78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
tutí hogy benne lesz diablo.
márcsak a cím is ezt sugallja "Diablo. Harmadjára
"
-
Barnus #3835 HW-s cikkel kapcs. külföldi site-okon éppenhogy azt írják, hogy Wilson meglebegtette annak lehetőségét, hogy Diablo esetleg visszatér. Persze mostmég nem érdekül ezt se megerősíteni, se kijelenteni. Biztos, hogy nem az ilyen infók tisztázásával fogják kezdeni.
"Lastly, Wilson hinted on the possiblity of Diablo`s return, although he neither confirmed nor denied it. He said that if they intend to return any old villains, there will be a logical reason for it.
" -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
blizzardot azért nemkell félteni
(lehet lesz majd vmi szappanopera beütés - diablo félrekefélt egy csomót, és egy törvénytelen utódja aki követeli magának a "trónt"
final boss: josé pablo diablos
)
-
Persze, majd jön Tyrael és feltámasztja.
Vagy, mint a ZS kategóriás filmekben, hogy jó-jó, hogy megölted, de ez még csak a kicsinye volt! -
persze, valami : "Na menj a picsába!....."(Knock Out) - reakcióra számítok magamtól -
biztos lesz benne valamilyen hatalmas csavar
(lásd: war3, arthas > dk) -
hogy benne lesz-e avagy sem és ha igen miképp, fizikailag, szellemileg, már csak játék közben fog kiderülni legalábbis számomra. az erősen spoilerszagú infókat (ha lesz esetleg, bár a blizz szereti megőrizni a titkait és elég jók benne:)) élből átugrom. azért az mégis csak más hogy a játék közben ismeritek meg a történetet nem egy weboldalról. találgatni persze lehet a magunk megnyugtatására, bár sokra nem megyünk vele:) -
-
:D:D:D ezekután tényleg az vagy -
Braveheart #3827 Hát ha valakit ezzel meg lehet sérteni akkor grat...
Engem viszont az felb@sz ha vmi kis jött-ment rózsaszín kockatomi beszól, ráadásul fórumon és nem az utcán... -
Braveheart #3826 Te meg kinek szólsz be? -
"...és szerinted a kapucnis csonti kit szimbolizál?:D"
"...annak a csontinak van valami repedésszerűség a homloka körül, feltűnt valaha? mi is lehet az?"
Hát ezt:
A diós borító Michael Jackson plasztikai műtéteinek lehetséges végső állapotát szimbolizálja. Az a repedés nem repedés, hanem egy kis bonygyor tincs a sérójából
-
végül is fantasy -ben minden megoldható, -
Remelem nem teszik -.- ... egy vilag omlana ossze bennem ha igy arcon kopnek a sajat munkajukat :( -
ha vissza akarják hozni valami cliffhangerrel ugyis visszahozhatják...
-
r4pt0r #3821 Ez mind szép és jó de Diablot a pokolban öltük meg, ezt is olvastam magyarázatnak hogy ezért+lélekkő széttörése miatt halt meg véglegesen. De úgyse fogjuk megtudni amíg be nem fejezzük a játékot. -
csak a lélekkövet törték össze, ami őket a földi világban tartotta, "pokolban" ugyanúgy léteznek, csak valami módon átkell hogy jussanak... legalábbis ilyen módon lett elmagyarázva diablo portálon -
Az a HW forditás gagyi.Nem azt mondja h nem jön vissza.Ha megnézed a podcastot a végén mondja ezt:A leggyakoribb kédrés az a rajongók felől h "hogyan hozzuk vissza Diablot?Megöltűk őt."Ezt igy egyben,Ő nem mondja h nem lesz.. -
Rundstedt17 #3818 vigyázz néhány baltával faragott fejű karekteres játék rajongót vérig sértetted:D -
te szerencsétlen -
"mint a warcraft 3-ban az ember-élőhalott kampányban Atras"
Arthas -
Braveheart #3815 Sztem ez korrekt hogy nem kell 3x is megölnünk diablot...
Esetleg olyan sztori lehetne, hogy Tyraelt kitaszították a mennyekből, és ő ezért bosszúból magába döfte diabló lélekkövét (mert ha jól emlékszem azt nem törtük össze), és átalakultak Tyrablo-vá :D
És pl végignézhetnénk ahogy Tyrael egyre gonoszabb lesz, majd végül átalakul, mint a warcraft 3-ban az ember-élőhalott kampányban Atras (asszem így hívták a paladint) -
rossz a hír -
mondjuk tényleg eléggé véglegesen megnyuvasztották, és a Diablo világa nem nagyon tűr ellentmondásokat vagy erőltetett magyarázatokat, szóval lehetne róla vitatkozni, hogy jobb lett-e volna, ha benne lesz.. -
Jay Wilson fődizájner csak annyi válaszolt: "Diablot megnyúvasztottuk. Halott."
ne basszanak föl, nem elég, hogy hupilila WOW az egész, Necro sincs, most már ez is?
