78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kakimakika #3956 jóideje nemjártam erre,had ne nyálazzak végig mindent pls mondjátok meg mikorra várhaó a gamma -
3 karim lett maxos, kb. 5-6 megállt úgy 50-60 között, meg némi resztli, ja és sok multi, jött a kieg, rágyúrtam arra is... az én tempómmal lazán kitartott 3 évig. -
Vazze ezzel azt akarod mondani hogy kb6000 órát toltad singlibe a TQ-t ?
Akkor te TQ fanatikus vagy és ezt nem bántásképp mondom de akkor ezek szerint tény igy nem igazán tudunk zöldágra vergödni ha ennyire belepistultál a cuccba.
A diot 4 évig toltam multiba / sp talán kétszer ha végig toltam becsületböl / és semmi csofadságot nem tapasztaltam most nem tudom mi van a szervereken de akkoribban a legjobb volt az összes multi közül.
-
Ok, akkor offoljunk kicsit
Az alábbiakat nagyrészt osztom, bár a dios multi is elég csoffadt tudott lenni viszonylag rövid idő után akkoriban...mindezek mellett a legdifferenciáltabb, jól működő kariépítés eleddig a TQ ban lett összehozva, nálam ez bőven kárpótolta a multizós rész hiányosságait, (ami különben nem egy battle net, de azért simán játszható): 45 féle karit lehet benne 75. szintre húzni aminek a háromnegyede tök életképes (és közben végig fejleszteni), 1 kari kigyúrása erre a szintre min. 100-150h. Ezt szorozd meg 45 el...nekem ez bőven garantálta az újrajátszhatóságot kb. 2-3 évig. Anno a dio is ennyit volt fenn a gépemen. -
hm, mondjuk sztem csak grafikailag volt jobb a titan :/ -
" Single módban simán veri az elődöt " - ha itt a dio-ra gondolsz nem értek egyet és nem vagyok vele egyedül.
Ebbe a stilusba szerintem a multi a lényeg mert single-be totál unalmasá válik a gyilok egy idö után multiba a társaság viszi elöre a dolgot ezért olyan népszerü a mai napig a dio.
Ha méltó utodot keresel ott a sacred több mint kétmillio eladot copy-val de ez természetesen egyén függö kinek mi jön be jobban. -
Jáj...Az eladási mutató nagyrészt marketing függvénye a tartalom mellett. A TQ-nál a szar multi és a marketing hiánya, no meg a kiadó szipolyozása vitte csődbe a dolgot. Single módban simán veri az elődöt, és itt persze nem csak a graf. ra gondolok... -
Ja ,csak ezek az általad emlitet dolgok ugyan annyi embernek nem tetszenek mint ahánynak igen mert ha nem igy volna a TQ eladásai a plafont vernék de mint tudjuk ez finoman szólva sincs igy. -
Részben a fejlődés záloga hogy a jobb-újabb dolgokat átveszik-finomítják, ez a játékiparban hatványozottan érvényes (asszem a megszűnt ironlore ból bővült a fejlesztő dios társaság). A dio2 után tettek le a témában mások is pár okos dolgot az asztalra... -
r4pt0r #3947 Nem sok esély van úgyanis a TQ mér egy diablo klón :D -
Na az baszna be ha TQ-böl bármit is átvenének de ettöl nem félek több eszük van annál. -
Zóanagyvarázsló #3945 Rendben, de nem tudtam, hogy a feltételes móddal normatív elvárást fejezel ki, vagy tényleg hátsószándék nélkül feltételes módot. A szövegkörnyezetből nem volt egyértelmű. Az már más kérdés, hogy a HW-s cikk a videó elején szereplő pár mondathoz semmit nem tesz hozzá, legfeljebb az art director korábbi lemondására utal vissza, de az már szintén szerepelt itt -ha jól rémlik. Persze elfér itt érdekességként az a link is, nem zavar engem. -
Sztem a lootolás, skillezés a legfontosabb, ott kéne minél komplexebbnek lennie a game nak, pl. ala TQ, na arról nyúlhatnának ezügyben is a waypoint ok mellett,...asszem legutolsó ami zavarna, a gyér populáció a városokban...
