78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
vasziszdasz #5566 Elvesztetted a választójogodat. 
-
vasziszdasz #5565 Azért a fantasy nem azt jelenti hogy pont a valóság ellentétjének kell lennie, csak azt hogy nem valós dolgok is megtörténhetnek. Ha full unreal az egész akkor nekünk mi közünk lesz hozzá?
A dio1 lefektette a diablo világ alapjait, aki szereti azért szereti, ha Dark Sunt vagy Call of Cthulhut csinálnak belőle, az már nem Diablo lesz. -
vasziszdasz #5564 Tudtommal neked okozott problémát hogy ezentúl nem lesz annyi unique nem nekem, sual kérdezd magadtól! -
Úgy látom nem sokaknak lesz a monk az első karaktere. :) -
és he eladtam a gépem mire szavazzak? -
Csak most..az a gond, hogy, nincs benne, olyan, hogy akinek pont a MONK tetszik :D ...francba...háá....kiveszem, újra rakom
szerk:
..nah, kész, :) -
Ez az idióta módon túlzás annyira fölösleges.
Ez a játék FANTASY, igenis ne legyen tökéletesen realisztikus.. -
jólvan,teljes a nyugalom :D
köszönjük a szavazást :) -
volt is, van is :) és valóban azért került ki, mert kimaradt a witchdoctor -
hm.. mielőtt vki elmeháborodottnak gondolna, esküszöm hogy 1 perce még volt egy szavazás a banner alatt
-
már bocs de akinek a witch doctor jön be az most mire szavazzon?
-
Az unique a többi tárgy közül emelkedik ki a különleges tulajdonságaival és / vagy kinézetével. Az hogy mindenkin olyan van, ki nem szarja le (jah, te)?
Ha téged ennyire irritál, akkor nem hordod. Attól még a többi tárgyhoz képest egyedi.
Amúgy komolyan, de tényleg. Mi a célod ezzel a szőrszálhasogatással? -
vasziszdasz #5554 Az meg mit izgat téged, hogy mások miben szaladgálnak, te azt veszel fel, amit akarsz
A unique azt jelenti hogy egyedi, mi az egyedi az egyencuccban?
mert az meg kicsit illúzióromboló, amikor az izomagyú lvl85-s barbár ugyanannyit bír, mint a kis gizda, senkiként megjelenő lvl 1-s játékos
Épp az előbb mondta 2 ember hogy minek ide realitás, tehát ez pont feature, nem hiba. ^^ -
vasziszdasz #5553 Akkor legyen mindne 8 kezű, 9 fejű, csápos lófasz, merthát minek ragadunk le az emberi karaktereknél, legyenek vogonok meg csuubakkák, sztárvárszos kukadroidokkal körítve, az illik a dio világába... -
Azt nem vitatom, hogy volt egy valag olyan unique és set is, ami használhatatlan volt, de ettől még kihagyni a játékból szerintem baromság. Csináljanak használhatóbb eszközöket, használhatóbb tulajdonságokkal.
Az meg mit izgat téged, hogy mások miben szaladgálnak, te azt veszel fel, amit akarsz.
A tömeg alapú invetory csak abban az esetben lenne jó, ha a statok növekedésével nő az önerőből eredő tárolókapacitás is, mert az meg kicsit illúzióromboló, amikor az izomagyú lvl85-s barbár ugyanannyit bír, mint a kis gizda, senkiként megjelenő lvl 1-s játékos.
Nem kell a D&D-s 30 páncél, de azért ne annyit bírjon már épp cipelni, mint ami rajta van, 1 tartalék fegyver a hátán, meg 3 gyűrű a bal zsebében.
És miért lenne olyan jó, ha kevesebb cuccot lehetne cipelni, mint a Diablo 2-ben? Akkor meg az lenne a baj, hogy egy full plate megtölti az inventory-t és lehet portálni haza... -
ott a pont :D
miért kell annyira a realitásra törekedni egy olyan játékban ahol létezik egy olyan dolog hogy MÁGIA. ez a jó a fantasyban, ha vmi nagyon irreális, akkor simán rá lehet vágni hogy a mágia miatt van, ennyi. -
Teljesen igazad van. Törekedjünk a realitásra maximálisan. Én a helyükben a fireballt is kivenném, mert még életben sosem lőttem a kezemből. -
RaSzTaH #5549 nem tudom, hogy terveznek-e olyat mint pl. a sprint, amit staminából lehetne gazdálkodni etc... -
vasziszdasz #5548 A Stalkerban ugyan nincsenek statok, de alapból 50 kilót bírsz el, ezzel x ideig tudsz futni. Ott különféle artifactokkal tudod növelni a maximális súlyt, meg a fáradást csökkenteni.
