Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Archer81 #3109 Nos, utánanéztem a dolognak. A Dark fórumán még idén februárban is barátságosan levelezett Mordor, aki valóban a TH főembere. A TH az eredeti Hellfire 1.01-en alapul Mordor szerint, de itt egy idézet a readme-ből:
"Ted Powell, Noktis, Labiri, Zamal, Zenda <- Néhány jó ötletet merítettem az ő modjaikból;" Zamal és Zenda a The Dark főemberei. Tehát azt hiszem meg lett adva a jogos kredit nekik. Egyik mod pedig miért ne meríthetne a másikból jó dolgokat? Ez nem hinném, hogy lopás, inkább mások munkájának folytatása, elismerése. Legalább nem az van, mint a D2 modoknál, hogy ahány annyi féle: itt van valami közös alap, amire építhetnek.
Egyébként csak nézd meg a changes logot és a honlapot. Kizárt, hogy egy 80 MB feletti modot egy kb. 5 MB-osból loptak volna ki. A két teljesen új plusz karakterről és a zenéről nem is beszélve. Szerintem valami túlzás van a dologban. A The Hell a mai napig fejlesztés alatt áll, a fórumon állandó feedback van és figyelembe veszik, amit mondunk. Én ezt nagyra értékelem, ezért is reklámozom. Ez a valaha írt egyik legjobb játék, és még most is képes megmozgatni embereket. A The Darkot pedig biztos kipróbálom, már csak az összehasonlítás kedvéért is.
Amúgy mi a baj a Hellfire-el? Már azon kívül, hogy nehéz hozzájutni, ami kétségtelenül igaz. A Fészek talán nem lett tökéletesen eltalálva, de a Kripta gyönyörű. Szvsz. :-)