78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
r4pt0r #5326 Lassan dio3 lesz ha jól emlékszem. -
Nem igazán ide tartozik, de brutál jó weboldalt, csináltak az új wow-gay kieghez :) -
r4pt0r #5324 ez most megy
http://www.justin.tv/lualol -
mondjuk maga a graf az a sima felülnézetes D3 engine bezoomolva mint a wizard trailerben.
ilyen ingame átvezetők nem lesznek a játékban(előző blizzconon még ezt mondták) szóval el lehet nézni hogy kicsit lowpoly.
azt meg nem lehet elvárni hogy egy class bejelentéshez CG múvit csináljanak:P -
Keveset és azt is rossz minőségbe láttam, szóval, passz, én csak azt mondom, h amennyit láttam, az nem tűnt túl meggyőzőnek :s -
gyengusz?O mindennél durvább volt:D -
rá egy évre meg világvége,nem sok időnk lesz 
-
Valami ingame átvezető volt, kicsibe láttam belőle pár villanást, az elég gyengusz volt. -
2011 diablo:S az szopás:( -
2011-ig elleszek az AvP 3-al :D -
mi volt benne? Voltak jó képességei?
Vasárnapig még nem látom a videót :| -
kábé wow kieg hiányzik mint szar a zsebembe starcraft azt kivárom lesz amikor viszont a Diablo 3 miatt most a Blizzard székházat felgyújtanám... -
Akkor hadd jöjjön az 2 év még...fasza..! -
A srácnak nagyon nincsen szüksége pénzre, ezt elhiheted. Én viszont inkább személyesen megyek majd el a lemezért, pl vasárnap. 
-
r4pt0r #5312 WoW kieg és SC2 lesz 2010ben, D3 marad 2011re. Mondjuk ez várható volt. -
monk trailer kegyetlen volt -
jaja meghalt az egész -
Nekem az egész blizzard.com elérhetetlen, pláne a diablo3 oldal :/ -
Ööööö,rájöttek Blizzéknél,h éátbasztuk a rencert?Azt irja,h nem elérhető onnan.:C
Huha:C -
bár nem tudom eldönteni, hogy egyáltalán tetszik-e, mivel nem vagyok otthon, itt meg a net tetű lassú. szal se introt se gameplayt nem tudok nézni. Bár látom nem nagy a pörgés. Ezek szerint elég tré lehetett. -
nálatok nem szállt el? -
Jó lenne valami ingame ebből a Monk -ból :/ ...mondjuk nekem a Diablo 1. -be annyira nem jött be -
Nem lesz,ez már az...:C -
bazz... ez lesz az új karakter?
-
Lol épp azt mondta,h buzi? xDDD -
Megyen néha,bufferel nálam,de fasza..Kép,hang minden
Ám,MOOOONNNNKKK!!!!4
bár nálam az intro, oan WoWos volt :C
Meg rövid a gameplay.:C -
aha. most is megy a háttérben :) -
működik? -
Follow these directions to crack blizzards $40 feed for free. NO QUESTIONS! This is me justt spreading the knowledge. Enjoy!
Go to BlizzCon 2009 Live -
And copy-paste this into your browser url window:
javascript:Rayv.Embed("rayvHost", {"Affiliate": "DTVblizzcon", "ChannelID": "blizzl3", "Volume": "100", "CoverImageURL": "http://static.blizzcon.rayv.com/www/Images/rayv_viewer_install.jpg" });
The official stream should replace the test video.
Note: don't hit 'high quality' or it'll go back to the trailer. The low quality stream is actually higher quality than the high quality stream. -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nagyon vidám kedvünkbe vagyunk ma este...de...mit látok?!
Ott a távolba!! Valami JÖN!
....valaki jön és ordítva..nem látom jól...
ez egy meztelen BANTU NÉGER!
És a bránerét lóbálja, nem értem mint ordít...de...valami foga vagy fogadalom...nem értem pontosan,...elkezdett futni!!%
jaj...!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............!!!!
-
mifranc van?
most van a Blizzcon?!?
hát én aztán jól lemaradtam! :D -
r4pt0r #5294 Itt 1 link:
http://www.ustream.tv/channel/lualol-s-stream
akad mint az állat, a hang se az igazi, de legalább megy. :D -
Legjobb kaszt lenne, invetoryban gombnyomasra rendrakas skill, vagy rozsdas low dura cuccok fenyesre torolgetese :d -
gyááááááááááááááááááá :DDDDDDddd -
-
valami koreai site -ról kép, bármit jelenthet, akár azt is, hogy a Monk visszatér -
Braveheart #5289 Ezmiez? -
-
jaja, 98%