78998
  • RaSzTaH
    ilyet több fórumon is olvastam, de szvsz mostanában (pár év) elég kevés rá az esély, tekintve, hogy van egy pár projektjük, amit ideje lenne befejezni:)
  • SLICK
    Látom el is felejtettétek, hogy a Diablo világából is akarnak egy MMO-t vagy legalábbis nem zárják ki annak lehetőségét, hogy majd egyszer csinálnak. Még mielőtt vki félreérteni nem a Diablo 3 lesz az!!!!!!

Amúgy még a legelső nyilatkozatok között volt, ha jól emlékszem.
  • Narxis
    A leglogikusabb és legnagyobb profit, jelen infok alapján az ha év végén sc2, jövő év dio3(esetleg csak beta?) utána sc2 2. rész, közben valamikor kiraknak 1-2 képet a készülő új játékról, ami szerintem valami teljesen új lesz, de tuti nem wow-os mert azt mondták, hogy nextgen mmo-jukat teljesen más történetben képzelik el.

SZVSZ!
  • r4pt0r
    1 karakter szerintem biztos hogy az idei Blizzconon fogják bemutatni, de lehet mind a 2őt. Az meg sajnos még messze van. :S
  • EnZsolt
    Szerintem:

Ez év végén kijön az sc2, előtte még elnyomnak egy bétát is, hogy az esetleges hibákat kijavítsák. Ha nagyon sok van, akkor jövő év eleje. Az idén biztosan kijön legalább egy új karakter videó a Diablo 3-ból, hogy fenntartsák az érdeklődést. (Talán április 1.-ével, még poénkodnak is egyet). Talán, csak nagyon talán év végére kijön az utolsó kasztról is a videó. Nem lepődnék meg, ha ezt egybekötnék valamilyen úton-módon az sc2 megjelenésével. (Durrantsunk nagyon-nagyot év végén). 2010 3. negyedévére esélyes lehet a Dio3. De szigorúan, ez csak szerintem. :)
  • mephi666
    volt egy cikk, miszerint a blizzard még idén piacra dob egy(!) nagy játékot... a jelen állás szerint szerintem 90%, hogy ez a sc2 lesz és 9%, hogy diab3... maradék 1% meg, hogy 1 új név... a sc2-ről már évek óta cikkeznek, érdekes lenne, hogy a nagyon szűk 1éve bejelentett dia3 beelőzné... főleg, hogy sc2-nél szétbontják 3 részre a játék single részét és így lényegében csak a terran-ra kell koncentrálniuk... tehát ha minden igaz, ott eléggé előrehaladottak a fejlesztések ahhoz, hogy karácsonyra a sc2 a fa alá kerülhessen... addig még belefér egy kiadós tesztelés meg minden... dia3nál meg szerintem ha ennyire előrehaladottak lennének a fejlesztések, csepegtetnének a hátralevő 2 titokzatos karakterről is, hogy a lelkesedést folyamatosan fenntartsák... logikusan átgondolva így látom... örüljünk, ha jövő karácsonyra látunk valamit a dia3-ból :S
  • FlyingV
    jaj de gáz vagy :D:D tőlem leüthetsz az ezüst színű baltáddal, amikor az enyém arany és ez 200 zöldhasút csaptam az asztalra!! L O L L O L szánalom lém sádáfákápp

...

mellesleg tényleg kb ilyen szintű funkciók lesznek fizetősek.

