyarázni semmit, megteszik helyettem mások (annyira élvezetes volt olvasni a találgatásokat is bejelentés előtt, marha kreatívak a fanok:) )

a kézzel készített környezet meg nagyon faja lesz szerintem :P

• Avenger
    pont ezt írtam
  • Szeszmester
    Hát te nagyon jó csávó vagy, hogy fordítás nélkül is érted. Szerintem csak belelátod, varázsló egyébként is biztos, hogy lesz benne.
  • Avenger
    én a fordítás nélkül is értem igazából :P de annyira mesterkéltnek tűnik nekem az a válasz hogy mást is látok a sorok közt :) Azért mondtam amit mondtam .
  • balvin
    sztem 5féle barbár lesz más-más színekben, ha minddel játszottál minimum 24 órát, akkor kapsz egy female witchdoctort:D
  • TurboX
    gondolom olvasta a magyar fordítást csak bashiok válaszában vélte felfedezni az esetleges rejtett üzenetet:)
  • ProGabe #2960
    csak neked...

"ki zaklatja a bűvészt, hogy megtudja a titkait? ki oson le, hogy meglesse a karácsonyi ajándékát?"

vagyis: nem fog elárulni semmit, majd bemutatják őket ahogy kell

amúgy csak sejteni lehetett hogy lesz valamiféle varázsló!? inkább betonbiztosra lehet venni :)
  • TurboX
    hehe:)

sorci alapkarakter az fix
  • Avenger
    "Who pesters the magician to tell you his tricks? Who sneaks downstairs to peek at his Christmas presents?"

Csak nekem tűnik úgy hogy mágusról és valami tolvajféléről van szó? :)
    Bár eddig is lehetett sejteni...
  • aaasdd
    és a szilva pálinka potion hol marad?
  • ThisZip
    A:SD:ASD:ASD:

és a főboss egy ritka bugylibicskát fog dobni: +20 káromkodás skill
    +10 testszag, ami 30%-kal erősebb zombiknál
    parasztlendítés 10%-kal jobb
    +10 tüzes tarhálás
  • EnZsolt
    Betyár, mint játszható karakter és babgulyás skill? :)
  • Kandurex
    xD
  • miilann
    najó menj a fenébe -.-'
  • miilann
    witch doctor csinál magának egy zombi hidat.
  • Davidus
    zombihíd:D
  • MuldR
    Rudugro amazon :)
  • Kandurex
    sorci portál, barbár ugrik, ...mi lehet még? repülés?..meg?
  • ThisZip
    "ha a játékos akadályba ütközik, minden karaktertípussal túl kell rajta jutnia valahogy. Egyelõre azonban nem fedjük fel a többi karakter képességeit."

teleportáló képesség?
  • VRSDM
    [spammerek csak hazamentek örömmel látom]
  • Barnus
    Bashiok ismét válaszol pár érdekes kérdésre
  • TurboX
    "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"

jah hogy ilyen is van?:D
  • TurboX
    áá túl messze van:D mond a lényeget