Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
gabeone #4142 Sokan végletekben gondolkodnak vagy csak nyugtatgatják magukat, hogy inkább a wowra pár ezer forint, mint a csajos ivós programokra? A dohányzást megint kár felhozni negatív példának, a dohányzás önmagában órási butaság. Kiindulhatnánk akár az őrült emberrablókból is, s írhatnánk, hogy inkább a wow, mint az emberrablás.
Érdemes lenne tisztázni a dolgokat. Aki wowozni akar az wowozzon és ne magyarázkodjon. A wow egy rendkívül élménydús játék a maga eltántorító hátrányaival. Azt hiszem, pont az lesz meg a diablo 3-ban, ami a wowból hiányzik. A rövid küldetések és az akár egyedüli játzhatóság. A wowot egy tamaguchihoz tudnám hasonlítani leginkább, éppen hogy csak etetni nem kell a karaktered. Kipróbáltam a játékot, s én pont azért hagytam abba, mert a korábban említett szocializálódáshoz túl sok időt kell rászánni a játékra és a valódi társadalmi szocializálódás róvására ment rá nekem. Wow mellett nem sok embernek van barátnője. Erről úgy érzem, megint csak kár beszélni. Ez van. Mindenesetre a wowosokkal nincsen baj, nem randalíroznak, nem bunkók (legalábbis az utcán) és nem nyúlják le másnak a barátnőjét.. :)