78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ámbátor ki tudja? Lehet hogy shaba gerjed a mélynövésű fazonokra...a nélkülözés sokat kivesz az emberbő... 

-
azért még szeretünk
-
Ok, beszoptam
-
nem kicsi, teszem hozzá.. -
szerintem volt shaba23 üzenetében némi irónia... -
Én a helyedben nem tanakodnék... így, kipróbálva (8. szintig) ölég nyominger...
-
Bár az utolsóra éppen ismerek ellenpéldát:DDD -
"Mindenesetre a wowosokkal nincsen baj, nem randalíroznak, nem bunkók (legalábbis az utcán) és nem nyúlják le másnak a barátnőjét.. :)"
-
Nó, disz iz ö diábló vanabí vid loccof sztólen elemenc from di oridzsinöl, bát disz vill nevör bí a bjutiful gém... -
Rundstedt17 #4147 mondjuk ilyen alapon mindig a diabloban is ugyanezt kell csinálni újra meg újra legyakni jobb tárgyak reményében.... -
diszizdöbiginináföbjúdifúlhekenszlesgém
-
na mind1 -
-
rádzsőr! -
gabeone #4142 Sokan végletekben gondolkodnak vagy csak nyugtatgatják magukat, hogy inkább a wowra pár ezer forint, mint a csajos ivós programokra? A dohányzást megint kár felhozni negatív példának, a dohányzás önmagában órási butaság. Kiindulhatnánk akár az őrült emberrablókból is, s írhatnánk, hogy inkább a wow, mint az emberrablás.
Érdemes lenne tisztázni a dolgokat. Aki wowozni akar az wowozzon és ne magyarázkodjon. A wow egy rendkívül élménydús játék a maga eltántorító hátrányaival. Azt hiszem, pont az lesz meg a diablo 3-ban, ami a wowból hiányzik. A rövid küldetések és az akár egyedüli játzhatóság. A wowot egy tamaguchihoz tudnám hasonlítani leginkább, éppen hogy csak etetni nem kell a karaktered. Kipróbáltam a játékot, s én pont azért hagytam abba, mert a korábban említett szocializálódáshoz túl sok időt kell rászánni a játékra és a valódi társadalmi szocializálódás róvására ment rá nekem. Wow mellett nem sok embernek van barátnője. Erről úgy érzem, megint csak kár beszélni. Ez van. Mindenesetre a wowosokkal nincsen baj, nem randalíroznak, nem bunkók (legalábbis az utcán) és nem nyúlják le másnak a barátnőjét.. :)
-
Disz iz ö písz of krep, nevör evör tráj it ... áj did.. -
vátdöfákizdet? -
hozzál diablotól DNS-t, és klónozom neked:) -
nekem kéne vmi diablo klón:D -
én tudom,a d3at |-: -
wow, htx :D -
nem is tudom, hogy melyiket várom jobban, a dio3at vagy ezt:) -
r4pt0r #4134 Classt eddig is volt. Ha wownál maradunk akkor talent ág is van skill formájában. Mármint 2ben így volt 3ban még nem tudjuk. Most te pontosan mit is hiányolsz mert nem tiszta? -
-
davec007 #4132 szerintem, lehetne olyan benne mint más fejlődős játékokba (direkt nem írtam mmo-t mer nem akarom hogy az legyen) pl. hogy classt tudunk választani -
:D -
szerintem csak azt kéne megcsinálni választási lehetőségnek hogy lehessen választani mennyire legyen "darkos" illetve színes a játék és kész -
na séta van "wow gays", "főzessetek otthon" -
és mi lenne ha nem itt tárgyalnátok ki a wowot
-
Nos ez valóban kúrvafasza dolog lehet!:
"Sziasztok. Szeretnék ezzel a játékkal játszani.(Szerintem szubjektív hogy hol) de Én is szeretnék olyan játékos lenni, talán Mage v. talán Shaman kaszttal, ami 13 ezret lő pryblasttal és egy erősebb "áram dobással". A shaman kasztom "áram dobálos" féleség lenne.. a mage meg sztem Fire, mert azzal lőttek 13ezret..
