78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
támogatom -
...
Megkerhetlek hogy menj mashova a temaddal egyutt? -
Nintendó? A nintendó az egy kis játékkonzol mint a PSP nem? És 1999-ben már volt nintendo? -
az a Nintendo lesz :c -
5:D. De előtte olyan 4 évesen már volt PS1-em, 3 évesen meg Marióztam régi ilyen Playstation szerűséggel, amit a tv-re lehetett rákötni(nem tudja mi volt már a neve:P). -
Hamarabb ment a headshot mint az abc :DDDD -
2000 óta? hány éves voltál? D:
óvodában már nem legóznak, meg a lányok nuniját nézegetik, hanem krájzisszal meg GTA-val játszanak a gyerekek? vagy mi a franc folyik itt, kérem szépen? :D -
A régi meg viszonylagos:D Nekem akkori a régi játék, amikor ő született kb:) Sőt, régebbi, még csak nem is pc-sek az igazán első játékok amikkel játszottam:) -
hát jó de azért nem veszel meg egy játékot mert pixeles :D az milyenmár -
Én sem azt mondtam hogy nem játszottam régi játékokkal(sőt), de ez nekem nem jött bexD. Játszok én már 2000 óta. Megéltem a Dungeon Keppert, a Harry Potter első részét, a Citizen Kabutot vagy mit, sőt sokat játszottam a simfarmal is és a SimCity első részével is. -
Teljesen igy vagyok én is. :) Geforce MX-em volt 256 mb ram meg egy 20gb vinyó. diabló Morrowind ami ment.
Aztán megvettem én is a faintos gépet. Crysis, Stalker, Bioshock stb. Bioshocknál szerintem egy terem után abbahagytam. Stalkernél valahol az erőmű közelébe, Crysis végigvittem de mégegyszer nem fogom. Pedig nem vagyok fps ellenes mert annyit CS-ztem mint állat. -
Dodo55 #4591 Az a baj, hogy nagyon megváltoztak a játékok az utóbbi időben. Már nem tudnak új ötleteket kitalálni, ezért a grafikára mennek rá. És egy olyan ember, aki nem játszik csak max 3-5 éve komolyabban, az rögtön a grafikát nézi, és ha az nem a legjobb, akkor legtöbbször nem is játszik tovább, pedig sokszor nem tudja mit hagy ki.
Én 2 éve raktam össze ezt a gépet, 3 éve teljesen hi-end gépnek számított volna, de akkor 2 éve is még a csúcskategória alján volt, úgyhogy szépen kipróbálgattam mindenféle játékot, ami nem futott az előző gépemen. 1-2 hónapig elvoltam, de sok játékban csalódtam, szép volt a grafika, de pár óra játék után nagyon meguntam őket. Aztán jöttek az újabb és újabb játékok, és azt vettem észre, hogy a játékélmény már szinte 0, és már az én gépem is kezd kevés lenni a szép grafikához. -
:DS_asd.-_Ad -
jaj mama2 úriúcska, csak olyan játékkal játszik aminek kurvajó a grafikája. majd bambul a monitor előtt fél órát és kilép, mer csíttel végigtolta... -
én 22 colos wide-on dióztam, zok. Még szélesebb a baba :). Aztán amikor ablakmódban elindítottam a 800x600-ban csak pislogtam mi ez a kis kocka?
Ugyhogy engem nem tántorított el, hogy pixeles. Aki ilyen játéknál (kiadási éve is régen volt má) a grafra figyel az crysissal nyomuljon inkább. 3500 Ft-ért kapsz 10 sört manapság, ami véleményem szerint is jó befektetés, de mégiscsak kihugyozod csak. -
Milyen játék az amelyik a monitoron van, de mégse pixelekből áll ? :D -
Kitartáááás! Rengeteg angolt lehet tanulnia játékokból... Ülj csak le és olvasd végiga szöveget, amit meg nem értesz szótárazd ki... hidd el naon hasznos tud lenni. -
sajnos a 3. rész is angol lesz, és azt sem fogod érteni
-
Na jó, bevallom: Azért töröltem, mert nem értettem, mer angol, és én a magyarítással meg nem szarakszokxD! -
de ostoba kis vérpistike vagy! hihetetlen....
pixeles a grafika ezért megfájdul a szemem LOL... -
Nos Mama2,nekem is fájt már a fejem,szemem diablo után.
De van egy megoldás.
Vidd lejjebb a 4-5 órás játék időt!
Hidd el,nekem is bejött! ;) -
na takaroggy XD -
amúgy se ajánlják 18 év alatt, 14 alatt meg főleg :c -
Pixeles grafikától fejfájás...azért van hova leépülni. -
megfájdul a szemed és a fejed tőle?
nemsemmi:D -
csak a szokásos -
najo :DDD ez igy nc. -
Hát bocsi, de nem adok ki egy olyan játékra 3500 forintot, amitől megfájdul a szemem, és fáj a fejem(gondolom ez a pixeles grafikától van). Töröltem is a francba. Ez nekem nem jött be, talán majd a 3...talán. -
szomorú, hogy képtelen vagy kiadni rá 3500ft-ot.. -
Dodo55 #4573 Ja, tudom, már megkérdeztem én is, csak a gyerek mondta így, hogy Blizzcon, néztem én is eléggé. -
Blizzcon egy picit tulzas. Este 10tol lesz egy osszeroffenes a wotlk (WoW masodik kiegje) kapcsan pesten, ahol lesz kulonfele musor (jelmezverseny, akcios blizzard jatekok "vasara", stand up comedy, stb)) Mindez max annyiban kapcsolodik a D3hoz, hogy a fejleszto ugyanaz, de ez a mostani "buli" a WoWra van kihegyezve. -
igaz, épp onnan jövök. képzeld felkértek a rendezvény lebonyolítására ami a soroksári tescoban lesz -
Persze, menj el... -
-
Dodo55 #4568 Most kaptam egy telefont, hogy Blizzconn lesz Pesten ma este 10-től, és hogy akarok -e menni :D
Igaz ez? Mert neten nem találok semmit. -
Komolyan kéne csinálni egy magyarosítás portált is...
Le lehetne tölteni patch-eket, ahol a diablo-ban a martel de fer helyett egy hatalmas lecsókolbász képe van, a healing potion-nek barackpálinka a neve, nfs-ekben lehet turulmadarat festeni a lamborgini-re, a bioshock-ban meg a darazsak helyett kalocsai paprikaport lehetne zúdítani az ellenfelekre. -
szerintem c -
Szerintem felejtsd el a magyarítást, hülyeség...
Egyébként:Diablo2 topik -
Sorry hogy ide írok, de lenne problémám: Leszedtem a Diablo második részét(csak azt), és kérdésem, hogy hogyan tudom magyarosítani? Mert a magyarítások portálon lehet valamit letölteni, de nekem bonyolult, mert kell majd valami sorozatszám, meg nem tudom micsoda.
Egyszerűbb módja nincs? -
Denevér népiesen bőregér, nem becézve...