78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Barnus #3023 Teljes mértékben egyetértek:) 

Aki meg a száját húzza és csalódik mindenben, az ígyjárt nyasgem:P -
Pedig nem az. Egyáltalán nem kell MMO bele, elég a WoW, azzal játszon akinek az kell. A grafikai tuning természetes, lévén, hogy fejlődik a technika, ez lesz mindig ami először feltűnik az embernek ha megnézi a játékot, a másik, hogy a korábbi részek SIKERES elemeit megtartják, ami szerintem egyértelmű, már a 100. komolytalan internetes petíció készülne ha nem így lenne. Az meg, hogy nem adják ki hamarabb mert nem akarják kiütni a másik terméküket szintén logikus, nem ingyen dolgoznak és minél több bevételük lesz annál több pénzt fordítanak a a következő rész fejlesztésére és annál tovább lesz support a már kiadott játékaikhoz. Én is így tenném ha a Blizzard fejese lennék. És mig mindig merész dolog nagy következtetéseket levonni, mert nincs a boltokban a játék, bármi változhat. -
En ertem, de ha csinalnak egy "fel" mmo-t, akkor mar az azt koveto "teljes erteku" dio mmo (persze ha lesz valaha egyaltalan, nem tudni, ez csak egy naiv feltetelezes reszemrol) mar messze nem olyan nagy durranas. Hogy miert nem? Pont miattatok, akik mindig korszakalkoto dolgokat vartok, egy hns mmo utani tenyleges mmo mar egybol megint gagyi es alig-van-benne-ujdonsag lenne, szamotokra. Diablonak van egy stilusa, egy tipikus jatekmenete, es feelingje. Ezt jelen esetben meghagytak, egy picit csiszoltak rajta (jott is a siras es peticio miatta), tettek hozza aprosagokat, es kesz is. Hogy mindez csak egy grafikai peccs, es kiegnek is jo lett volna? Lehet, bar altalaban az ilyen szintu valtozasokat mar uj reszkent adjak ki mindenhol. Mondjon nekem valaki pls egy jatekot, ahol az elso 1-2 resz mechanizmusat egy teljesen uj valtotta fel. (meg a GTA se lenne jo pelda, hiszen mar az elso reszben is azt csinaltad mint most, igaz felulnezetben es 2Dben, de a jatek elemei es stilusa ugyanaz, mint a mostani IV. resznek... csak mindig hozzaraktak valamit - es akkor lehetne folytatni a sort, akar fps, akar strategia, akar kalandjatek) Bar nincs megalapozott ervem ra, de erzem, hogy igy is nagy durranas lesz a d3, ugy, hogy lenyegeben az eddig megismert featurek koszonnek vissza, minimalis valtoztatassal.
Hellgate bukasat en szem. szerint nem ertem, reszemrol imadom/tam :) (mai napig jatszok vele online ha van kis idom) De sajnos a tobbseg nem, sajnalom is ami tortent, siman elfogadtam volna egy Hellgate: Paris, Roma, stb-t... -
mielőtt megállapítom az állagát megkóstolom ahogy általában -
Gondolom szereted az állott sütiket, gusztus kérdése... -
szolj nyugodtan ha nem értesz valamit -
He? -
amit te még jobb ízüen fogsz megenni -
A példa jó: ez kb. olyan mintha anyátok elétek rakná a csokitortát és azt mondaná, hogy inkább elrakja 2 évre a spájzba, így biztos jobban ízlik majd... -
gatyo #3014 Senki nem beszélt dio MMO-ról. Mint ahogy irtam a kettő között képzeltem el. Pl. egy H&S MMO.
