78998
  • RaSzTaH
    nekem csak az a bajom, hogy csepegtetnek gameplay videókat etc, de a játékmenetről szinte semmit nem tudunk, jelenleg úgy tűnik a játék mint a dio2 új köntösben, bár 2 év alatt biztos kiokoskodnak valamit, meg bízok a blizzardban... :)
  • [HUN]Crassus
    erről eszembe jut a "hát te meg ki a fasz vagy" című epikus beszólás ami egy filmben volt,de nem ugrik be melyikben:P
  • zee21
    Egyet értek veled! Télleg kicsit fos volt már hellen a 100. andy/mephy run
    csak azért hogy valami cucc essen. De aztmondják hogy ezen valami változtatás lesz és változatosabb lesz az egész játékmenet.

Elég sokan fikázták a grafikát btw de én általánosságban írtam a kommentemet nem személyesen neked who are u =)
    "Akinek nem inge ne vegye magára!"
  • RaSzTaH
    nem a grafikájával van a baj, hanem hogy nem elégítené ki az én igényeimet pl. ha visszaülnék d2-zni, ugyanaz a mob farmolása folyamatosan eléggé unalmas lenne, remélem ezen változtatnak majd és valami új játékmenetet kapunk, továbbá remélem megjelenik valami fajta guild rendszer aminek értelme is lesz...
  • TurboX
    "..csak azt sajnálom, hogy ilyen köcsög wc3 alapú a motor.Azzal a multires peccsel eskű még a d2 is szebb..."
  • who am I 7
    Én még ma is játszok a dio2-vel, és a crysist 1 óra után töröltem kb :)
    De egyébként most visszanéztem, de konkrétan nem látom, h ki fikázná a grafikát , lehet rossz fórumot néztél :)

ui. Invetory remélem marad a tetris alapú...bár ez hogy van 3 féle "batyú", ez nem rossz ötlet...
  • Kandurex
    nem tudok róla, sajnos
  • Daell Drow
    az engem is erdekelne
  • Phoenix007
    Kandures, ilyen MultiRes cucc StarCraft 1-hez nincs véletlenül?
  • Phoenix007
    Jaja, ez így helyes!
  • TurboX
    reménykedjünk hogy így is marad
  • Kandurex
    Egészen megoszlik ez a szavazás , olybá tűnik, hogy ez eddig minden karaktert majdnem, hogy egyformán szeret a nép!
  • SLICK
    lehetne az 4 is :D
  • TurboX
    nyugalom, mire megjelenik a játék beérnek a verihájger kis kópék is

------
    "megint kuss lesz 1 évig?"

elég jó esély van arra hogy év végéig kapunk még egy új monsztát^^
  • [HUN]Crassus
  • SLICK
    A hardwired-en olvastam pár infót amiket variáltak a játékban, de az még a blizzcon alatt volt. Na de az elég kevés is, vártam volna, hogy vmivel többet mondanak még.
  • ProGabe #5590
    "Azért érdekelne, hogy játékmenetben miket változtatta eddig."

ennek utána olvashatsz, nézhetsz blizzconos videóinterjúkat, paneleket. de egyszerűen felesleges, annyira képlékeny még az egész. ma X módon működik valami, két nap múlva meg teljesen máshogy
  • SLICK
    ott a pont.
    Egyébként semmi léyegesebb infó nem jelent még meg? Bemutatták a Monkot és megint kuss lesz 1 évig? Azért érdekelne, hogy játékmenetben miket változtatta eddig.
  • zee21
    ezaz nem a grafika a lényeg srácok! manapság is a dio2-vel milliók játszanak pedig egy crysishoz kepest eléggé hányás az összes textúra benne =)
    de mivel nem a grafikára vagyunk izgulva hanem a játékélményre ezért nyomatjuk a dio-t és nem a crysist
    amugy aki a grafikát fikázza azon látszik hogy a 14-et éppen betöltötte és azt hiszi hogy a "csilivili kiégeti a retinád" kinézet egy játék mozgató rugója
    nah mind1 én várom nagyon és ez a grafika teljesen jó =)
  • eXequtoR
    Micsoda remek commentek. Átlag életkor büntetheti akár a 14et is a "grafkóból" kilesve. Aki rámozdult diablo 1re az tudja, hogy bármit is csinál a blizzard csak jó lehet. Még, ha kézzel rajzolt is, akkor is mindent büntetni fog. Time 2 die !
  • vidu01
    Ezaz, folyjon a vér!
  • who am I 7
    Mit nyavíkolsz?Kérdeztelek?Meg minek személyeskedsz már RÖGTÖN az első mondatodban?Ennyire debil vagy?Jah, copyzd már be ezt az 5583-ból
    : "nem tetszik a grafika" .Ha meg nem írtam ilyet, akkor a saját faxságod,ne add már a számba :) Köszi :)

