78998
  • TurboX
    baz tényleg :D
  • ProGabe #4881
    warcraft=diablo=starcraft < lost vikings
  • TurboX

warcraft=diablo=starcraft
  • xNoodlex
    Sztem a blizzard maga egy nagy név és kész.
    Tök felesleges ezen vitatkozni, kinek a pap kinek a papné.
  • vasziszdasz
    tudom :)
  • ProGabe #4877
    hát, ha te mondod, biztos úgy van :|
  • zomgzerg
    évente lesz 5szintes wow kieg
  • vasziszdasz
    Pedig de, a diablo a legnagyobb nevük.
  • TurboX
    "(tény, a csíkszeműeket kivéve ott koheában)"

ami nem kis terület tegyük gyorsan hozzá.. és még finomak voltunk..
  • ProGabe #4873
    ott van egy csomó link a képekhez
  • FlyingV
    akkor mehetsz is ki Afrikába a 40 fokba izzadozni és kifejlett kan bantunégereket kergetni - nemtom milyük van, de lerángatni róluk - fényképezőgéppel! mert azért úgy az igazi, ha személyes élmény kötődik egy fényképhez!

akkor lenne szép, ha 20101231-én jelenne meg! :D

amúgy én a linken nem sok képet látok :) (4865-ben van ez a link)

Jó, egyezzünk ki egy WC-Dio döntetlenben, de az SC akkor sem a legerősebb neve (tény, a csíkszeműeket kivéve ott koheában) a hóviharnak!
  • Kandurex
    pontosabban: www.faszalogomba.hu

;)
  • Davidus
    most még csak nevettek rajta de majd 2010 végén mikor még sehol nem lesz a D3 majd csak pislogtok:D
  • gfreak
    mindjárt a blizzardnál kéne számolni...lenne egy dio3_davidus projekt..lehetne beküldeni bránereket mintának, hogy tudjon tallózni...miután megbráneresedik meg mehetne egy blog: életem bránerbannerrel
  • Barnus
    nem is mondtam egy szóval se, hogy te mondtad:)

FlyingV írta a #4853-ben, csak nem válasz gombot nyomtam, hanem sima hsz-t :)

davidus fogadásához egy domain és egy visszaszámláló is kéne :)
    www.faszabannerembe.hu
    hátralévő idő: xx:xx:xx:xx :D
  • gfreak
    ááállat! xD nagyon jó lesz ez, de akkor lesz csak igazán jó ha végre megkaparinthatom xD
  • Narxis
    lol, ez már döfi!
  • ProGabe #4865
    fél-off
    aki azt mondja hogy kevés a mostani grafika:
    ma ön egy új Sc2-es Q&A, amiben bemutatják a legújabb buildet. hihetetlen, hogy milyen mértékben fejlődött a grafika a bejelentés óta
    itt vannak a képek
    szóval emiatt nem kell aggódni, még a D3 esetében is vagy' 5x fog változni, pontosabban szépülni a graf ;)
  • MEdievil
    De ha már 2010-ben kijön a Diablo3 nem is kell várnunk 2 évet
  • Kandurex
    Davidus fogadalmi képét valaki rakja már egy olyan szerverre amin fellelhető lesz 2 év múlva is :)

privát nekem a linkkel, és behegesszük lenyíló ablakként ;)

(mostani link a fejlécben)
  • BEAST #4862
    Remelem a nextgen mmojuk Lost Vikinges lesz :D
  • gfreak
    ööö...nem azt mondtam hogy a diablo a legnagyobb neve a blizzardnak...és azt is vágom hogy az sc esport game most es midorokke (hacsak a 2 ra nem ver xD)...

...pusztán a blizzardnál évek óta tomboló nyereségcentrikusság alapján tartom kisebb névnek az sc-t mint a warcraftot vagy a diablot

(és igenis rohadjanak meg amiért nem tudtam az sc ghosttal játszani xD)
  • Kandurex
    oké, xD
  • Barnus
    Szerintem ez hülyeség, hgoy a diablo a legnagyobb neve a blizzardnak. Miután épp a Wow-al keresi magát halálra 15 millióü előfizetővel:)
    A warcraft univerzum (warcraft1) jóval régebbi, mint a Diablo 1, és van olyan nagy név, mint a Diablo. A StarCraft pedig etalon esport RTS game mind a mai napig. Szóval egyik nevet sem tartom kisebbnek a másiknál csakazért mert épp egy diablos forumon vagyunk:)
  • r4pt0r
    Lehet itthon nem nagy név sc, de Kínában vagy hol, hát ott elég szépen megy. :D
  • SLICK
    na ezt a hszt lementettem :D
  • gfreak
    azzal is csak minket büntetnél basszus xD xD xD

az SC2 szerintem nem éves lebontásban jön majd ki...mire az első része kijön, szerintem már a harmadik közepét fogják hegeszteni xD

ja ez a 9/9/9 elmélet vicces volt, de semmi nem lesz belőle az tuti xD viszont a 2011 nagyon messzi Dio3nak...jön az 10ben ;) vagy mint a Duke4Ever xD

