78998
  • ROMOTO
    Mindig ez a Blizz mantra: már bizonyított, tuti nem adnak ki szart...csak közben mindenki elfelejti, hogy jelenlegi Blizz már rég nem a régi, ráadásul fúzionált megamulti lett...anno a fejlesztés hozta a profitot (ez volt a garancia), most a meglévő brand en alapuló marketing és a pozíciójukból eredő erőfölény, pont mint a microsoftnál.
  • ProGabe #4035
    pedig pont az a mondat a lényege a Blizzard filozófiájának! mármint hogy tudják ezt!

nem mellesleg én inkább azt emelném ki a cikkből, hogy szerinte csak addig fogjuk utálni, amíg nem játszunk a végleges játékkal!

"tessék szépen vissza tenni az alap cast necrot, hangulatilag nyomasztóbbá tenni a grafikát és mindenki elégedett lesz"

mármint azon a jó pár százezer emberen kívül, akik már a mostanit is szeretik? :)

leírom én hogy állok ezzel az egésszel: nem görcsölök, hogy így vagy úgy cseszik el, hanem csak hátradőlök és nézem, várom mit alkot a Blizzard. félreértés ne essék, ha nagyon nagy baromságot vélnék felfedezni, akkor én is biztos kiakadnék rajta, de abból amit láttunk, tudunk még SEMMILYEN IGAZI következtetést nem lehet levonni.
  • TurboX
    teljesen mind1 hogy milyen debütáló class kerül a játékba, ott lesz az 5%os fújolós tábor akik megírják a legújabb petíciójukat hogy ezt miért nem jó, miért nem illik a diablo világába stb.. hál'isten ők lesznek kisebbségben mivel a blizz már bizonyított, megkérdőjelezni őket hülyeség. persze mivel én már beálltam a "bégető birkák" táborába, akiknek minden úgy jó ahogy van mivel ez blizzjáték, ez csak egy vélemény.
  • Rettenthető
    Vagy nem Druid kerül a játékba, hanem Droid
  • ROMOTO
    Bekúrnak pár wow os klón karit az alapba (hogy nyissanak a wow osok felé), aztán a kiegbe meg pár retróst is, hogy befogják a pfújolók pofáját, aztán a dios univerzumszélesítés jegyében a dio4 ben a főgonosz egy zerg lesz... és dől a lé
  • EnZsolt
    Szerintem egy programozó kaszt, aminek az über skillje az, hogy kiírja a játékból a szörnyet :P

Vagy egy Fallen :) Elindulsz nagy utadon, hogy megalázd Diablo-t és elfoglald a helyét és te legyél a világ ura :D

Az über nagy faszság pedig maga Tyrael lenne :P LvL 1-ről indulva :D:D:D
  • PunkZoli
    pont erre gondoltam még, és ,hogy world of diablo+wow összeolvad:D káosz:D
  • Kandurex
    nem, hanem egy tauren
  • PunkZoli
    angyal kaszt lesz :)
  • Kandurex
    attól félek ez pont fordítva van, de elképzelhető, egyébként én összességről beszéltem, nem részletekről, azaz egységes táborról, nem külön állók véleményéről
  • FlyingV
    kisebbségben vagy ezzel a véleményeddel (ha nem is itt, de összességében). én sem értek veled egyet :(
  • Kandurex
    fasz ki van már azzal a dumával: "hogy nem lehet mindenkit boldoggá tenni"

...dehogynem: tessék szépen vissza tenni az alap cast necrot, hangulatilag nyomasztóbbá tenni a grafikát és mindenki elégedett lesz...nem attól lesz faszább és innovatívabb a játék, ha wow szar karakterekkel töltjük fel!
  • ProGabe #4024
    Next Diablo 3 class will make players hate Blizzard

