• Rettenthető
    Mondjuk én csináltam olyan bowazont, hogy 135 str, 100 vit. az összes többi meg a dexre.
    Írtásban elég hatékony volt, csak arra kellett vigyázni, hogy meg ne üsse valaki hellen, mert az biztos halál :-)

A tetris-s inventory-val felemás érzéseim vannak.

Tetszik, hogy kicsit ilyen szöszölős, pakolászgatni kell a hátizsákban, hogy minden beleférjen, nagyobbak az itemképek, lehet a grafikájukban gyönyörködni, de kicsit zavaró, hogy a befogadó kapacitása ezen inventory-nak, lényegesen kisebb, és ha a gyűrűk, kövek, egyéb kis kacatok is idekerülnek - nem külön helyre -, akkor meg aztán nagyon érződik a férőhely szűkössége. Mert amikor 6 gyűrű annyi helyet fog, mint egy teljes lovagi vért...

Nekem (a megjelenési időn kívül persze), az nem tetszik, hogy valahol elhangzott: Egyedi itemek alig lesznek benne...
    Ha itt az unique-ra gondol, nem pedig a karakterspecifikusra... hááát.
    Nyugtassatok meg, hogy rosszul értelmezem.

Valamint kicsit félek a pályától is. Vajon mekkora %-ban lesz random? Az, hogy vannak fix helyek benne, mint pl. a II-ben is, az befér. Azonban ha a teljes felszín fix, és csak a dungeon-k / belsőterek randomosak...

A grafika viszont szerintem nagyon szép. Jók a színek, összhangban van a játékkal.