78998
  • Narxis
    Nem adnak ki minden évben játékot, ezért tudnak jó játékokat csinálni, jövőre meg azért nem mert kiadják az SC2 első részét(?) és/vagy az új WoW kieget.
  • ZÓÓÓcsi
    Hát ez az! SC-t már igazán kiadhadták volna.. Miket beszélek, bétát már igazán elkezdhették volna! Mikorra is volt igérve? Július, augusztus?

D3-ból lesz egyáltalán béta tesztelés?
  • garaib
    Szerintem addig még a Sacred 3 is kijön.
  • Daell Drow
    StarCraft 2 kellet volna
  • ZÓÓÓcsi
    Ez évben mit adtak ki?
  • r4pt0r
    Nem vállalt be sokat, hidd el vannak elegen. Csak 2 játéknál nem fognak 1 évben többet kiadni, üzletileg nem szerencsés.
  • ZÓÓÓcsi
    Jah, hogy az a k**** k******** tetves p******!

Nem tudom mi tart ilyen sokáig! Nem tegnap kezdték a fejlesztést, elvileg az 1. fejezet már készen van, a 2-ból is láttunk már részleteket.
    Túl sokat bevállalt egyszerre a Blizzard.

Na jó, ez most kijött belőlem
  • YakHead
    Hááááát. Elnézve ezt a Monk-ot (nem, nem a flúgos nyomozót) én továbbra is maradok a Wizard kaszt mellett....de még mindég legalább 2 év bakker
  • ZÓÓÓcsi
    Nekem az assasin elég nehézen játszható karakternek tűnt (könnyen leütik), bár a phoenix strike immune-ok ellen is jól használható.

Ketten pörögtünk tesómmal: én barbárral, ő paladinnal. Én dupláztam az életet, manát, defense-t, ő meg adta a többit (Fanaticism aura, néha all resist)! Tényleg csak az Iron Maiden állított meg minket.
  • ZÓÓÓcsi
    Hát lesz elég idő agyalni a kariválasztással.. :(
    Én mindenképpen Barbárt kezdek majd! D2-ben is sok defence meg battle orders + b command miatt (is).
  • BEAST #5636
    Paladin lett volna az alap nalam is, de igy marad a barbar... mindenkeppen melee karaktert szeretnek majd jatszani, de monk helyett is inkabb assassinnak orulnek :D
  • gfreak
    kivancsi leszek hogy ki lesz a nagy supportkari most hogy pala nincs...de meg mindig nem tudtam eldonteni hogy kivel kene inditanom majd :DDD
  • ZÓÓÓcsi
    Jó nem rossz ez a monk, de szerintem nem helyettesíti a paladint. Ha harcos akkor inkább barbár!
  • gfreak
    ott a barbár...majd az tör lándzsát, ne aggódj :DDD

tuti monkolódok majd egy sort, nekem bejön...bár pofásabb lenne ha két egykezes karddal nyomná a shaolint :D
  • ZÓÓÓcsi
    Azt én el..
    De ha lándzsás nem lesz.. :)
  • Phoenix007
    Na de most komolyan: te el tudod képzelni, hogy nem lesz íjász? :)
  • Hegi90
    Kíváncsi leszek, hogy a monk kombós skilljei hogyan fognak működni pvp-ben. D2-ben az assa hasonló skilljei szinte használhatatlanok voltak.
  • TurboX
    a nemtetszésedet fejezted ki elnagyolt, túlzó formában. számomra ez teljesen kimeríti a "fikázás" fogalmát de lehet hogy csak én vagyok tudatlan. kérlek definiáld meg magát a szót, had világosodjak meg, had lépjek be az örökkévalóság csarnokába
  • who am I 7
    És ez fikázás?Azt hittem, h ez egy szub vélemény, nem mellesleg sajnálkozás (talán közvetetten még "pongyolakritika" is lehetne).De mind1, akkor ezexerint "fikázás", meg még azt is oda írtam, h szar, meg azt is, h nem tetszik, nem? Na meg gondolom ez is fikázás, nyilván Na mind1, unalmas ez.

