78998
  • Archer81
    Szia Barnus,

Végig rágtam magam a The Dark fórumán. Megtaláltam az összeveszést: nem volt akkora nagy dolog: egy szerkesztő programon kínlódtak egy kicsit, aztán volt bocsánatkérés meg minden. Végül aztán kiderült, hogy mindkét oldalon volt hiba, kijött az új verzió és happy end. A szerkesztő program írója ArthurDent a The Hell mod readmejében külön ki van emelve, mint fontos közreműködő. :-)
  • TurboX
    bannerba vele

#3140: nekem 1 szar, de a témát zárhatjuk
  • Darc1n
    Tegnap megnyitotta kapuit a www.diablo3.hu
  • AntiHero
    szar. (viccnek is)

Összekeveritek a Darkos kifejezést a sötéttel:S
  • Narxis
  • ShaiHulud
    thegoodking is a badking
  • Barnus
    King: őőőő....esetleg ide téved valaki, aki nem látta a montázsolt képeket és fogalma sincs, hogy miről van szó? Mi alapján szavazol valamire, ha nem látod, hogy mik közül lehet választani? Ez nem lenézés, hanem egyszerű kieg.információ, hogy aki előtte nem látott itt belinkelt képeket, az is tudjon dönteni.

Ha valamit terjesztesz, azt miért kell a forrást megkerülve tenni? Na de mindegy. Ha te nem érzed gáznak, s szerinted teljesen korrekt vagy....nc:)
  • TheGooDKinG
    * és szerintem nem kell annyira lenézni az embereket hogy 6 képpel értenének meg csak egy szavazást, úgyhogy főleg nemtom mért volt baj dehát te tod...
  • TheGooDKinG
    Nemhogy örülnél hogy én legalább "terjesztem" , foglalkozom vele, inkább írsz rám egy három soros oltást... azért te sem vagy semmi.
  • Barnus
    jah vágom amugy, hogy a doom3er gyerek töltötte fel, innen a doom3 link, mindenesetre akkor is kamu virus tutira
  • Barnus
    Turbo: én a szavazást a Páholyon tettem ki. Mindenféle flame nélkül, egyszerüen kiváncsiságból, hogy hányan nyomják meg melyik gombot. nem az egymás tulkiabálását szerettem volna olvasni. Nem is linkeltem be ide a szavazást, gondoltam, hogy aki a híreket olvassa, nyom egyet, hogy mi a véleménye és kész.

Goodking linkelte be, csak igazából nem értem, hogy miért nem tudja azt belinkelni, ahol találta a szavazást, hisz mivel privát szavazás, így máshol nem jelenik meg, csak ha a közvetlen linket beírja az ember. Az pedig csak a Hírmondóban volt publikálva...
  • Barnus
    100% hogy valami kamu torrent. keylogger vagy egyéb fasság.
    bár mondjuk már a link is elég érdekes, hogy az állítólagos DIABLO3 link, miért:
    http://www.torrentportal.com/details/3441959/Doom3Dler_AcTRaBpCracked.html

DOOM3DLER néven van...?:) Én asszem kihagyom ezt a linket:)
  • Barnus
    King. Most nem azért bocsi, de ha már egy általam elkészített, a Diablo Páholyon lévő szavazást belinkelsz, akkor lehetne annyi tisztesség benned, hogy az általam megírt cikket/szavazást linkeled be, ahol képek is vannak a szavazáshoz, nem pedig a poll-r linkjét nyomod ide be, ahol csak a nyers kérdés/szavazógombok vannak, mindenféle egyéb infó nélkül. Nem tudom, hogy merre lehettél elbújva amikor a gerincért kellett sorba állni:P

A szavazás tehát itt található.
  • tigeroo
    Seeders: 0 Leechers: 0

ha minden jól megy holnapra már lejön!!!
  • Prince23
    Felelősséget nem vállalok!
    Diablo 3 beta
  • tigeroo
    anyuhoz menjetek sírni na bazdmeg namár...

jaa senki sem sírt most? miafánknak hozzátok fel akkor könyörgöm?:(

szívlapáttal agyonvágnám az összest mostmár...
    (tigeroo has gained 100 rage points)
  • Ragnar360
    3. kép szemüveg...sztem akkoris szar
  • TurboX
    vagy csak nem érted
  • Narxis
  • Ragnar360
    ennek semmi értelme -.-
  • ToCsEk
    ez ÜT!
  • TurboX