na azt hiszem - többek között nekem köszönhetően :) - kimerítettük az olcsó poénok/fizetős bnet és egyéb nyalánkságokat. Szóval feldobnék egy új témát: egyre több helyen olvasni, hogy nincs is olyan messze a Diablo3, nekem úgy jött le, olyan év vége /2010 első negyedévére lehet várni. Szerintetek meglépi azt a Blizzard, hogy addig nem mutatja be az összes karakterosztályt? Persze béta még nincs sehol, de asszem a diablo3.hu-n van kint olyan hír, ahol 2010 nagy címének szánja a Blizzard ezt a várva-várt szarfoshúgyot..
  • gfreak
    mindenesetre nem kell túllihegni ezt a fizetős/nem fizetős b.netet...a fizetős a wow, aztán majd ha dio mmorpg készül, akkor megint fizetünk..addig meg box 12ért és nyomjuk
  • SLICK
    majd lolozhatnak, ha a barbárom baltájával a szemük közzé csapok
  • mephi666
    bunkósbottal és tűzgolyóval jól lehet kezelni az ilyen pácienseket :) meg felőlem a hellokitty-s véristvánedisön teljesvértre is recskázhatnak: nem érdekel :D
  • gfreak
    már látom magamelőtt amikor bnet2-n a májerpistik loloznak mert neked alapszínnel írja a nevedet, de ők vettek 150$ért hupisárga gamertaget...meg átfesthetik az itemeket..és különféle 'hasznos' apróságok...geez
  • FlyingV
    az igaz, hogy alapvetően a profitot a játékeladásokból szándékozzák kitermelni, de a Nyilatkozóbácsi Úr olyasmit mondogatott tavaly ősszel, hogy kb vizsgálják, hogy tudnának még több pézt szakítani úgy, hogy alapvetően semmiféle játékmenetbeli előnyt ne nyújtsanak a fizetős szolgáltatások. na.
  • Narxis
    Ehh..francba, pedig már örültem, hogy kicsit feltápolhatom majd a karakterem.
  • mephi666
    szerintem fölösleges parázni, de ezt már mondtuk: a sc2 és dia3 dobozos játék lesz, tehát elképzelhetetlennek tartom, hogy a battlenet2 használata fizetős lenne... a profitot magukból a játékeladásokból akarják behúzni... semmi nem magyarázza meg, hogy fizetős legyen... ha jól össze lesz rakva a battlenet2 és frankón kiszűrik a bugolókat, akkor nem nagyon kell ráfordítani később... nem lehet összehasonlítani a wow-val, ami folyamatosan megújul, bugtalanítják éjjel-nappal... rengetegen dolgoznak rajta és ezt a havidíjakból finanszírozzák... és abból jön a folyamatos profit is... teljesen más a 2...
  • Pretorian
    Meg amúgy is, ezzel éppenhogy a játéknal azt a részét gyilkolnák meg, amitől igazán addiktív lesz...awwwww, amikor harmincötödszörre találod meg és vered le a mindenre immunis szénné enchantolt szuper faszt
    Kicike Kisz Küklopszot, csak hogy kidobja végre azt a kibasz*tt rúnát...nincs is annál jobb. XD
  • Pretorian
    Mer' akkor csak jönne a sok Richie Rich, megvenné az öszes super junik cuccot, meg venne hozzá fullra húzott karaktert oszt' zsal.
    Lehet h kicsit megborítaná az egyensúlyt a szervereken a kezdeti időkben.
  • Pretorian
    Még jó hogy nem, be is szarnék ha lehetne. Azok után, hogy a Blizz mekkorát balhézott amiatt, h kimaxolt D2 karikat árulnak az eBay-n super junik cuccokkal megtömve X ezer dollárért...illetve nem is konkrétan az X ezer dolláron buktak ki, hanem magán a jelenségen, h pénzért árulják az accountokat ha jól emléxem...
  • Pretorian
    Nekem mondod? Nyolc éve járok ide... :D
  • ProGabe #4824
    ezek az extra dolgok olyat takarnak, hogy névváltoztatás, karakter átvitele másik szerverre, stb. nem lehet majd +xp-t, vagy erősebb fegyvert venni
  • Narxis
    Lesznek fizetős szolgáltatások, ennyi. Aki mindenképp havidíjat akar vizionálni az összpontosítson a nextgen MMO-jukra.

