78998
  • Kandurex
    ez csak egy :/, feltételezés
  • ROMOTO
    Ezt te miből olvastad ki?
    Ebből? mert a dio3 kapcsán nyilatkozik a fószer: 1. "...Nem mondhatom 100%-ig, hogy nem lesznek költségek..."
    2. "...Nem jelenthetem ki teljes bizonyossággal, hogy soha semmilyen költség nem várható..."
    Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy Rob Padro valahol megemlítette korábban, hogy nem lesz előfizu, nemtok linket sry.
  • Kandurex
    azért nem lehet pénzt kérni, ha közvetlenül nem náluk futnak a szerverek, szóval a pénz a battle.net más ágaihoz lesz, szvsz
  • ShaiHulud
    nekem is gyanus az uj battle.net amiota bejelentettek. de remeljuk csak para az egesz.
  • ROMOTO
    Ezt a Barnus féle tudás fájából kaptam le hirtelenjében:

2008. 08. 27.
    Jay Wilson egyre közlékenyebb
    A 4Players.de Diablo 3-as aloldalán újabb interjú jelent meg Jay Wilsonnal, melyből újabb apró részleteket tudhatunk meg a játékról.

...Szóval lesz, vagy nem lesz havi díja a Battle.net-nek?
    „Nem mondhatom 100%-ig, hogy nem lesznek költségek, de a célunk mindenképpen az, hogy egy dobozos terméket adjunk el. A baj az, hogy mivel nem csak Amerikában, hanem világszerte értékesítjük a játékainkat, minden piac más és más. A dobozos modell például remekül működik Ázsiában, de nem biztos, hogy mindenhol máshol is[azért kíváncsi lennék arra, hogy hol nem működik és miért nem-a ford.] Annyit mondhatok, hogy célunk egy dobozos termék értékesítése, nem pedig egy előfizetős játéké. Nem jelenthetem ki teljes bizonyossággal, hogy soha semmilyen költség nem várható, de alapvetően nem ez a célunk.”

Azaz nesze semmi, fogd meg jól :S

itt a link
  • ROMOTO
    Jéé, mit találtam? dió bácsi átkarmolta magát a közepén!
  • BEAST #3990
    Hol van a link a te allitasod moge? ...
  • ROMOTO
    Dobhatnál ezügyben egy linket, ahol konkrétan lenyilatkozzák, hello
  • TurboX
    nem lesz itt semmiféle előfizetés, nem kell a népet hülyíteni hello
  • ROMOTO
    Írjatok petíciót :)
  • who am I 7
    dettó
  • ROMOTO
    Nyílván semmi köze üzleti szempontból, de szerintem koncepcionálisan lehet hogy nagyon is van, a hellgate bukásának oka nem a fizetős voltában keresendő.
  • 5c0rp330n
    márcsak az én szempontomból nézve is. ugyanis ha ingyenes multi lesz, meg fogom venni, különben nem..
  • 5c0rp330n
    a flagship-nek üzleti szempontból semmi köze nincs már a blizzardhoz, szóval teljesen mindegy, hogy ott mi történik. az, hogy a hellgate milyen csúfosan megbukott, csak még1 ok lehet rá, hogy fizetőssé tenni egy ilyen játékot hiba.
  • ROMOTO
    Mellesleg úgy rémlik a Dio3, új battle net esetleges előfizetéses tartalmát firtató kérdésekre soha nem válaszoltak egyértelműen...kb. olyasmit válaszolgatnak, hogy vizsgálják a legoptimálisabb megoldást...hát ez aztán a garancia...
  • ROMOTO
    Az utolsó 2: wow + hellgate - attól hogy ex blizz az utóbbi, még nagyon is érvényes lehet a dio3 ra nézve (pl, bizonyos extra tartalmak előfizuhoz való kötése):P
  • 5c0rp330n
    méghogy blizzes védjegy mostanság.. meg tudnál nevezni 1 (azaz EGY) játékot a wow-on kívül, amitól ez blizzes védjegy? -.-
  • r4pt0r
    Hellgate nem blizz. És pl SC2ben sem lesz ez kb 100%. :D
  • SLICK
    tuti nem lesz. Hellgate ezért bukott meg.
  • BEAST #3977
  • ROMOTO
    Biztos lesz, mármint előfizu :P, a Hellgate ban is van, ez amolyan blizzes védjegy mostanság...:/
  • r4pt0r
    Ha lesz benne akkor nem csak nekik. :D
  • ROMOTO
    Ja, a havidíjasoknak :P
  • r4pt0r
    Dio3ban is lesz. :P
  • zoli47
    A TQ-ban van ilyen is. :)
  • xNoodlex
    Szerintem nem kell több skill point, inkább a skillek variálhatóságát kéne megoldani (mikor már raktál rá megtudnád változtatni). Például megcsinálnák, hogy a pénznek legyen értéke, lehetne úgy, hogy 100 000 gold/1 skill átrakás vagy ilyesmi...
  • zoli47
    Nekem kifejezetten tetszett a könyves megoldás, igazi mágus abból tanul, ösztönből csak "buta" sorci lesz. Jobban illik egy mágushoz a könyv. Amúgy a dio1-ben nem volt nehéz összeszedni a könyveket, a dio2-ben fényévekkel többet kell runolni egy wf-ért mint dio1-ben az összes spell kimaxolásáért.
  • r4pt0r
    Akkor nem az a megoldás hogy könyvek kellenek hanem több skill point kell. Szerintem a könyvek csak rontanának rajta.
  • zoli47
    Az egész dio arról szól hogy aki kocka, annak jobb cuccai vannak. ZOD rúna, WF, GF sincs mindenkinek most se. Miért ne lehetne akkor a varázslat rendszer is ilyen? Ott legalább esélyed van rágyúrni bármire amire akarsz, itt meg a synergyk, meg a kevés skill pont miatt max 1-et választhatsz és annyi.
  • r4pt0r
    A könyves megoldást azért nem szeretném mert PVPre szar, hogy aki kocka és egész életét csak itt tölti jobb varázslata van. Szerintem jobb ez a skilles rendszer.
  • zoli47
    Jó lett, de még a készítők se tudták mit is akarnak, állandóan felforgatták az egész rendszert, ennek következménye hogy patchról patchra mindig másra kell gyúrni, az addigi fejlesztéseid meg mehetnek a kukába. Ami egy karakter tápolós játéknál sztem elég suxx.