ennyi
  • Nenrandil
    Szerintem ha egy helyszín be van világítva, és kint a szabad ég alatt éppen világos van akkor nincs dark hangulat... De D2-ben is leszállt az éj, és ott is voltak barlangok, kripták és egyéb helyek ahol már nem volt fény és jöttek a hátborzongató monszták... Szerintem itt is így lesz... Mivel a D3-nál komplettebb világot alkotnak, így nyilván lesznek szivárványos-nyuszis helyek, és lesznek akasztott hullásak is...és lesz nappal, és éjszaka... amikor a tökünkig sem látunk majd...és ez így lesz jól :)
  • Phoenix007
    Erről a színes-dárkos témáról jut eszembe: Dio1-2-ben annak is volt jelentősége, hogy mekkora a light radius, mert ha kicsi volt, gyakorlatilag lósz*rt se láttál sötét/zárt helyeken. Itt meg mindig látod az egész képernyőt. Ez mondjuk szerintem elég sokat dobott a "Diablo fílingen", hogy ahol sötét van, ott tényleg sötét van...
  • Dodo55
    Most nem azért, de a D2 is tele van egy csomó szines effektel.
    Bár aki DDraw módba játszott vele, az tény, hogy nem láthatta...
  • Grove4
    Ja ,akkor sorry!
  • AntiHero
    Már rég láttuk a hivatalos oldalon:)
  • Grove4
    Diablo III világtérkép.
  • Narxis
    Ezt szerintem már 100-szor elmondtuk azoknak akik DÁRKOSSAK, de mintha nem tudnák értelmezni vagy nem tudom.
  • Rettenthető
    Szóval azért ebbe a színes-nem színes problémakörébe belekötve egy kicsit.
    Még egyetlen egy helyszínt láthattunk, amit direkt a show kedvéért tákoltak össze, és talán sejthető, hogy lesznek benne ilyen részek (is).
    De ebből marhára nem lehet tudni még, hogy a többi act milyen lesz. Lehet még a többi része olyan komor, hogy a most vergődők könyörögnek majd még színekért...
  • TurboX
    megint kezdődik..
  • Davidus
  • TheGooDKinG
    Szavazzunk !
  • Barnus
    Oké, én elhiszem:)
  • Archer81
    Nos, utánanéztem a dolognak. A Dark fórumán még idén februárban is barátságosan levelezett Mordor, aki valóban a TH főembere. A TH az eredeti Hellfire 1.01-en alapul Mordor szerint, de itt egy idézet a readme-ből:
    "Ted Powell, Noktis, Labiri, Zamal, Zenda <- Néhány jó ötletet merítettem az ő modjaikból;" Zamal és Zenda a The Dark főemberei. Tehát azt hiszem meg lett adva a jogos kredit nekik. Egyik mod pedig miért ne meríthetne a másikból jó dolgokat? Ez nem hinném, hogy lopás, inkább mások munkájának folytatása, elismerése. Legalább nem az van, mint a D2 modoknál, hogy ahány annyi féle: itt van valami közös alap, amire építhetnek.
    Egyébként csak nézd meg a changes logot és a honlapot. Kizárt, hogy egy 80 MB feletti modot egy kb. 5 MB-osból loptak volna ki. A két teljesen új plusz karakterről és a zenéről nem is beszélve. Szerintem valami túlzás van a dologban. A The Hell a mai napig fejlesztés alatt áll, a fórumon állandó feedback van és figyelembe veszik, amit mondunk. Én ezt nagyra értékelem, ezért is reklámozom. Ez a valaha írt egyik legjobb játék, és még most is képes megmozgatni embereket. A The Darkot pedig biztos kipróbálom, már csak az összehasonlítás kedvéért is.
    Amúgy mi a baj a Hellfire-el? Már azon kívül, hogy nehéz hozzájutni, ami kétségtelenül igaz. A Fészek talán nem lett tökéletesen eltalálva, de a Kripta gyönyörű. Szvsz. :-)
  • Barnus
    Végülis nem tudom, hogy a két mod között mi a különbség. Attól még lehet, hogy jobb a Hell mod, mert továbbfejlesztették, de ha igaz az, hogy a dark mod átirata, akkor creditsben illendő dolog megjegyezni, hogy a dark mod módosított/továbbfejlesztett, stb verziójáról van szó.
  • Barnus
    Konkrét teljes történeti linkem nekem nincsen, egy srác aki nagy Dark fan és rendszeresen olvasgtja a fórumot, ő mondta.
    Egy apró hsz van csak itt
    http://www.thedark5.com/forum/forum_posts.asp?TID=1233&PN=1

Mordor a Hell modnak az egyik főembere ha jól tudom, nem?
    Ott a Dark fórumon tett hszéből kiderül, hogy kilépett, arról azonban nincs bizonyitékom, hogy le lett lopva. 3/4 évvel ezelőtti téma amint látom.
  • Archer81
    Szia Barnus,

Nem sértődtem meg. Tudnál egy linket adni, vagy ha erről a fórumról van szó, hogy kb. mikor volt szó erről? Sajnos kevés időm van bogarászni, de az infók érdekelnének. Köszi!
  • Barnus
    Nem téged akartalak bántani ezzel Archer, köszi a linket, meg az infót, csak pont a közelmúltban volt szó erről a híres Hell modról, hogy milyen "tisztességes" módon is "készült" el, és kikivánkozott belőlem, hogy megjegyezzem:)

Azért az ajánlást köszi:)
  • Barnus
    én nem vagyok a mod-ok híve. főleg nem az olyanoké, amik egy nem hivatalos kiegészítőhöz lettek írva. Azért pakoljak fel hellfire-t, hogy moddal játszak?

Az meg pláne szúrja a szememet, hogy ez az állítólag húdeistenifasza 'thehell' mód 99%-ban lopott termék. Az eredeti DARK mód kódját lopta el egy megsértődött fejlesztő és minimális módosítások után, hogy mégse lehessen azt mondani, hogy csak átnevezte, kiadta HELL mód néven.

Elvből nem szimpi az ilyen, még ha a mod alapvetően jó is. Ha már mod, akkor inkább választom az eredeti Dark mod-ot:P