78998
  • BEAST #3876
    Lehet
  • Rettenthető
    Diablo olyan, mint az influenza.
    Mindig más formában üti fel a fejét, és mindig le kell győzni.
  • ShaiHulud
    de lehet az egesz "harc a pokolert" csak felrevezetes ;) es valojaban teljesen bensoseges a csaladi helyzet odalent:D
  • BEAST #3873
    Szvsz a lesser evil parost lekototte kettojuk apro haboruja a pokol iranyitasaert ;p
  • Kandurex
    no, de akkor még is csak szerepel :)
  • BEAST #3871
    Igen a Ver szavaban feltunik par sor erejeig :p ... de nem rola szol a tortenet.
  • miilann
    "beeroszakolni Diablot mint foellent"

mért,lehet hogy segédünk lesz
    majd kashyanál lehet felberélni csicskásnak
  • ShaiHulud
    van egy olyan teoria is (a par napja altalam linkelt oldalrol), hogy dio2 act2 vegen, amikor diablo es marius elerkezik baal-hoz, ott ugye harcolnak tyrael-lel, akinek meg a kardjat is kiverik a kezebol, stb. aztan nem tudjuk meg pontosan mi tortent vele, csak amikor odaerunk az altalunk iranyitott karakterrel, akkro latjuk hogy kivan kotozve stbstbstb.

nah most itt jon a lenyeg hogy az mar lehet nem is a valodi tyrael, hanem mondjuk belial a hazugsag ura (the lord of lies). es itt a hazugsag mint illuzio lepne eletbe, illetve egy szerepjatszas, amivel eljatsza tyraelt, ebbol aztan megy tovabb az otleteles a linken.
  • Kandurex
    én úgy emlékszem, az egyik könyvnek (a címe nem ugrik be, de valamilyen páncélról volt benne szó), a végén a sivatagba feltűnik Diablo 1-2 pillanat erejéig..
  • BEAST #3867
    Dobom is ki a Diablo konyveimet... egyikben sem szerepel :( Szerintem nem lenne tul szerencses harmadjara is beeroszakolni Diablot mint foellent. Rengeteg mas nagy demon van meg a pokolban, es ha tenyleg a menny-pokol haboru lesz a tema, akkor a meg eletben maradt "marnemannyiralesser" Evil paros a legjobb eselyes erre a posztra. Igy a harmadik reszre ideje lenne mar tullepni Diablon, nem csak korulotte tortennek erdekes dolgok... Mar nem csak egy demont neveznek igy, de egy egesz fantasy vilagot is... nem azert ez a jatek cime mert minden reszben ot kell megolni -.-
  • Nenrandil
    Tyrael arcát nem láttuk még... Ha valóban száműzték a mennyekből, és bosszúból el akarja árasztani az élők világát, és az égieket, akkor szerintem ua. a tudást használná fel amit Diabló és testvérei... Tehát lélekkövek...Habár az is igaz, hogy a lélekkövekre csak a világ kő létezéséig volt szükség, mert ha jól tudom, a pusztulása miatt könnyebb az átjárás a pokol az élők és az égi világ között... Szóval... Nem tom
  • tigeroo
    diablo III diablo nélkül olyan lenne mint batman movie batman nélkül.
    bár lehet hogy a végén lesz egy csattanó (diablo nemis diablo, hanem maga tyrael)
  • TurboX
    final boss health bar:

:)
  • edios
    Ha létezik a Diablo3 készítésén belül "legegyszerűbb rész", ami nem okoz senkinek fejtörést, amiért nem kell megizzadnia Blizzardnak az mindenképpen dió beleírása a történetbe.
  • gabeone
    Én a nemre szavaztam. Szerintem "begyöpösödött" az a gondolkodásmód, miszerint diablo nélkül már nem is lenne jó a játék. Először is, blizzard garancia a minőségre, úgyhogy ha kiadják a játékot, jó 5-10 évig biztosan lesz mivel játszani. Másodszor, már kétszer megölték a diablot, ennél többször már a Múmiát sem sikerült feltámasztani.. Jó játék lesz ez az eredeti főgonosz nélkül is, hiszen annyi más ősi démon létezik még a játék világában. És itt a játék világán lesz a hangsúly. Kitalálnak a régi világba egy új fenyegetést, egy új gonoszt, egy új legyőznivalót. Szerintem már unalmas lenne megint a Diablora vadászni. Egyébként lassan értelme sem lenne megölni, mert úgy is újra feltámad, s a nagy számok törvénye szerint, egyszer ő fog győzni.. :)
  • TurboX
    erre már én is gondoltam a kedélyek elcsitítása végett:)

bár én inkább úgy tettem volna fel a kérdést hogy milyen formában (itt nem elsősorban fizikai jelenlétre gondolok) lesz jelen a 3.részben ill. milyen szerepet képzelsz el számára.