Antihero: a Hellgate a félkészsége és a sok bug miatt bukot meg. És ugye nem felejtsük el, hogy NEM a Blizzard pénze és community-je volt mögötte. -
tudám honnan fakad a blizzard utálat. ez kb olyan mintha anyátok elétek rakná a csokitortát ti meg köszönet helyett gyomron rúgnátok:D
-
Tévedsz, a tipikus emberi mentalitásra alapozva nyomatják ezek a cégek a maszlagot... -
Viszont miert lojjek el az mmo aduaszt a diablo eseteben mar most, amikor meg fut a szekere a wownak? Kiadjak a d3at, hagyomanyos stilusban, majd idovel amikor megerett az ido es van terulete a diablo mmo-nak, kiadjak azt. WoWban van meg potencial, 1-2 kieget kisajtolnak belole, aztan majd meglatjuk, hatha egy diablo mmo koveti. -
Nem a Blizzcon-on jelentették be (az októberben lesz), hanem a WWI-n. -
Látom neked nem is a játékkal van gondod. Hanem a nagy fejlesztő cégekkel, így már értem^^ (tipikus emberi mentalitás) -
Hadd ne legyek elájulva attól, hogy a blizz kutyába sem veszi a usereket (miközben ugye ott a maszlag, hogy a blizz mennyire userközpontú és hogy tökéletes gamákat kreál, amihez biztos kell az a 8 év...), és csak a piaci megfontolásokhoz köti a kiadások dátumait, vagy szerinted drukkoljak inkább annak, hogy a legtöbb pénzt síbolják össze ezzel és a végén olyan legyen a cég mint egy felfujt hólyag a mikroszoft mintájára, aminek áldásos tevékenységét nap mint nap érzékeljük ugye, nemtom hogy szeretném-e... -
Lásd Hellgate: London. Megcsinálták. Nem volt olyan rossz. De kudarc lett a vége. -
gatyo #3006 Pontosan. Egy hack&slash-mmo-t vártam, egy ilyen szintű grafikával. -
"Ha az ember megnézi kritikus szemmel levéve a dio szemellenzőt, már most se egy nagy truváj ahogy kinéz, hol lesz ez a game a 2010es mezőnyben?! "
Miért miennek kéne lenni? Crysis szerünek? (amivel alig játszanak már)
"
Szvsz nagy vonalakban a dio3 nál csak egy új grafikáról beszélünk, eleve egyre inkább csak a grafika biztosítja a versenyelőnyt, mert a játékmenetekbe csak minimálisan mernek belenyúlni, ebbe pl. csak a healt gömböket és mutatóba némi tereprombolást tettek (ja és új kasztokat, amit máris sérelmeznek egyesek... :)"
Te szerinted nem lesznek benen új dolgok? Az alap hogy a régi cuccok benen maardnak mivel 100% beváltak. Ezekhez majd jön még pár dolog.
" Inkább adják ki még az idén és 2010 re tolják be a dio4 et, asszem elég sokan kibékülnék ezzel és a cég is jobban járna."
Igen ez nekik úgy megérné mint neked 100.000ft nekem adni. -
ShaiHulud #3004 tehat szeritned egy 2. vagy 3. resznek gyokeresen masnak kene lennie, mint az azt megelozonek? folytatasoknak pont az a lenyege hogy az elozo resz feelingjet hozza feltupirozva. gyokeres valtozasok = tok mas, uj jatek. vagy milyen lenne mar diablo 3 ami egy fps-mmo lenne ?! o.O -
Akranor #3003 míg megjelenik ajánlott beszerezni egy 22" LCD-t 1680x1050-ben lesz az igazi. :)16:10-ben -
Szerintem sem nagy durranás valahogy ez a dio3 ennyi év után...szép, szabályos... csakhogy a piac fejlődik, a dio klónok után (TQ, Sacred, Loki meg amik jönni fognak) valahogy nemakarózik elhinni, hogy a Blizzard ezzel akar kijönni 2010?-ben, amit ezen a videón látni (bár persze ezzel fog). Ha az ember megnézi kritikus szemmel levéve a dio szemellenzőt, már most se egy nagy truváj ahogy kinéz, hol lesz ez a game a 2010es mezőnyben?! Valszeg valami retro image-el lehet majd eladni a nem fanoknak. :) Jó a dio játékmenete, de annyira azért nem nagy dobás, attól mert nagy név, még lehet vele bukni, lásd pl. Doom 3, azt is elkente a konkurencia, mint a szart. Szvsz nagy vonalakban a dio3 nál csak egy új grafikáról beszélünk, eleve egyre inkább csak a grafika biztosítja a versenyelőnyt, mert a játékmenetekbe csak minimálisan mernek belenyúlni, ebbe pl. csak a healt gömböket és mutatóba némi tereprombolást tettek (ja és új kasztokat, amit máris sérelmeznek egyesek... :)
Persze nem kell feltétlen megváltani a világot, mert jó az úgy, ahogy van, csak ha egy konkurens előrukkol valamivel, ami hasonló csak épp tele van új dolgokkal, jobb graf., full 3d, és esetleg korrekt multi szekció, akkor a diablo ha bukni nem is, de kevesebb pénzt fog hozni a cégnek és annak mi isszuk meg a levét, mert ha valamiben nincs pénz, akkor abba nem fektetnek annyit és a elsorvad a peccs, kieg. rész, ami kell a game és a gamerek túléléséhez...Tehát szerintem öngól ezzel a game val kivárni a 2010 et. Inkább adják ki még az idén és 2010 re tolják be a dio4 et, asszem elég sokan kibékülnék ezzel és a cég is jobban járna.