hát akkor had legyünk már dühösek! :) kíváncsi vagyok mi lesz. ez alapján valami olyan karakter, amire elsőre mindenki azt mondja majd: "ezt a diabloba? megőrült a blizzard!"
  • ROMOTO
    Há me játszani szeretnénk vele bazz...
  • FlyingV
    tyrael lesz az ördög, diablo meg arkangyal. ennyi. minek erre 2 évet várni?
  • FlyingV
    elit junik szakred armor... ladderenként ha 6-7 esik, az már sok :)
  • xNoodlex
    Hát az biztos, hogy Tyrael körül fog forogni a történet, vagy legalábbis meghatározó szerepe lesz nem véletlen van ott mindenhol. Wallpapers, stb.
  • Dodo55
    Van a kardja is.
  • gabeone
    Egyébként a történet a kardja megsemmisült? Réges régen internet nélkül single módban mindig azt reméltem, hogy a kardját uniq itemként meglelem valahol.. Aztán kiderült, hogy csak páncélja van, de azt is csak weboldalon láttam. Úgy hallottam rendkívül drága.
  • SLICK
    Tyrael lesz a hunyó :D
  • FlyingV
    srácok azért a gamestar az már nagyon nagyon alacsony színvonal... :(:( ennyi erővel linkeljétek a Győzike só egyik részét...

más: hmm érdekes, hogy a most nem dio van a képen a blizzcon oldalán, hanem Tyrael barát(?)unk :)
  • TurboX
    :) okt.10-11
  • gabeone
    Hát még jó, hogy vannak terveik. A Blizzard összesen 3 világot vett alapul és azokra készített jáékot és valószínűleg új alapokokat helyeznek a régiekre. A sokat emlegetett blizzcon mikor lesz?
  • TurboX
    mily meglepő:)
  • 5c0rp330n
    "Update: Mint kiderült, a pletykát közben cáfolták, valójában minden maradt a régi kerékvágásban."
  • r4pt0r
    a sztori véget ér az univerzum nem, de tényleg ezt írtad csak megzavart, nah hidegvan :D
  • ROMOTO
    Tévedés? Hol? Ugyanarról dumálunk...
  • r4pt0r
    Tévedés, azt nyilatkozták hogy minden történet szál el lesz varva ami 1,2,3 ban van, de az unvierzumal még vannak terverik. Talán egy kövi mmo én szeretném. :D
  • ROMOTO
    Nem beszélve arról, hogy a Dios aranybányát mostanság szándékoznak kitermelni: állítólag a Dio3 al nem ér véget a sztori, (szélesíteni akarják a Dio-s univerzumot, haha) tehát létfontosságú az előfizus beszoktatás, a 3 ik rész megjelenése miatti eufória miatt nyílván nem is lesz ez olyan nehéz...a végén még tutter több pénzt fognak ebből kivenni, mint a már kicsit avéttos wow ból (a kor kovetelményeinek megfeleltetett hardwerplatformra épülve, jobb graf, fizika, stb, fogyaszthatóbb termék)...
  • r4pt0r
    Olyan nem lesz hogy xy balta csak pénzért lesz ez 100. Vagy fizetős lesz a game vagy nem de ilyet nem fog csinálni a blizz. Az más kérdés hogy esetleg a battleneten lehet pl majd klánokat csinálni esetleg és az fizetős lesz. Meg ilyenek.
  • ROMOTO
    Nna valami ilyesmiről makogtam pár hsz. el ezelőtt... a hellgate ismerve, abszolut elképzelhető az extrák megjelenése, és ha fullosra polírozzák a game-t nemigen fog duzzogni a kocka gamer társaság, a nooboknak ott lesz az alap, a fan oknak meg némi zsetonért az extrázott (ami hosszútávon anyagilag baromira megéri a blizznek, mivel ők fogják hosszú évekig tolni és még valszeg büszkék is lesznek rá, hogy tejelnek), jól belőtték a user oldalt, ennyi.
  • BEAST #4005
    Kamu :) ... csak egy ujabb fogas hogy ismet d3 es sc2 fanoktol legyen hangos a net. :p
  • zzeN
    :O
  • PiszkosFred
    Lehet en emlexem rosszul, de mintha lett volna szo egy atfogo blizzardos accountrol, ami egyarant hasznalhato wowhoz, wc/sc/diablo sorozathoz. Lehet ezzel van az egesz kapcsolatban, vagyis lesz egy alap bnetes account a dobozos jatek serialjaval, de extra bnetes cuccokat (ertem ezalatt mondjuk a jatekot nem erinto, de a community szamara mar fontosabb, pl: cserebere, trade, AH, mail, stb rendszer) mar csak a blizzardos accounttal lesz elerheto. Piciti hasonloan, mint volt a Hellgateben, bar hozzateszem, ongolnak latszik igy latatlanban ez a fajta "fizetos" resz. Nem igazan szorul ra a Blizz arra, hogy extra penzt huzzanak le a jatekosokrol.
  • FlyingV
    nem tartom valószínűnek... inkább a kiegészítő funkciók (battle.net-re gondolok...) környékén érzem én a lehúzás szagot.. mert mint mondták, a battle.net-en való játék nem lesz fizetős... no de lesznek ott más funkiók is :)
  • Rettenthető
    Ne legyen igazam, de én attól tartok, hogy amennyiben lesz Ladder-szerű Battlenet-s játék, az lesz fizetős. Itt vala egy-két über táp cucc, szal van csalogató tényezője is...
    Az alapértelmezett non-ladder, ami most is van, az meg marad ingyér.
    De ezt a félelmem lehet már írtam...
  • EnZsolt
    És te ebből miért olvasod ki azt, hogy lesz előfizetés? Törekednek arra, hogy ne legyen, mivel elég mélyen érintené ez a játékostársadalmat. Ezért vagy más megoldást próbálnak kitalálni, ami nem fizetős. Vagy lesznek benne olyan részek, amelyekért fizetni kell, mint például nem lesznek reklámok, ha fizetsz, vagy valami hasonló. De ők is tudják, hogy nem volna jó húzás ennyire lehúzni az embereket.
  • gabeone
    Korábban már mejegyezte valaki, hogy: "azért kíváncsi lennék mi akadálya van a dobozos játék kiadásának?"..