én a begyöpösödött eszmét képviselem, miszerint az ördög sohasem alszik:D
  • Davidus
    alap hogy kell Diablo. nekem teljesen mindegy hogy hozzák vissza csak legyen:)
  • Barnus
    Na akkor szavazzunk, hogy legyen-e Diablo a 3. részben :)

Kiváncsi vagyok, hogy a többség mit gondol, el tudja-e képzelni a játékot Diablo nélkül, vagy éppen Diablóval.
  • Rip
    :D
  • ROMOTO
    A Köbön lesz a főgecc ??? Ez még nekem is új
  • shaba23 #3856
    és ha diablo a köbön?
  • ROMOTO
    Ja bazz, tényleg... akkor Tyrael meg szarjon szilánkos világkövet
  • PiszkosFred
    Egy is eleg, aztan ugyis normal, nightmare, hell - mindjart harom diablo ez... :)
  • ROMOTO
    Írjunk petíciót hogy min. 3 diablo legyen benne! Hamár a címében benne van... minek maszatolni azzal a sok algonosszal...?
  • PunkZoli
    gyíkok, diablo 3 a címe, ne legyetek buták:D
  • Lynx_TWL
    valamit nagyon félrenéztél:D
  • ShaiHulud
    akinek van ideje es kedve olvasgatni, annak itt egy thread, amiben jofajta theorycraftolgatasok mennek.

http://forums.diii.net/showthread.php?t=652464
  • Barnus
    Hát....meglátjuk mi lesz:P
  • ShaiHulud
    aki diablo,mephisto es baal halala ota mar prime evil :)
  • ShaiHulud
    nem random szornnyel, hanem az egyik lesser evillel. es az bizony nem diablo.
  • Braveheart
    Én csak annyit mondtam hogy sztem tök elképzelhető lenne így a sztori, nem? Gondolom Tyrael vmi fontosabb szerepet fog kapni a játék során, és az elég nagy fordulat lenne, ha átálna. A Tyrablot meg tényleg csak poénnak szántam, úgyse változtatják meg a címét, mert rögtön feleannyian vennék csak meg...
  • Rundstedt17
    számomra meglepő hogy azért valaki szerencsétlennek neveznek a kockák...
  • TurboX

ezt még hányszor fogod ellőni?..
  • Timbo
    menetközben lehet átnevezik Tyrael III ra :D xd
  • Rundstedt17
    Kockákat vérig sértetted legközelebb ügyelj mert ha rosszul írod le egy sokadrangú játék főhésének a nevét baj lesz megint
  • Braveheart
    Csak azért ide írok mert nem akarom hogy sírás legyen, hogy csak privátba írok neki, mások előtt nem merem vállalni a véleményem.
    De igazad van nem itt kell lerendezni, az viszont túlzás hogy durcizok, ha meg nem érdekel vkit akkor ne olvassa el, senki sem kényszerítette rá, én meg főleg nem! Normális, új infó úgysincs a játékról, meg nem is lesz egy darabig...
    Na mind1 én befejeztem. Már megbántam hogy volt 2 fölösleges percem és leírtam azt amiből indult ez az egész. Elég sajnálatos hogy páran így regáltak rá, de tanultam az esetből.
  • Lynx_TWL
    de tényleg korrekt vagy. én viszont nem, ennyi:D
  • Gando
    figyelj, ezt ne itt akard lerendezni mert minket rohadtul nemérdekel, hogy szerencsétlennek nevezett... mennyé durcizd ki magad vagy mittom én de ne itt
  • Braveheart
    Bár aki ilyeneket ír attól nem is várok sokat... Idézet (és én nem vagyok dagadt)

Partyarcok
    ma 15:02 #49184

"minden dagadt béna"
  • Braveheart
    Hihetetlen hogy immáron másodszor sem tisztelsz meg azzal, hogy eláruld miért is illettél 2x a szerencsétlen jelzővel...
    Én legalább megmondom hogy az a bajom veled, hogy csak úgy beszólsz nekem a többiek előtt, és 6 éve mióta regeltem és rendszeres látogató vagyok még sose találkoztam ilyen emberrel mint te...
    Ha folytatni kívánod akkor inkább privátban, nem szeretném ha megint szét lenne flémelve a fórum, mint pár napja...
    És most mondja valaki azt hogy nem voltam korrekt...