78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Végiggondolva teljesen pozitív lenne az összkép, ha...
...ha visszakapnánk a statok elosztásának lehetőségét (ezt nem értem, hogy találhatta ki a Blizzard, hogy nem kell)
...necro :) (bár kiegészítővel orvosolva lesz szerintem)
...és az eredeti potion rendszer :) -
Na igen, de az is tény, hogy valszeg 30+ karakterekkel tolták valami normál fokozaton :) azért akkora a karnevál.
De mondjuk az is látszik, hogy csak bemutatott skilleket használják, vigyáznak, hogy még véletlenül se legyen valami új :( -
ez a YT-s 12 perc, nem?
ám ez a HD végre meggyőzött, hogy jó lehet ez a monk. így máris minden jobban látszik. amikor partyban mennek tényleg csak azt lehet kivenni, hogy hektószámra ömlik a vér, meg robbannak a monszták :) persze ott is próbáltam a monkra koncentrálni, igaza wizardra (meg néha a dokira) könnyebb, nem hiába mondtam már tegnap is, hogy a monk varázslatai nem elég látványosak, talán még a barbáréhoz képest sem -
de lesznek pósönök. D3 healing potion = D2 rejuvenation potion
magyarul instant adnak x HP-t. a régi healing potit váltják az orbok -
így van, csak egy tollvonás és máris visszajön a régi kattintós módszer...anno w3 is milyen nagy átalakításokon ment keresztül, az első képekhez képest egy teljesen más játékot kaptunk, szóval bőven változni fog ez még -
nekem úgy rémlik hogy a pósönöket már nem lehet raktározni a tatyónkban, egyből felhasználásra kerül. így érthető lenne ha csak érinteni kell de a többi tárgyak felvétele marad a régi megoldásban. egy apró megjegyzés: mire megjelenik 1000+1 ráncfelvarráson fog átesni a játék, ehhez hasonló csupán demonstratív videókra nem alapoznék semmit. nagyon messze még a megjelenés.. -
MONK játékmenet , frissen, még meleg! :) (cél mentése másként)
(180MB HD) -
isten -
Hát ahogy ezt megnéztem...
Érdekes érzéseim vannak...
Nekem most a GTA jut eszembe, hogy San Andreas után a GTA IV túl sok dolgon változtatott.
Például nekem az nagyon nem jön be, hogy a cuccokat úgy kell felvenni, hogy rájuk megyek, nem pedig úgy, hogy rájuk kattintok. Vagy ez csak a potion-öknél van?
Mindenesetre nekem elég rosszul-kezelhetőnek tűnik a játék, de félreértés ne essék, teljes szívemből azt kívánom, hogy ne legyen igazam, csak kicsit aggódok, de remélhetőleg fölöslegesen!
SzVSz -
ide kell majd a gép! -
Nagyon jol nez ki, kar hogy erre is sokat kell meg varni. :( Amugy monk helyett orultem volna egy assassinnak :) -
atyaisten' :))
Húú...te amikor ezek 4 -en mentek alig lehetett látni valamit akkora darát csaptak :D
Egyébként jó látni, hogy nagyon dinamikus a környezet, azaz szanaszét lehet a pályát rombolni! -
12 perc gameplay -
vagy nagy szerencsével...egyébként 2011. karácsonyra tippelnék, az teljesen reális lehet,...bár ki tudja, -
a 2011 elé pedig azt hogy -kis szerencsével- -
be is lehetne írni a fejlécbe,hogy 2011:S:(((( -
r4pt0r #5430 Nem nagyon foglalkozom ilyesmivel. :D -
Kabbe:C
mindig kibasz:C
Asse tom már micsináljak...Ip hidert nem tudsz v vmit,ami segitene? -
r4pt0r #5428 Engem chad nem dobál. Nem tudom mi alapján dobálja az embereket de szerintem random. :D -
Raptor tr tudod nézni vmelyiket?Se a chad nem emgy,se a kenion,se a valken...Mind kidobál ..|.. -
r4pt0r #5426 Én is azt várom, 2 óra SC. :d -
Ugyláccik nincs..De imingyárt SC2 -
Szeszmester #5424 Ez a WoW előadás nagyon uncsi... Nincs Dio3 artwork közvetítés? :( -
ez mitől lenne hd?
