78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Braveheart #4396 Sztem se. Poénnak jó, bannernak túlzás. -
azért ne buzuljunk már :| -
na akkor jöhet bannerba :D -
de ha gondoljátok, lehet "kicsit" giccsesebb is :)
esetleg mondjatok valami hátteret... -
planetdiablosok csináltak egy igazán jó fényképet, íme
-
nem hülyeség -
Bannernak jól jönne a kép :) -
who am I 7 #4389 jah..idegbeteg vicsdoki brutális háhhhh kíváncsi vagyok még a 2 másik kasztra..de a doki meg a mágus között örlődöm..
-
who am I 7 #4388 ÉN PICI PÓNIM, hát hőőőőő izéééé...Mi lesz akkó most?Látom má, mikor jön a másik oldal, az "én pici pónit akarok peticijóval" 

Na, amúgy jah, kicsit sötétebb lett a dolog ami nem baj...bár a wow jellege a gfxnak az még sajnos nem veszett el, ezt ellensúlyozandó elég pörgős és valamilyen szinten egyedibb a hangulat így, hogy nem hupililásmegzöldes minden.Remélem a páncélok/fegyverek is inkább gótikus/reálisabb tervezésen esnek át...
A runeskillezés nagyon tetszik
és az egész hangulatos, multiba erős lesz tuti..De remélem nem lesz havidíjas..
-
ilyen polo nekem is kellene :D -
Nabunaid #4386 Valaki írta, hogy félő a nagy effekt orgiában belassul majd a játék.
Azt olvastam valahol, hogy az egyidejű effektek számát limitálták mégpedig a környezet kárára. Valami olyasmi, hogy egyszerre mondjuk 20 halott zombi cafatjai lehetnek a képernyőn, ha közben van másik effekt, akkor ezekből folyamatosan tűnik el. Pl. a barbár ütései nyomán lenyomat marad a talajon, akkor a legrégebbi vértócsák csendben eltűnnek. Szerintem jó ötlet és egyáltalán nem zavaró! -
Nem szar mert közkívánatra csomagolnak mellé fülre akasztható opciót:
-
r4pt0r #4384 Ezért szeretem ha látnak 2 percet egy 10órás játékból és meg akarják mondani hogy szar lesz, hát ez kicsit nevetséges. :D -
de ez várható volt, hogy bőven lesz lehetőségünk sötétebb részeken si írtani...
Sok idióta nem tom minek sírt :| -
r4pt0r #4382 Eddig is tudtuk hogy egyre sötétebb lesz a játék mint mondták csak az eleje ilyen "színes". De ez a rész már talán túl "darkos" is. :D -
nem csak háttér, hanem az összes fejlesztő ilyen pólóba flangált :), poént csinálva a "dark" -osítási lázból :)
De azért látszik, hogy ők is foglalkoznak a dolgokkal, sőt, ahogy láttam a wizardos videók már bővelkednek, sötét, komor helyekkel, gótikus temetőkkel stb. szóval nem lesz itt gond. -
Blizzconon ez volt a háttérkép valami koncert alatt 
-
Speaking at yesterday's Diablo III Gameplay panel, Blizzard's Jay Wilson was asked one of the questions that's been hiding in the back of all of our brains, "Is Battle.Net going to remain free?"
válasz a tovább mögött -
FlyingV #4378 a fenébe ez nagyon addiktív lesz :( :DD -
r4pt0r #4377 Nem terv lesz is. -
Hat az "ujrakezdesnek" a stat csak az egyik oka volt, ott meg akar hibazhattal is 1-2 ponttal. De a skilleknel ket felrepont miatt mar legtobbszor kukaztad a karaktert :) A statpakolasi hibat igy a Blizz lenyegeben megszuntette, a skillek/talentek meg talan ujraoszthatoak lesznek, mintha lett volna erre utalas valahol. De lehet hogy csak terv volt. -
kicsit félek a tömeghent nyújtotta effektorgiáktól és az ebből származó fps mínuszoktól, de mivel blizzard e téren nem hinném hogy rettegnünk kéne. -
gabeone #4374 Mindenhol ugyan azon az áron kapod meg, más kedvezmény címszó alatt. Az előrendelés statisztikai célból hasznos, de saját célból felesleges. 1 év legkevesebb idő mire megjelenik. -
sztem meg ne wow-osítsák. Majd kitalálnak vmi új pvp-s dolgot ehhez. -
Szeszmester #4372 Nálam. Ha írsz, adok számlaszámot! -
itthon kinél a legésszerűbb előrendelni a DioIII-at??!