-
Akranor #3001 áááá 49. warrimnak kiesett a Royal Circlet!El sem hiszem :D
1996 óta sosem esett :S De most megvan!Enyím!ki is csordult egy kis könny a szemem sarkából...
Dio3 messiás lesz.A régi fiataloknak tuti bejön az "újak" meg alap megszeretik.Történetre nagyon-nagyon kíváncsi leszek.Bár szerintem nem Diablo lesz a fő monszta hanem Tyrael..gyanus a kis angyalka:P -
én hálát adok az égnek hogy nem vegyítették, az új mmo-juk amúgy is készülőben van, itt a lőcs király is, sok már ez is.. -
gatyo #2999 *dio2 cooperative mode -
gatyo #2998 Biztam benne, hogy egy kicsit MMO-s lesz. Ugy a wow és a dio3 cooperative mode között valahol. (pve, pvp helyekkel stb.) -
gatyo #2997 Ugyanmár... Nem akarom én elrontani kedvét ezzel senkinek. Énis meg fogom venni, játszani is fogok vele, mert mint írtam gyönyörű lesz. De mégsem lett más mint egy dio2 gui patch :-) -
ha nem lenne ugyanolyan stílusa mint az elődjének saját magukat és a fanokat köpnék arcon, nagyobb durranás alatt mit értesz? mit vártál? -
A hozzad hasonlo emberek azok, akiknek keptelenseg oromet szerezni a tulzasba meno igenyeitek miatt. A blizz ki fogja adni a d3at, az emberek meg fogjak venni tonnaszam, es boldogan fognak jatszani a haverokkal, ismeretelenekkel, onmagukban, amig ti meg mindig csak sopankodtok es huzzatok a szatokat. Ertem en, hogy minden egyes jatek kapcsan egy korszakalkotast vartok, de csak magatokkal toltok ki :) No offense. -
gatyo #2994 Blizzcon-on mikor bemutattak a Dio3 ingame részét, már legyintettem is. Ugyanaz a stílus, ugyanaz a cooperativ mód stb. ennél egy picit nagyobb durranást vártam. SC2 detto... mindenesetre egy dolog biztos. Gyönyörű lesz mindkettő csakhát :-S -
"csinálnak neki gyorsan valami történetet, meg pár új területet"
ez remek, tehát számodra minden folytatás egyfajta "grafikai patch"
"hülyék lesznek egyik sikeres játékukat egy másik sikeres játékukkal kiütni"
korrekt, én is így csinálnám
-
az tény, hogy annyira nem hülyék, hogy egy éven belül adják ki 2 marha sikeres játékuk köv részét.
-
gatyo #2991 Pedig az. Csakhogy ez ne tűnjön fel, csinálnak neki gyorsan valami történetet, meg pár új területet. De, hogy minderre minek kell 6-8 év azt nem tudom. Illetve tudom mégis: mert hülyék lesznek egyik sikeres játékukat egy másik sikeres játékukkal kiütni. Itt már minimum 10 évre előre megvannak mit hogyan kell majd nekik kiadni, fejleszteni, késleltetni stb. hogy a lehető legnagyobbat kaszálják és folyamatosan uralják ezt a piacot. :-) -
Nem az, me kézzel készítik, ezé készül má vagy nyóc éve...
-
-
Pedig nem az. -
gatyo #2987 Jó akkor, úgy mondom, hogy Dio3 és SC2 egy grafikai patch kb. :-) -
már megint "az sc2 csak grafikalilagmás"-nál tartunk 
egyszerűen válaszolok: nem az!
bocs az OFF-ért, csak nem szeretem a butaságot :| -
gatyo #2985 Azért arra kíváncsi lennek az SC2 miért készül 2003 óta, amikor csak egy erős grafikai tuningnak tűnik az egész. Ráadásul azóta gyökeresen megváltoztak az 3D motorok is. -
SC2 is 2003 óta készül tehát az is 6 év lesz.