ez nálam megy már fél órája és nem dob le. de ha mind feljöttök már lehet h le fog :) -
r4pt0r #5422 Szombat:
Nagyszínpad:
19:00-20:00: WoW Kérdezz-felelek
20:30-21:30: Diablo 3 Kérdezz-felelek
22:00-23:00: WoW Dungeonök és Raidek
23:30-00:30: StarCraft 2 Lore
01:00-02:00: StarCraft 2 játékmenet
Kisszínpad:
19:00-20:00: Kiselőadás arról, hogy miért akkora nagy király a Blizzard
20:30-21:30: WoW játékmechanikák
22:00-23-00: Diablo 3 Art
23:30-00:30: WoW Classes, Items & Professions
01:00-02:00: WoW Live Raid
Ezeken a liveokon a nagyszínpadot fogják adni csak. -
És nézzétek meg..Ahelyett,h Dio3 Artot adnák,WoW gayness megy :C -
r4pt0r #5420 Hopsz most látom ezt írtad, akkor nem szóltam. -
r4pt0r #5419 Itt egyelőre nem dobál
http://www.justin.tv/chad28 -
Már a chad28ról is dobál,de még csak 1 volt eddi......Kurvaanyját,már a 2.
kenionról is dobál,a valkenről emg főle..Most hol a picsába nézzem?:S
-
r4pt0r #5417 Mapeditort én se értem minek kellene. Mivel battle.neten úgyse lehetne használni, ezért nincs sok értelme. -
Mapeditor volt D2höz?Ám nem to minek egyáltalán mapeditor?Randomgenerált lesz ugyis az egész,az aktok meg elvannak osztva,h sivatagos,erdős,dungeon,minek ide mapeditor?
Az a HD stream meg de kéne:C -
r4pt0r #5415 Nekem már 3 justin linkem is van ami megy de már mind kidobál. Beszarok. :D -
Hát sajna semmi értékelhető nem derült ki a "kérdezz - felelek" -ből,..egy kérdés volt talán ami érdekesnek tűnt, de arra is negatív volt a válasz, azaz, hogy lesz pályaszerkesztő.
Meg...nem is tudom,...de azért Diablo mégis csak kellene valahogy a játékba...esetleg, mint rejtett fő monszta vagy más, esetleg pokolon fokozaton jön csak elő ...nem tudom...hiányzik a név adó karakter na! -
http://www.justin.tv/valken123
Csak szerezz vmi ip átbaszós dolgot,mer állandóan ledob,mert elérteék a may nézőszámot M.o,né kecire idegesit esetleg aki tud adjon már vi sz@rt mert kurva jó a stream. -
hol találtál hd streamet? -
r4pt0r #5411 Mivel 2011 előtt nem jön ki, ezért várható hogy blizzconnon lesz bemutatva, szerintem. -
sirdond #5410 azt mondták jövőre mutatják be, nem azt,hogy a blizzconon
vagy te ezt hol hallottad? esetleg tudsz adni egy linket?
abban azért biztosak lehetünk, hogy 2011 előtt nem jön ki -
Van egy nagyon jóóó Stream,HD,kurva jó hang,csak a kurv@ anyját állandóan ledobál,hogy aszongya,elétem a nézőlimitt ebből az országból.Nin vmi proxyhider,v vmi h külföldi ip-vel nézhessem? -
r4pt0r #5408 Én a sok hülye kérdést sajnálom amiket már fél éve, 1 éve megválaszoltak. -
ja vannak arcok, előbb én is néztem :)