Meg azt a healt gömbözést is hanyagolnám, mert egy bossnál, ahol a többet kell inni, nem sok esély van ilyen hulló micsodák szivornyázására, hacsak nem hullik belőle akkor is, ha spontán megcsapod (ráadásul rohadt zavaró, az a sok levitáló piros izé, nem szeretem a Super Mario-s hack'slash feelinget), ha meg így is lenne, az elég életszerűtlen hentelés élményel járna... bogyózó bossok
-
Nem az eredetvizsgálat a lényeg, a szövegkörnyezet miatt raktam be, mert így "színesebb" az infó.
-
Álmodozni lehet, csak a klasszikus bili effekt a vége úgyis.
1., Sztm nem lenne jó, ha über alles tárgyakat lehetne kapni a bótban, pont attól über alles. Lehet az én fantasy elképzelésem a csorba, de kicsit abszurdnak tartanám, hogy Nagyapa kardját a sarki fűszeres árulja...
3. És akkor pl. tűzlabdát ugyanúgy tanulhatna a Barbár is? Nem tudom, kicsit fura elképzelés. Dögre ugyanúgy, mint az I-ben, hogy ha megfelelő magic stat-t eléri, akkor kaszttól függetlenül megtanulhat bármilyen varázslatot?
4. Teljesen jogos. Még talán annyi kiegészítést, hogy ha lenne élet a városon kívül is, pl. véletlenszerűen feltűnő árusok (ott esetleg lehetne rare cucc, de akkor sem über alles...) -
a skillek variálását illetően már adtak némi infót miszerint lehet majd csereberélni, persze ez nem lesz olyan egyszerü móka mint a wowban a retalentezés.
-legalábbis valami hasonlót olvastam valahol
a felsoroltak közűl talán a 4es lenne számomra a legfontosabb -
Egyébként elgondolkodtam milyen alapvető újításokat látnák szívesen a játékban:
1. A pénznek legyen értéke, azaz kapható legyen über alles tárgyak több millió pezetáért, ne csak ugyan azokat a vackokat suvasszák el állandóan.
2. A skill pontok variálhatók legyenek, természetesen nem ingyen, ez lehet küldetés, esetleg pénz és persze szinthez legyen kötve, 50lvl alatt nem lehet.
3. Teljes egészében átdolgozott új skill rendszer, egyesítve a varázskönyves tanulással, azaz a karakterhez igazított skillek pl, Barbár Whirlwind vagy Sorci Wrath, viszont a varázslatokat tanulni kelljen (kb. úgy, mintha az első részt összeraknánk a másodikkal), egy esetleg kombinációs lehetőségek begyurása a mágia rendszerbe.
4. Városok élettel feltöltése! Kezd unalmas lenni, hogy az egész nagy világon csak a karaktered létezik meg pár kereskedő!
5. Grandiózus küldetések! Olyan küldetések amik világ formálóak, pl. hatással lehet az aktuális városra is, ne csak arról szóljon, hogy öld meg xyz -t! Ezt lehetne akár fokozni is!
6. A karakter szintlépésekor mindig tudja fejleszteni magát, hiszen egy mesterségbe sincs olyan, hogy na, most már mindent tudok, nem, lehessen erősebb az a tűzlabda, ha már nyomok rá! Ergo ezt a 20. pont maximumot azonnal ki kell dobni!
...hát hirtelen ennyi, ami fontosnak tűnik! -
Zóanagyvarázsló #3939 Mivel a Hardwired is onnan vette, amit linkelt, aligha eredetibb forrás. -
Linkelhettem volna akármit, de icq-üzit nehéz linkelni. Illetve -sozou nevű srác csinálta az meg ott van alul. -
A Hardwired forrás-t linkelhetted vóna -
Éngem eddig nem érdekelt ez a dark marhaság, de így megnézve jobban tetszik.