D&D-ben a cipelhető súly az STR-től függ, bár ott meg olyan unreal értékek vannak hogy egy izom harcos simán rohzangál 30 full plate maillel, ami már méretéből kifolyólag is lol.
Nem lenne baj ha kevesebb cuccot lehetne cipelni mint a dio2-ben, lehetne közelíteni a Stalker féle majdnem realitáshoz. A jelenleg tervezett dio3 rendszerben csak az a zavaró hogy 1 gyűrű is ugyanúgy leterhel mint egy egész páncél. Nehogmár... -
Igen, és ez függjön a strengh-től, és változzon tőle a gyaloglási sebesség pl... -
RaSzTaH #5546 legjobb emlékeim szerint d2-ben az invertorym 70%-át a charmok tették ki :o -
vasziszdasz #5545 De minek? Annyi junik volt már alapból is hogy 10-edét nem is használta az ember, ezért teljesen felesleges. Meg aztán a dio1-ben se hiányzott senkinek a sok junik, windforce, gf ott is megvolt, de olyan szar volt hogy egy sima alap cucc jobb volt nála. És kellett a játékhoz? Nem. Volt másik, csak azt nem juniknak hívták. Amúgy is tök gáz hogy a dio2-ben mindenki egyenszerkóban furikázik, semmi egyediség nincs benne. -
Az alap vagy classical Diablo2-ben lehet csak annyi használható, de az azért egy erősen karcsú item csoport a LoD-hoz/-höz képest, ahol megjelentek az exceptional és elite unique itemek és ezen felül a charm-k, rúnák, jewel-k... -
jah, az mondjuk nem rossz ötlet. -
vasziszdasz #5542 Sztem meg a Stalkeros megoldás sokkal jobb: mindennek van súlya, aztán pakolsz amennyi befér. 0 grammos cuccból lehet 100000000000 is nálad, de 25 kilós páncélból... -
vasziszdasz #5541 Iron maiden
Sorcival gyakorlatilag művészet kellett ahhoz, hogy meghalj 90 fölött
LOD-ban lehet, de classicban... Akkor életben maradni volt művészet. :) -
vasziszdasz #5540 Classic dio2-ben is kb. a soj, magefist, eyeless ért vmit, a többi junik helyett volt jobb sárga, pl. Carrion Song, vagy dual leech gyűrűk. Harcoson kb. semmi junik nem volt. Az hogy nem lesz annyi junik nem baj, csak a többi cucc legyen jó. És lehetőleg értelmes legyen, ne +lvl0 charged boltot szórjon egy helles über cucc, mert annak értelme semmi. Meg varázsló cuccra ne +str és +AR tulajdonságok kerüljenek, mert az fasság. -
grafika huszonnyolcad rendű sztem! Az igazi diablós dolgokból vesznek el már megint a "new wave"/grafika toppon játékmenet/élmény béka segge/ miatt:S
Az összes diabló ALAPJA a cuccokban rejlik ha nemlesznek a régi faszentos szetek meg rare,epik,legendary stb. itemek akkor az nagyon nagy hiba lesz.... -
Ha online megy, akkor én erre szoktam csinálni 1-2 + character-t -
Mondjuk én csináltam olyan bowazont, hogy 135 str, 100 vit. az összes többi meg a dexre.
Írtásban elég hatékony volt, csak arra kellett vigyázni, hogy meg ne üsse valaki hellen, mert az biztos halál :-)
A tetris-s inventory-val felemás érzéseim vannak.
Tetszik, hogy kicsit ilyen szöszölős, pakolászgatni kell a hátizsákban, hogy minden beleférjen, nagyobbak az itemképek, lehet a grafikájukban gyönyörködni, de kicsit zavaró, hogy a befogadó kapacitása ezen inventory-nak, lényegesen kisebb, és ha a gyűrűk, kövek, egyéb kis kacatok is idekerülnek - nem külön helyre -, akkor meg aztán nagyon érződik a férőhely szűkössége. Mert amikor 6 gyűrű annyi helyet fog, mint egy teljes lovagi vért...