Ami a dio1-ben sokkal jobban tetszett az a varázslat rendszer. Sztem a könyves tanulás nagyon sirály volt, elég egyedi is, és nem szűkíti le úgy a karaktert mint a dio2-es (főleg a synergys) rendszer.
  • Rettenthető
    Ha jól dereng, akkor már a Diablo II-t sem egészen azok csinálták, mint akik az I-t, mert az I. után is leléptek páran (és megcsinálták a Guild Wars-t)...
    Mégis sztm elég jó lett a II.
  • Kandurex
    agree
  • r4pt0r
    Igen lelépett a Diablos csapat és csináltak egy Hellgate londont amibe bele is buktak, szóval ezt nem hangoztatnám. :D
  • zoli47
    Nem is a TQ-ba buktak bele, hanem a warhammeres szarságokba, ahol ráadásul csak bedolgozók voltak (info) Mondjuk warhammerre én se adnék pénzt, nem csodálkozom hogy más se.

Mellesleg a blizzardtól is lelépett már a diablós csapat, a 3. részt már mások csinálják, szal... Mondjuk lehet épp ezért lesz jobb mint a 2.
  • tigeroo
    ez így van. jó példa erre a közelmúltban megjelent the witcher.
    szinte 0 marketinggel több eladást produkált mint a crysis.
    pedig utóbbit orrba-szájba reklámozta az íé
  • wedge31
    Ha ez igaz volna nem bukott volna bele az ironlore és oriási siker lenne nem oriási csöd.
    Kicsit olyan ez mint a HL vannak a fanatikusok és van a valoság az eladások határozák meg alapvetöen egy játék létjogosultságát ha nem kell a usereknek akkor valami nem passzol a cuccal.
  • zoli47
    Nemcsak grafikában. Képesek voltak megoldani azt amit a blizzard 8 év alatt sem: kiegyensúlyozott karakterek vannak, nem kell minden egyes patch után újra kezdeni mindent mert szar lesz ami eddig volt (a la dio2). Még a kiegben is jól használható ami az alapjátékban is jó volt. Nem a jól használható dolgokat rontják le, hanem a gyengéket húzzák fel, így nincs olyan hogy "orbsorci" meg "hammerdin", kb. 30 féle bestof karakter van. A TQ pont az aminek a dio2-nek lennie kellett volna.
  • Aurelianus
    A Titan Quest tényleg a legjobb eddig...

ősszel jön
    A Sacred 2 és a Numen meglátjuk hogyan muzsikálnak... valamivel csak elszöszmötölünk a diótörésig... :D
  • Aurelianus
    "jön amikor kész" :) ahogy a déli hóvihar megmondta...