• PiszkosFred
    En ertem, de ha csinalnak egy "fel" mmo-t, akkor mar az azt koveto "teljes erteku" dio mmo (persze ha lesz valaha egyaltalan, nem tudni, ez csak egy naiv feltetelezes reszemrol) mar messze nem olyan nagy durranas. Hogy miert nem? Pont miattatok, akik mindig korszakalkoto dolgokat vartok, egy hns mmo utani tenyleges mmo mar egybol megint gagyi es alig-van-benne-ujdonsag lenne, szamotokra. Diablonak van egy stilusa, egy tipikus jatekmenete, es feelingje. Ezt jelen esetben meghagytak, egy picit csiszoltak rajta (jott is a siras es peticio miatta), tettek hozza aprosagokat, es kesz is. Hogy mindez csak egy grafikai peccs, es kiegnek is jo lett volna? Lehet, bar altalaban az ilyen szintu valtozasokat mar uj reszkent adjak ki mindenhol. Mondjon nekem valaki pls egy jatekot, ahol az elso 1-2 resz mechanizmusat egy teljesen uj valtotta fel. (meg a GTA se lenne jo pelda, hiszen mar az elso reszben is azt csinaltad mint most, igaz felulnezetben es 2Dben, de a jatek elemei es stilusa ugyanaz, mint a mostani IV. resznek... csak mindig hozzaraktak valamit - es akkor lehetne folytatni a sort, akar fps, akar strategia, akar kalandjatek) Bar nincs megalapozott ervem ra, de erzem, hogy igy is nagy durranas lesz a d3, ugy, hogy lenyegeben az eddig megismert featurek koszonnek vissza, minimalis valtoztatassal.

Hellgate bukasat en szem. szerint nem ertem, reszemrol imadom/tam :) (mai napig jatszok vele online ha van kis idom) De sajnos a tobbseg nem, sajnalom is ami tortent, siman elfogadtam volna egy Hellgate: Paris, Roma, stb-t...