Sorry ha már volt. -
who am I 7 #3935
-
Minek gondolkodni? Az egyik új diós karakter, Propellerman lazán lezavarja a meccset...
-
A tűzgolyó nem sebez akkorát, ha ön nem az új Shell V-Powert issza!
8as parti elmegy leverni diablot, de az gyorsan "elzavarja" őket, erre az egyik karakter így szól: -Na akkor gondolkodjunk! -
azért lehet illúzióromboló lenne, ha mondjuk az első 50 embernél aki leöli Diablot, mielőtt az összeesne belenéz a kamerába, 100 dolláros mosollyal elmondja, hogy a pokoli energiáját mind a Chevronnak köszönheti -
azért jó hogy tudok írni:D -
lapozz egyet, utána megjavul -
és zombik helyett mekis bohócokat kell ölni? :)
/off
behugyozott a fórummotor, csak 2 hsz-t látok (#3927-8) :D -
vagy lehet hogy ingame reklámok elsznek. heaklth orbot lecserélik kis bikmekekre -
battle.net sohasem volt fizetős, és hidd el nem most fogják kezdeni.
ha fizetőssé akarták volna tenni akkor a wow is bnetes lenne..
beraknak a csetszobákba 1-2 reklámot és az fedezi is a szerverek karbantartását (+ a játék ára) -
Az emberek úgyis fizetnek/fizetne érte. (többség). Szval sztem uúgyse hadják ki azt az arany tojást tojó tyúkot. -
Kindred Blades #3925 Van abban spiritusz, amit mondasz. Erősen elképzelhető, hogy néhány battle.net-es szolgáltatásért elkezdenek pénzt kérni (könnyű vérszemet kapni a wow bevételei után), de én is valószínűtlennek tartom, hogy az egészet 'cakkumpakk' fizetőssé tennék. Ha mégis, akkor tudják jól, melyik testrészemre lehelhetik a csókot. -
r4pt0r #3924 Még nem mondták hogy ingyenes lesz. Azt mondták hogy majd a végén fogják eldönteni amikor már majdnem kész a jéték. De persze nem hiszem hogy fizetős lesz a battle.net csak max 1-2 szolgáltatás. -
A Diablo tuti sose lesz fizetős... -
Ez úgy hülyeség ahogy van! Hát képzeld már el, milyen felháborodás lenne, ha kiderülne az utolsó pillanatokban mégis fizetős lesz. Egyetlen cég sem teheti meg ezt, a Blizzard meg végképp nem. -
gabeone #3921 Engem is, mint sokakat az a varázslatos mondat ragadott meg, hogy igyekeznek egy dobozos játékot kiadni. Adja magát a kérdés, hogy ennek mi az akadálya, de kielégítő választ nem fogunk kapni.
Talán egészben vagy részben mmo játékot fognak kiadni. Lassan megpuhítják a népet. Először jön a magyarázat a dobozos próbálkozásról, majd jön az előadás egy teljes világ megalkotásáról, legközelebb a kiemelt hangulatvilágról fognak beszélni. Jó játék lesz, de sajnos fizetős is. Jól legombolnak, mert órási üzlet lesz. -
Az az örvénylő valami meg sztem egy bánya vagy kráter. -
A sziget tényleg iszonyat hangulatos:) kedvem lenne leugrani oda:D -
Nem illik a játékba sztem. Ja meg ez akép olyan csúnya. Eddigiek szebbek voltak:( -
Barnus #3917 ez a lényeg :)
Nekem az új artworkok tetszenek nagyon. Az a sziget marha jól néz ki, meg az a másik is, amit elmagyarázodd macska, hogy mi lehet, de nekem csak egy örvénylő valami:)