Ha nem tetszik a véleményem (ami egyébként is, szubjektív) szard le, ne foglalkozz vele.Ennyi.Ha meg nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor fölöslegesen ne böfögj be.
  • SLICK
    jajj már csak te hiányoztál innen :|
    ha nem tetszik a grafika, nem kell vele játszanod.
  • who am I 7
    Állat volt a monk én szétcsapok vele mindenkit, az tutter
    Ajj, csak azt sajnálom, hogy ilyen köcsög wc3 alapú a motor.Azzal a multires peccsel eskű még a d2 is szebb :D vehettek volna valami normális 3d motort amibe nem ilyen mesekönyvtextúrákat lehet csak bele rakni :D nah mind1, geci jók a hentek benne :D
  • jazzy
    Gondolom hálisten nem dolgozol a blizzard közelében sem :)
  • vasziszdasz
    Gondolom elővették a dio1: hellfiret, abban volt már monk, aztán ctrl+c, ctrl+v. :)
  • r4pt0r
    Mert sokan szeretik ezeket a videókat, az hogy neked nem nyerte el a tetszésedet az magán probléma. :P
  • gfreak
    végre hozzászólhatok én is...szóval: jeeee, monk atom, bár nem gondoltam volna hogy pont egy ilyen karit nyomnak ide nekünk....asszem elsőnek mégiscsak a jó öreg barbárral kenem szét a sötétség erőit :DDD
  • vasziszdasz
    Ha olyan nagy energy összehányni egy ilyet, akkor ezt miért kellett? Elég lett volna vmi ingame video, annak még értelme is lett volna.
  • vasziszdasz
    Ha semmi nem gáz fantasyban, akkor miért megy a rinyálás hogy kevesebb lesz a unique? Ez egy ilyen fantasy...
  • Kandurex
    Hunter az gyanítható - lehetséges karakter, gondolom valami Druida - Amazon keverék lenne.
  • TurboX
    jah, tényleg: már csak 1 katapult szerű (hánter vagy valami hasonló) karakter lesz és annyi?
  • MEdievil
    Rouget kihagytad így nem lehet szavazni!
  • TurboX
    csak most olvasom, akkor a posztom második része kuka
  • TurboX
    a renderelt videókon egy külön csapat dolgozik, valszeg több éve elkezdték a munkálatokat, amiket érthető okokból nem fognak megmutatni egy félkész játék színezése céljából.

" Puszta kézzel lever egy démont... japersze..."

én a halandó barbárommal lecsaptam magát az ördögöt, a cigányasszonnyal meg tűzlabdákat dobálok. ehhez mit szólsz?
  • r4pt0r
    Ez nem átvezető CGI hanem csak bemutató videó. Ezeknél a Blizz minidg ezt alkalmazza. lásd wow. Nem fog csak egy cgit összedobni ezért, mert gondolom le vannak foglalva a kapacitások, másrészt marha sok pénz/idő összedobni egy ilyet.

Szóval nem értem mi a bajod.
  • BEAST #5570
    Japersze, meg ilyen varazslok is fuj... villamokat meg tuzlabdakat dobalnak, ki hallott mar ilyet. A barbar is hetkozbapi fegyverekkel szeleteli oket, undorito.

Amit irl nem hinnek el, ilyen ki energias okorsegek, azt egy ilyen fantasy kornyezetben miert ne lehetne?
  • vasziszdasz
    Ezt a monk videót én kiröhögtem. Egyrészt nem telik grafikusra? Hol a dio2-ben és wow-ban megszokott kúl átvezetőanimáció? Másrészt a "sztori" a legszarabb zsé kategóriás dzsekicsán filmeket idézi. Puszta kézzel lever egy démont... japersze...
  • vasziszdasz
    Meg junikok se. ^^
  • jazzy
    "A dio1 lefektette a diablo világ alapjait"

erről van szó, nem kell súly alapú inventory :)