"Végezetül Wilson tovább hangsúlyozta, hogy az első fejezetben látottak túlontúl idilli képet nyújtottak a játék színvilágáról. Ahogy mind mélyebbre ássuk magunkat a pokol bugyraiba, úgy lesz egyre vadabb és sötétebb a minket körülvevő környezet. Elvégre a menny és pokol erői harcolnak egymással szemben."
EZ VISZONT: ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRR
forrás: HW -
igazából bénán néz ki
ez ilyen vágottszemű sztájl, hogy a kardnak szeme, a bokának meg fasza van. -
nem,a horadric -
A Hordarim kocka egybeolvasztotta őket?xd -
Avagy Diablo meg a tesói egybeolvadva^^ -
Tuti hogy ő diabló -
mindig üvöltöznek a népek, ennyi
most kicsit korán mentek el:D -
méghogy kapucnis csonti :)
a borítóját ezekszerint láttad a játéknak, de nem sokat játszhattál vele :)
szinte nincs is olyan videó a játékban, ahol tűnne fel a kapucnis alak, vagyis a sötét vándor (=diablo). meg annak a csontinak van valami repedésszerűség a homloka körül, feltűnt valaha? mi is lehet az? lolmár -
"Akkor szerintem nezd meg az elso es a masodik resz diabloit"
- megnéztem
"amugy nem ertem mi koze van az oromujjongasnak ahhoz hogy kit latunk a kepen"
- ajánlom figyelmedbe ha esetleg kimaradt volna (amit kétlek), és ha így sem érted az ominózus képkockák által kiváltott extázist, hát..így jártál:) -
Akkor szerintem nezd meg az elso es a masodik resz diabloit ;p ... amugy nem ertem mi koze van az oromujjongasnak ahhoz hogy kit latunk a kepen ... ovulthettel volna te is a Diablo 3 felirat utan, ugyan ugy uvoltott volna mindenki. -
azért mert diablot úgy csinálták meg anno ahogy, attól még nem kell 2008ban is ugyanolyan "plasztikusnak" kinéznie. -
és szerinted a kapucnis csonti kit szimbolizál?:D -
úgy 1000+ hsz-el ezelőtt sztem le lett tárgyalva hogy minden artworkon másképp van ábrázolva, újra van dolgozva. a bemutató végén egyértelműen ő órdít a pofánkba, ha láttad a WWI élő kezvetítését ennél a résznél mindenki örömujjongás kezdett, talán nem véletlenűl. Tyraelt ill. egyéb más jól ismert karaktert nem szúrhattak be (bár a hivatalos oldal önmagáért beszél, de ezt rábízták a képzeletünkre), a poén megóvása érdekében. nem az a kérdés hogy jelen lesz-e diablo a 3.részben, hanem az hogy mekkora szerepet fog kapni (sztem minimálisat). -
Már nem azért, de a dio2 boritóján is egy kapucnis csonti szemez és nem a fógóré, létjogosultság alapon lehet akár egy pirított licsking is akár
-
who am I 7 #3798 Hát..én is dióra tippelnék..mindentől függetlenül, elég jók a fogai, még egyik boxer ork se verte ki őket.. 
-
Fogalmam sincs. Egy dolog szolna mellette, a homlokan levo lelekkofoglalatnak latszo valami. Viszont kivancsi lennek hogy hogyan tamad fel masodszorra is, foleg miutan megerositettek hogy Bhaal es Mephisto mar nem fog szerepelni(valoszinuleg mert a lelekkovuk mar nem letezik). Ezek utan tenyleg erdekelne Diablo lelekkovenek szetzuzasa utan hogyan kaparjak ossze megint :D Amugy ket bosst erositettek meg eddig, a ket, meg eletben maradt Lesser Evil, Azmodan es Belial. A 3 Prime Evil halala utan nem lepodnek meg ha meg nagyobb hatalomra tettek volna szert... esetleg az egymas elleni haboru helyett ismet az angyalok ellen fordulnanak. Eleg valoszinunek tartom hogy valami ilyesmi lesz a tortenet... meg azt is el tudnam kepzelni hogy kedvenc arkangyalunk, Mr. T ujabb ballepese az lesz hogy minket ker fel a mennyorszag megmentesere :D