78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Szerintem Hermione kaszt lesz az a sorcis
-
jöhetne már valami érdemleges info, mert ez a "dobjatok be valami flémet különben beszélgetünk a semmiről" egy idő után unalmas lesz -
a következő karakter a sorci helyett egy tauren lesz, ...
-
Képzelem, mit össze fog még nyüglődni jobbhíján az a sok dio3 fórumos (bár erről lassan van fogalmam már... ;) , szarrá lessz frusztrálva egy idő után mindenki, szvsz elég nehéz megszokni, ha egy játék topic ja kb. 2 évvel korábban indul a kelleténél...
-
-
"és társalogjunk érdemben a játékról."
Ez nehéz lessz..., asszem kb. 2 év múlva fogjuk ezt itt tenni, addig marad a dárkos vs lightos, vérpisti vs öregdiós, konzervatív fan vs progresszív fan, és a szimpla fikázó vs rajongó téma, némi infomorzsával tarkítva.
-
>Na látom, itt még mindig megy a téma :)
Rosszul látod, itt már rég nem ment ez a téma, kb. 100 hsz óta, csak te felhoztad.
>Nyugodj meg, ha nem is mondják ki konkrétan de lesznek/vannak változások,
Azt mondták ki konkrétan, hogy NEM lesznek változások... Lesz ilyen helyszín is, meg olyan is. Amit láttunk, az olyan is marad.
Tényleg ... akárelyik fórumra megyek, új infókat keresgélni a játékról, még mindig mindenhol ez megy, annak ellenére, hogy a Lead Designer határozottan kijelentette, hogy így marad. Emberek, legalább nekünk legyen már eszünk, hagyjuk ezt a marhaságot, és társalogjunk érdemben a játékról.
Peace!
u.i.: "who am i", ha már azt nehezményezed, hogy itt valaki lehülyézte a "darkos" tábort, akkor legalább ne csinálj segget a szádból azzal, hogy te meg lebirkázod azokat, akinek tetszik így ahogy van. És ha halvány fogalmad sincs róla, hogy mi a bétateszter dolga, akkor meg pláne ne okoskodj... -
Javíts ki, ha tévednék, de a bétateszter nem a játszhatóságot és a játékokban fellelhető (program) hibákat keresi, vagy lenne hivatott keresni? Tudtommal nem arról szól elvileg az a "munkakör", hogy jajj, nekem nem tetszik a witchdoctor, meg olyan wow-s ez a grafika, meg óóó, miért nem csak az orrom hegyéig látok, meg miért van benne vízesés, mindnhol vérzuhatagoknak kellene lenni...
A Diablo II-ből meg kihagyták a könyvből tanulható skilleket, a 4 attributumot növelő elixireket, az sp-ben megtalálható fix unique cuccokat stb. és még lehetne sorolni mi mindent...
Vagy neked már a 2-vel is bajod volt? -
Tudod mit? Menj WoW-ozni... -
FlyingV #3254 sry a floodért, de:
"Úgy alakítjuk [a Vajákost], hogy ha egyszer mégis visszahozzuk a Nekromantát, legyen számára hely. Már most tervezzük, hogy mi lesz a kiegészítõkben [a többes szám nem elütés!], és fenn kell tartanunk a helyet a többi eljövendõ kasztnak is."
remélem nem arról lesz szó, hogy kidobnak 2 kiegészítőt, kiegészítőnként 1 kasztot és egy új actot... Meg persze pár item (gondolom tolják pl a class specific itemeket kiegre is, hogy nagy betűvel rá lehessen írni :P) -
FlyingV #3253 ... nehezen olvashatót akartam írni... illetve kiegészítés nem rossz a szemem, sőt egy sas is megirigyelné :P -
FlyingV #3252 szépnek szép, sőt nagyon illik a stílushoz! csak nekem a nem félkövér típus kicsit nehezően olvasható volt valamiért délután fater gépén, de most megnézve meg tökéletes. vedd úgy, hogy nem is írtam semmit :) hajrá diablo páholy! :P -
r4pt0r #3251 Látod ez a játék nem neked készül. Rajtad kívül pár milla ember el lesz vele. :D -
who am I 7 #3250 Ők azok akik foglalkoznak a játékkal, és elmondják a véleményüket, nem pedig bírka módra bólogatnak.
Béta tesztelésekről hallottál már?Szerinted miért vannak?Jah, és ha már bétateszter...Úgy gondolod, ha már negatív dolgot mond, akkor nem is nézik?hM?Érdekes dolgok ezek...
A nekrót kihagyták úgyszint...így "vérfrissítik" a játékot... :D Hát nem tom..eskü...helyére beraktak egy rózsaszín tollasfejű bohócot :D Én még mindig nem értem, hogy miért nem WOW:HNS-nek nevezték el...
-
"Azért fura, h ennyire utálod azokat akik aláírták, és ha majd egy szerveren kell játszani velük, kilépsz?"
Pont ez az, hogy nem lesznek ott, mert nem tetszik nekik a graf. Vagy ha lesz is pár ilyen rinyagép, úgyis csak erőltetett "küzdelem" lesz részükről. És kérdés: minek játszanak vele, ha nem tetszik?
Sajna vannak ilyen elkényeztetett gyökerek, akik szüleiken kívül is elvárják, hogy szárazra nyalják a seggüket... -
who am I 7 #3248 Na látom, itt még mindig megy a téma :)
AZért ellenben veled, a blizzard nem hülyézte le azt az 50.000 peticiót aláíró embertársadat (látszik, h nem kicsit intelligensebbek).Nyugodj meg, ha nem is mondják ki konkrétan de lesznek/vannak változások, és a demo-ban is maximum csak normál "act1" elejét láthattuk..vagdalva.Azért fura, h ennyire utálod azokat akik aláírták, és ha majd egy szerveren kell játszani velük, kilépsz?