SC nem lett akkora név mint a Warcraft vagy a Diablo, persze nagy névnek számít...a Warcrafttal már mindent el lehet adni, a Diabloval is, a SC Ghost-ból kiindulva tényleg nem annyira húzónév mint a másik kettő xD
  • r4pt0r
    Szerintem Starcraft és Warcraft is akkora nevek mint a Diablo.
  • Davidus
    2009 SC2
    2010 WoW és SC2 kieg
    2011 D3 és SC2 kieg

ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D
  • FlyingV
    Hmm.. Szóval a Dia3 lesz 2010 nagy neve. Én úgy gondolom, az SC2 akkor jelenjen meg ősszel egye-fene. A Diablo3 meg 2010 tavasza/nyara környékén, egy ilyen jellegű játék fejlesztése nagyságrendekkel kevesebb idő, mint pl az SC-é.

Mellesleg a 9/9/9 annyira jó elmélet volt, kár lenne ha nem lesz belőle semmi :D

ÉS azért a Diablo még mindig a legnagyobb neve a Blizzardnak.. Az SC2 meg három részletben fog kijönni, szóval ha azt vesszük, ez nem akkora nagy dobás.. Mekkora lenne már, ha mindkettő idén jönne! .. Az is igaz, ennél balfaszabb elméletet azért nem sok helyen olvastam...
  • gfreak
    sanszos szerintem hogy sc2 dátumot kapunk...és nagyon remélem hogy legalább +1 dio karaktert...elvégre ideje lenne...meg pár új helyszín is megvillnahat...
  • gfreak
    juhééé már csak egyet kell aludni xD xD xD
  • Pretorian
    Jahh, most látom h "In addition to serving as a gathering place for Blizzard Entertainment gaming communities...."
    Tehát nem.
  • Pretorian
    A BlizzCon az nem csak Sajtó Only rendezvény egyébként?
  • Kandurex
    Hallelulja! Augusztus itt van már jövőhéten! :/
  • Narxis
    Jeeee, irány California!
  • ProGabe #4846
    tökéletes alkalom arra, hogy Sc2 Beta közben/után bejelentsék a megjelenési dátumot :)
    [optimista]
  • Kandurex
    ez még bőven odébb van :/
  • ProGabe #4844
    BLIZZCON® 2009 ANNOUNCED

Blizzard Entertainment® gaming celebration to return to Anaheim Convention Center on
    August 21-22

PARIS, France -- February 17, 2009 -- Blizzard Entertainment, Inc. today announced plans for its fourth BlizzCon® gaming convention, to be held at the Anaheim Convention Center in Anaheim, California on Friday, August 21 and Saturday, August 22. BlizzCon is a celebration of the global player communities surrounding Blizzard Entertainment®’s Warcraft®, StarCraft®, and Diablo® universes. In response to the festival’s increasing popularity, this year’s event has been expanded from three convention halls to four.

“We’ve been amazed by the incredible response to each of our previous BlizzCon events,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “We’re pleased to be bringing the convention back to Anaheim this year, and we look forward to this new opportunity to meet Blizzard gamers from around the world.”

BlizzCon will offer a wide variety of activities throughout the two-day event. In addition to serving as a gathering place for Blizzard Entertainment gaming communities, attendees will be able to enjoy:

• Hands-on play time with upcoming Blizzard Entertainment games
    • Discussion panels with Blizzard Entertainment developers
    • Competitive and casual tournaments for players to showcase their talents
    • Community contests with great prizes
    • Commemorative merchandise based on Blizzard Entertainment’s game universes
    • A silent auction
    • More exciting activities and attractions to be announced
    Further details, including ticket availability and pricing, will be announced on the official BlizzCon website, http://www.blizzcon.com, as the event draws closer.
  • gfreak
    szerintem az sc2 első része után max fél évre kinyomják a másodikat...miután kiadják az egyet már nem éri meg nekik várni vele és húzni az emberek agyát vele...dio3 majd jövő nyáron vagy összel mutat egy betát magáról talán...