Értelemszerű, hogy a havi díjas játék az igazi üzlet. A havi díj olyan, mintha a dobozos játékot 3 havonta eladnák. A legnagyobb üzlet. A Blizzard is egy cég, ahol vannak kamu, zavarodott és sokatmondó de ugyanakkor semmit nem eláruló szövegek. Lehet ügyfélszolgálatokhoz hasonlítani.

Megérzésem szerint mindenki tart tőle, hogy havi díjas lesz, mert ezzel megint csak legombolnak minket. A blizzard azt kóstolgatja, megéri-e havidíjassá tenni. A kockázat itt nagyobb holmi 1-2 millió eurónál! Ugyanis a hírnév a tét. Az eddigi játékok mind toplistások, még a mai napig is, a legfontosabb, hogy a diablo3 is az legyen. A kérdés pedig az, hogy tehetik-e havidíjassá, illetve mekkora havidíjassá a játékot, hogy toplistás legyen, és a bevételeik is minél nagyobbak lehessenek amellett, hogy minél kevesebb játékost veszítenek el.
  • Barnus
    Nekem csak az a gyanús, hogy ha annyira egyértelmű, hogy maga a bneten való alap játék tök ingyenes lesz, akkor mire fel ez a folytonos megfontolt 'nem mondhatom 100%-ig'. Meg fogjuk vizsgálni a pénzügyi modellt. Erről még nem döntöttünk, stb.

Marha egyszerűen lehet annyit mondani, hogy nincs még konkrét elképzelés, hogy mik azok a dolgok, amik fizetősek lesznek, mik azok amik nem, de az alap játszási lehetőség a bneten továbbra is ingyenes marad.

De ilyen nem hangzott el soha.
    Csak a kerítés. "alapvetően dobozos játéknak szánjuk, de..." meg hasonlókat lehet olvasni.

Bár én továbbra is azt mondom, hogy szerintem alapvetően az, hogy legyen bnet accod, elérd a standard szolgáltatást, ami abból áll, hogy csatlakozol a bnetre, csinálsz játékot, vagy csatalakozol másik játékhoz, az ingyenes lesz. Emellett lesznek mindenféle kiegészítő dolgok, amik valakinek megfogja érni a + pénzt, valakinek nem.
  • who am I 7
    Minek?