Most már lehetnének új hírek is..vagy vmi karakter, vagy skill...vagy bármi lófasz, vagy mennyi item lesz...Meg milyen runázások lehetnek stb...Faszom, édeskevés az ami eddig kiderült. -
Barnus #3247 "hol lehet elérni? " úgy gondolod azon kívül, hogy ott a baromi nagy kép, amin az egér mutatója átvált kis kezecskére és rákattinthatsz és már olvashatod is?:)
Nem tudom. Minden hanglemez boltban és a tesco könyvespolcain:P -
ez nagyon durva:) grat
hol lehet elérni? -
Barnus #3245 "Barnus egy észrevételt engedj meg: ez a dőlt, nem félkövér betűtípus nagyon nehezen olvasható ezen a háttéren! "
Én szépnek tartom. az egyenes betü sokat ront az egész hangulatán.
Többiek szerint is nagyon zavaró a dőlt betűtípus és olvashatatlan? -
FlyingV #3244 3 király dolog az oroszok kérdéseiből:
"Váltakozni fog-e a nappal és az éj? Ha igen, akkor hatással lesz-e a játékmenetre valamilyen módon? Pl: éjjel másféle szörnyekkel találkozhatunk, mint nappal, vagy a karakter extra tulajdonságokat, nagyobb sebzést kap egy bizonyos napszakban, stb."
szerintem nagyon nagy ötlet!!
"Elképzelhetõ, hogy az összes bónuszt, amit az páncél, fegyver, stb ad, láthatjuk valahol a képernyõn, hogy ne kelljen magunk összeszámolnunk? (Pl: egy panel mutatná, hogy összesen +20str-t, +5 dex-et, stb kapunk)"
hasznos lenne!
"Mit szeretnél magadtól kérdezni? Illetve válaszolj is rá kérlek:)"
ezen meg csak pusztán jót derültem:D imádom a ruszkikat :D -
FlyingV #3243 Barnus egy észrevételt engedj meg: ez a dőlt, nem félkövér betűtípus nagyon nehezen olvasható ezen a háttéren! -
durva, nem igen volt ilyen az elmúlt években. örülök, hogy tévedtem :) -
"Valószínûleg új infókra számíthatunk hamarosan, ugyanis két hét múlva a Blizzard jelen lesz egy lipcsei konferencián, vagy kiállításon.[nem derült ki a cikkbõl számomra, hogy mi lesz Leipzig-ben:)-a szerk.] "
#3237 -
FlyingV #3240 lehet, hogy dedós kérdés/ már meg lett válaszolva, de kíváncsi volnék, hányféle item típus lesz (mara a kék-zöld-sárga? vagy a'la WoW zöld-kék-lila-narancssárga etc etc), illetve rúnaszavak lesznek? vagy leegyszerűstik és csak ilyen jewelcraftolás lesz? meg a wow-hoz hasonló profession rendszer belekerül?
illetve ami engem nagyon érdekelne: nyilván jó soxor újra fogjuk játszani, de egyrészt a játékot önmagában elejétől végéig milyen hosszúra tervezik? másrészt meg HA lesz 3 nehézségi fokozat, AKKOR ugyanúgy végig kell tolni a játékot 3x? (remélem nem) -

a Blizzard nem vesz részt semmilyen közös szalonnasütésen! Blizzcon októberben. idén egyelőre ennyi. az meg két dologról fog szólni: WoW kieg és (valami be van ígérve, de nem biztos) SC2 infóáradat (? beta, megjelenés ?) -
games convention 2008 -
Barnus #3237 Aki még esetleg nem olvasta volna, néhány új infó bnettel kapcsolatban , illetve a bnet fórumon feltettek az oroszok pár kérdést.
Tényleg, erről jut eszembe. Mi nem akarunk egy ilyen kérdéscsomagot összeállítani a 'hungarian community' nevében?:D
Persze csak akkor van értelme, ha vannak olyan értelmes kérdések, amik nem lettek még ezerszer megválaszolva, ugyanakko nem olyan titkokra vonatkoznak, amiket minden bizonnyal nem fognak elárulni. -
Oh, köszi szépen^^ -
hallod te hol netezel kockaman, nem füreden vagy?
kínában vagyok az assassionommal és 29es meddig nyomtátok tq-t?:D -
valoban, egy rozsaszin haju gnome female szinesebbe tenne a jatekot :d -
nemis mert gnómokat akarunk
-
még jó, hogy nem rakták be a necrot...kb mintha a barbár mellé még betennének egy warriort...inkább tegyenek bele female dwarf huntert
-
Hínnye, ez nagyon pöpec, nagyon igényes :) Tényleg grat! -
még jóhogy, kiveszik a nekrot elvégre majdnem ugyanaz a wdoc -
nagyon nagy távlatokban gondolkozol:)
én még reménykedtem hogy az alapjátékbe besúvasztják -
mármint mi biztos nem? az 5-ben alapból nem lesz benne, de mondja is a designer hogy az expbe lehet beleteszik -
így viszont már biztos nem :( -
Here’s Blizzard’s explanation for why the Witch Doctor replaced the Necromancer
neeeeeeeeeee. kedvenc karakterem a necro. remélem az expben visszahozzák -
A napló nagyon hangulatos lett...közben Tristam theme... rulez! gyere gyere d3 várunk nagyon! -
iszonyat jó,hatalmas grat