Abban nem vagyok biztos, hogy ezek a fizetős szolgáltatások mennyire nyújtanak előnyt azokkal szemben akik "csak" a játékot veszik meg. Simán el tudom képzelni, hogy lesz 1-2 ami ütős lesz...
  • BEAST #4822
    De nem is az a kerdes hogy a diablo 3 fizetos lesz e hanem a bnet2.0, tehat egyertelmu hogy mire gondoltam :P
  • ProGabe #4821
    sc2 megjelenésénél (vagy már a betanal) tudni fogjuk, hiszen a b.net2.0-t fogja használni az is
  • BEAST #4820
    Pont ez a zsenialis benne, ha mar az elejen bejelentettek volna hogy teljesen ingyenes lesz akkor mindenki ujjongott volna egyet majd ennyi, de igy idorol idore elokerul ez a tema, flemelnek az emberek mert mindenki jobban tudja hogy mi az igazsag... majd megjelenes elott bejelentik hogy valojaban mi lesz es 10x akkorat fog utni.
  • SLICK
  • zomgzerg
    kár tagadni hogy havidíjas lesz
    ha nem lenne az akkor már így egy az egyben mondták volna, mert jó reklám, de a free szó még nem szerepelt d3 interjúban.
  • Kandurex
    ja, ja térjünk vissza a havi díjra
  • SLICK
    na ne erőltessétek tovább ezeket a "vicces" szövegeket.
    elsőnek még elmegy, de utána... :\
  • TurboX
    sosem lehet tudni errefelé
  • FlyingV
    és amúgy mikor jelenik meg? óó és el fog futni a 8 dzsíforszomon meg a 24 magos procimon? úgy értem röccenésmentesen!
  • Pretorian
    lol csak hülyülök.
  • TurboX
    1: #4800
    2:
  • Pretorian
    Most akkor fizetős lesz?
    És Cthulhu is benne lesz?
  • gfreak
    én is szétjátszottam az előző diokat, egyedül a hellfire volt szerintem gyenge (nem is blizzard cucc xD ) szerintem jó lesz, masszívan hangulatos, akinek meg nem elég dark az kérje meg a blizzardot csináljanak végre egy tisztességes cthulhu rpgt xD
  • mephi666
    hát jah... szerintem akik rinyálnak, hogy nem elég darkos, azok nagy része a diablo1 idejében még javában cumisüvegből szopta a tejet :) tiszta időben szerintem jócskán hónapokat játszottam a diablo1-gyel és hellfire-el '97 óta és nekem egyáltalán nem fordult meg a fejemben a d3 videók kapcsán, hogy: "hű banyek, ez egyáltalán nem darkos, meg mi ez a fos? meg mindjárt írok én is egy petíciót a blizzardnak..." vicc az egész... én nem várok el semmit tőlük (holott az ő játékaikkal játszottam világéletemben legtöbbet) és tudom, hogy JÓ LESZ, amit csinálnak, mert ők nem holmi "ea", akik összecsapnak valamit, hogy jó lesz az a népnek... hanem hosszútávra gondolkoznak... :)
  • FlyingV
    miért, akkor most tényleg fizetős lesz???????

mellesleg s kulcs amellett, hogy nem kötelezően fizetős a Bnet/a Dio3 az, hogy NEM LESZ OLYAN FIZETŐS SZOLGÁLTATÁS, AMELLYEL ELŐNYT ÉLVEZHETNE BÁRKI IS A NEM FIZETŐSÖKKEL SZEMBEN! mint ahogy ezt le is írta mephi, de úgy gondolom, ezt is ki lehetne tenni a bannerbe. meg azt is, hogy akinek nem elég darkos, az újholdkor vegyen a fejére 15 fekete kukászacskót és úgy nézegesse a monitort.
  • vasziszdasz
    Fingik a ló? ^^
  • mephi666
    blizz úgy tervezi, hogy az egész battlenet2 nem lesz alapvetően fizetős (jó nagy kicseszés lenne a sc2-sökkel szemben is, ha az lenne...) ahogy Barnus mondja: néhány plusz szolgáltatás lesz fizetős, de egyik sem olyan lesz, ami miatt előnyt élvezne a fizető karakter a nem fizetővel szemben... ezt akár ki lehetne tenni bannerba, mert úgyis jön időnként valaki, aki megkérdezi, hogy: "fizetős lesz? mennyit kell fizetni? stb"
  • Davidus
    havi 1 liter vér
  • stevyxix
    Na helyes, én is így tudtam.
  • ProGabe #4803
    most írta, hogy nem lesz havidíjas. így, ezt még tényleg nem mondta ki a Blizzard, viszont azt, hogy tervezik a plusz dolgok megfizettetését, igen. ezek tényleg olyanok, amik a régi bnetben még egyáltalán nem voltak lehetségesek. csak akkor kell fizetni, amikor megveszed (hm, mintha ez mással is így lenne :D)