köszönöm! -
gabeone #4370 Játékosok rendszeresen kezdtek új karaktereket 1-1 szintlépéskor rosszul elosztott statpontok miatt. Jövőbeli kellemetlenségeket elkerülendő az automatikus statpont elosztás. Szerintem rendjén van ez a döntés. Wow-ban is teljesen jó ez a megoldás. Én azt remélem, hogy lesznek wow arénákhoz hasonló pvp megoldások, csataterek vagy zászlólopáshoz hasonló szórakoztatások. -
Braveheart #4369 Amúgy remélem egy manapság erősnek számító laptopon el fog menni a játék... (mondjuk dual core proci, 2 gb ram meg vmi szaftosabb videókártya) -
Braveheart #4368 Sztem reálisabb is ez a fejlődési rendszer... hasonló a dungeon siege-hez. -
ShaiHulud #4367 ez vegulis igy is gyak ugyanaz mintha class/level req lenne:D ha egy itemet mondjuk barbarnak akarnak adni es ugy tervezik hogy level 10 tol hordhassa, akkor mondjuk ha barbar szintenkent kap 4 erot es alapbol van 10 ereje akkor 46 os ero kovetelmenyt raknak a cuccra:) mig mondjuk egy teszem azt tolvaj karakter csak kesobb tudna felvenni.
-
Rundstedt17 #4366 ez sokkal logikusabb. -
"JW megerősítette, hogy a Stat pontokat a játék osztja szét automatikusan.
A tárgyakon továbbra is lesz bizonyos stat követelmény (pl D2-ben páncélnál STR, hogy hordani tudjuk), ezáltal sokkal jobban meg tudják tervezni a cuccokat, hogy melyiket ki, hányas szinttől tudja hordani. Egy 40 erőt igénylő ruhát a barbár már felvehet esetleg lvl10-en, míg a varázslónak csak lvl 30-on lesz hozzá elég ereje."
Forrás: http://www.diablo.hu/diablo3/ -
ShaiHulud #4364 miert gondolod hogy itemizacio ugyanugy marad mint d2 ben? lehet nem is lesz stat kovetelmeny hanem csak class/level req. -
A játék által elosztott stat pontokkal csak annyi a problémám, hogy ha Diablo 2-t vesszük alapul, akkor pl. már a barbárnál is, ha csak az erőre adtam a játék elejétől, akkor viszonylag hamar magára tudta ölteni a full Sigon's Complete Steel set-t (ami az elején nem olyan rossz), így viszont majd a fene sem tudja meddig kell szarakodni, hogy ráadhassam, mert szanaszét szórja a drága stat pontokat.
Az eddigi videókban látható volt, hogy lesznek az I. mintájára ismét elixírek. Ha ezek véglegesen biztosítják az adott tulajdonságot, amit tartalmaznak, akkor viszont nem lesz gond. -
Egyelőre az a neve, hogy Diablo 3, és ezzel a névvel mindent el lehet adni :) -
én bízom a blizz-ben nem úgy tűnik hogy bármit is el akarnának baltázni, és suerintem nem is fognak. rájuk kell hagyni mindent, várnai, aztán vigyorogva jászani évekig mint d2 esetében.
bárki bármit is mond ez már mostani állapotában is egy szenzációsan jó játék. -
Cat 02 #4360 Hja, de ki az a hülye aki olyat csinál ? :D
De pl egy hibrid jó lenne, hogy azért van str-je is h tovább éljen (sokat mmo zok =|) -
Lead designer szerint nem lesz változás a játék osztja el a stat. pontokat. Meglátjuk, de nem tartom jó ötletnek, sokkal jobban szeretem ha magam szabhatom testre állóra a karaktert. Jó, oké, nyilván nem annyira reális, egy 250+ str mászkáló izom varázsló, de a lehetőség adott lehet.
Mit szólna ehhez pl. SkandarGraun? :) -
az eddig bemutatott kasztok skill animációi teljesen rendben vannak, ami nem feltétlen azt jelenti hogy nem fognak rajta módosítani, a hozzátartozó értékek (sebzés,idő,stb..=balance) meg mondanom sem kell hogy a megjelenés után sem fognak kialakulni, csak vázlatosan. viszont a friss videókban már van némi javulás, már nem esnek össze a mobok egyetlen csapás/lövés/harapástól. -
Cat 02 #4357 Ha jól tudom a legerősebb varázslatokat még nem mutatták be, mert még kés csincsenek, azok tuti ütni fognak :)