Ha segítenétek talent, cuccokba, fegyverbe meg mindenbe hogy 13ezer legyen a lövésem, annak nagyon nagy köszönetet mondanék."
Takarodjatok a nyomorék törtszerveretekkel a picsába!
Az idézet a WOW topikból lett kiollózva,pont átadja a "feelinget" -
számból vetted ki a szót -
Egy játéknak nem az a lényege hogy max szintű legyél a legjobb cuccokkal, ez olyan mintha azt mondanád, hogy hülyeség a battle.net en diablózni pl, mert otthon a haverokkal lan-ba, fullosra editált karikkal milyen jó már játszani. Hidd el a tört wow kb olyan, mint egy lekvárosüveget kívülről nyalogatni. Vagy mint Zuzu Petals-al beszégetni
A barátokkal együtt szintezni sokáig szórakozás, és nem olyan nagy baj ha nem 2 nap alatt van "ilcsipengéje" mindenkinek. Együtt játszani, fejlődni gearelődni 50-60 emberrel, és segíteni nekik is a fejlődésükben a dolog lényege. A 40 fős raidek hangulatát pedig még most se felejtem el.
Az, hogy mindenki magyar, hát, az official BS szerver nagyrésze is magyar lett az idők folyamán, nekem már azis sírni való volt amit ott műveltek honfitársaim, egy tört szerveren el se merem képzelni mi ment:d
Jaj francba offolok itt wall of texteket:D Szóval ezt azért ne mond már hogy a tört jobb:D Annyira jó mint diablózni character editorral. A játék alpjait megismered kb, 1-2 hétig leköt és ennyi. -
Könyörgöm nincs wow topik ezen a fórumon?
Ha valaki berakott egy "darkos" képet az halálra lett oltva de legalább nem off topik ment nonstop mint most.
„Nos, az előző rész óta 20 év telt el, ez a technikai fejlődés szempontjából nagyon hosszú idő lehet. Egy olyan világot próbálunk megteremteni, ami nem állandó, hanem fejlődik. Ennyi idő elteltével, az Arreat Summit elvesztése után a megmaradt barbárok kultúrája arra fókuszált, hogy… á csak viccelek, nem lesznek puskák.”
Amikor elkezdtem olvasni rendesen kivert a víz
Páholyon a többi infó -
Dodo55 #4123 Én is törtön játszom, és volt egy időszak, amikor szívesen megvettem volna eredetibe, ha lett volna rá pénzem. De aztán rájöttem, hogy törtön is 11 nap játékidő volt 70-esre fejlődni, aztán utána az instázás, meg a profolás is jó sokáig eltartott, és még így is van rajtam 1-2 kék cucc. Eredetin ez 3-4x ennyi ideig tartott volna. Magyarul törtön is 3x-os rate-ekkel is egy csomó minden hatalmas időhúzásnak tűnik, úgyhogy egyszerűen virít, hogy az összes időhúzó dolgok azért vannak, hogy minél több gamecard-ot vegyenek, és kelljen legalább 1 év egy karit fullosra kitolni. Szóval szerintem a bugok és hiányosságok ellenére élvezetesebb a játék törtön, mert kevesebb a felesleges időhúzás, jobban érezhető benne a haladás, meg a másik, hogy mindenki magyar. -
"nyári szünetben"
gondolom heti 106 óra játék mellett nem volt ideje diákmunkára amiből fizethetné az origi-t. :) széééép úúúj viláááág^^ -
heti 106 óra és nem tudott kiköhögni 8 ezer Ft-ot? na az a kemény -
davec007 #4120 Valaki írta, most nincs kedvem visszanézni, hogy a wow eredetibe meg törtbe kurvára más, ez lehet eredetit sose próbáltam, de ismerek olyan gyereket aki törtön nyomja és xfire heti 106 órát mért nála nyári szünetben...:)Úgyhogy ha a wow bejön valakinek elég nehéz tőle megszabadulni (ez saját vélemény) /off -
sok a fiatal kollega -
meglepő, hogy hányan írnak letöltési linkekért egy ilyen tréfa belökésénél : ) -
egész estés vanessa dark?