Nekem (a megjelenési időn kívül persze), az nem tetszik, hogy valahol elhangzott: Egyedi itemek alig lesznek benne...
Ha itt az unique-ra gondol, nem pedig a karakterspecifikusra... hááát.
Nyugtassatok meg, hogy rosszul értelmezem.
Valamint kicsit félek a pályától is. Vajon mekkora %-ban lesz random? Az, hogy vannak fix helyek benne, mint pl. a II-ben is, az befér. Azonban ha a teljes felszín fix, és csak a dungeon-k / belsőterek randomosak...
A grafika viszont szerintem nagyon szép. Jók a színek, összhangban van a játékkal. -
jah amikor már néha brutál cuccokat kellett kidobni hogy mégbrutálabbaknak helye legyen:D -
jaja végül is van benne valami, valahogy hasonlóan osztottam barbárnár én is, nekem is az volt a kedvenc karakterem. ha meg nagyon szétosztotta az ember, akkor nem ért semmit, így talán kiegyensúlyozottabb lesz a dolog. de igaz 2 év alatt még sok mindent változtathatnak, és sok mindent eltitkolhatnak hogy nagyobb legyen a meglepetés, majd a kész játékkal meglátjuk. én amit nem kedveltem, hogy 3 szor ugyanazt a sztorit kellett végigvinni valami hosszabnak örülnék, és amit egyik játékban sem szeretek a szintlépéshez egy idő után rengeteg gyilkolás kell. -
Talán ezzel próbálják kiküszöbölni a 2 hiányait.
Ott hogy osztottad el? Strength amennyi kellett aztán vagy valaki a block miatt kirakta a dexet aztán full vitality, vagy még azt se és csak vitalityt tolta maxra ezáltal könnyebbé vált a játék egy bizonyos szint után mint ahogy ők gondolták szerintem.
Az utolsó 2 évben amikor játszottam csak HC karakterekkel nyomultam, Persze egy egy rosszul irányzott whirlwind szépen kinyírta a barbáromat amikor rám rakták a visszasebző átkot, már nem emlékszem a nevére. De Sorcival gyakorlatilag művészet kellett ahhoz, hogy meghalj 90 fölött.. vagy ancientek bugja amikor a fire végtelent sebzett :D -
jah csak végül nehogy az legyen hogy a skill is automatikusan végül automatikusan harcol, és legvégül automatikusan csinálja a küldiket, szóval mintha filmet néznél :D nekem ez az automatikus tulajdonság elosztás sem tetszik, igaz nem lesz félrefejlesztett karakter, de talán igazán jó sem :( -
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a "potion"-öket kivették a játékból, helyettük vannak a szörnyekből kipottyanó gömbök. Aztán az alaptulajdonság értékek szintlépéskor automatikusan nőnek, nem lehet elosztani. Ezek még oké, de azért nem kellene tovább egyszerűsíteni. Egyébként szuper hogy pörög a topik, de nem szabad semmivel kapcsolatban ítélkezni, bármi változhat, még van vissza 2 év fejlesztés
-
(Az egyszerűség alatt az egyszerű kezelhetőséget értem, a mögötte meghúzódó rendszer kellően bonyolult.) -
Nekem is a régi "tetris"-es módszer tetszik. Mert kell kicsit taktikázni, hogy tudod úgy rendezni a cuccokat, hogy minden elférjen ami kell. Az a véleményem, hogy a Diablo nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, de azért nem lenne rossz ha nem minden automatikusan, gondolkozás nélkül történne. -
jah meg ahogy telt a láda is idővel meg kellett szabadulni olyan dolgoktól amik azelőtt értékesek voltak :D -
Lehet én vagyok mazochista de nekem tetszett amikor szenvedni kellett hogy beférjen 1-1 cucc a tetrisbe :) -
A tetrisessel tényleg az a baj hogy nem lehet logikusan elhelyezni benne a cuccokat de viszont ez a minden 1 slotot foglal szerintem rém gáz