félOn: Van aki használta már a multires-t 1680x1050-ben, full screenbe és Direct3D-vel?(kandurex? .csak annyi, h a távolsági részek, feketék voltak-e, és voltak-e gfx hibák...Window modba semmi baj nem volt...Win7 a rencer.Priv-be is jöhet, nem akarok a (mélyenszántó) katapult kibontakozása elé állni...
  • r4pt0r
    Attrib helyett lesznek a Rúnák ami életképesebb már most hogy még semmit nem láttunk belőle.
  • vasziszdasz
    Hát nem teljesen. Először volt a +1-es tower shield + skilles pálca sorci, aztán jött a fast castos 0 mindennel, full manára gyúrva, majd LOD-ban jött a 100% blockos sorci. Mindig volt vmi új trend. Automatikus attrib elosztással pont a variálást szűntetik meg, ami a fejlesztés alapja. A dio2-nek az volt a hibája hogy egy időben nem kínált többféle (reális) választási lehetőséget, mindig amikor elkúrtak vmit egy patchben, akkor jött a másik build. Ellenben a Titan Questben minden kasztból ki tudsz hozni vagy 3-4 féle életképes verziót, ráadásul ugyanabból a kasztból sokszor lehet harcos vagy mágus utat is választani, ennek megfelelő attrib elosztással. Ha ilyen lett volna a dio2ben is, variálás is lett volna. Anno classicban mikor mindenki még csak az orb sorcit ismerte, voltunk a b.neten kb. 3-an akiknek volt firewallos sorcija. Jó, attribban nem nagyon tért el, de legalább skillekben igen. Csak életképes alternatívát kéne nyújtani, egyből nem mindenki ugyanúgy nézne ki.
  • MEdievil
    Szerinted csak az amazon lehet íjász?
  • kakadara
    gecc nem lesz ijasz ne mar semmi ranged cast 1van eddig eleg gyenge
  • TurboX
  • BEAST #5622
  • Kandurex
    Cica fiú lesz a neve
  • TurboX
    azt tuti nem, képzelj el egy male amazont
  • Phoenix007
    Ez nagyon faja, ezt nem láttam eddig.
  • kakadara
    katapult? remelem az amazont jelenti
  • ZÓÓÓcsi
    Rúna a skillbe? Ez frankó!
    Nem tudom hogy lesz megvalósítva: pl.: 5 socketed skill, 3 socketed skill :)
    Ez így elég vicces, de tetszik!
    Inkább ilyen újítások legyenek benne, mint automatizálás.
  • XenHai
    Tudod tuningolni módosítani a speleket.
  • TurboX
    lesz még 1 katapult (vagy valami hasonló)

#5614:
    Történetről tudni valamit?
    dijábló hez ritőrnd- /hál isten semmit/
    Milyen hosszú lesz stb..
    kettőt és könnyebbet:)
    Mit takar ez az új rúnarendszer?
    pl. skill rune?
  • ZÓÓÓcsi
    De így elvész a szabadság!
    Dio 2-ben is vannak olyan mágus cuccok, amelyek csomó fizikai sebzést adnak, ami szerintem fölösleges, de mi van ha valaki fanatikus és csépelő varázslónőt akar csinálni? Felhasználhatja az előbb említett cuccokat (volt olyan orb, ami több száz fire sebzést adott) és pakolja a str-re a pontokat.

Nekem ez a auto potion felvétel dolog sem tetszett annyira. Nekem akkor igyon, amikor szükségem van rá, nem pedig amikor a gép úgy gondolja kidob egy italt (amiért még oda is kell menni)!

Amúgy a játék nagyon rendben van mind grafikai, fizikai szinten.
    Történetről tudni valamit? Milyen hosszú lesz stb..

Mit takar ez az új rúnarendszer?
  • kakadara
    Most amugy h lesz ez a 4cast lesz csak? vagy meg varhatunk vmit
  • ProGabe #5612
    "hiszen minden a karakter szintjétől fog függni. "
    ez tulajdonképpen eddig is (D2) így volt. leírták már kismillióan, hogy mindenki mindig ugyanarra költötte a pontokat, ezt tudja a Blizz is, meglépte ezt a dolgot. persze tesztelik és elvetik, ha nem elég élvezetes így a játék

amit most ők a legfontosabb újításnak tartanak, az az új rúnarendszer!
  • ZÓÓÓcsi
    Üdv!
    Régóta nem olvastam a játékról semmit és most elhűlve olvasom, amit írkáltok. Mi az hogy automatikus attribútum elosztás? A kasztnak megfelelően elosztja a pontokat? Hát ha ez tényleg így lesz, akkor semmi értelme az attribútumoknak, hiszen minden a karakter szintjétől fog függni. Na nee :((
  • r4pt0r
    Mint ahogy megvolt az attrib "táblázat" is. :D
  • RaSzTaH
    Ha csak a skillek elosztása fogja megkülönböztetni a karaktereket elég szomorú, mert úgyis ki fog alakulni egy ideális skilltáblázat... :S
  • vidu01
    Jó lenne talán egy köztes megoldás is, pl 5 attrib pontot kapnánk szintenként abból 3 automatikusan elosztódna az adott kasztnak megfelelően, 2ről meg mi dönthetnénk. Mégis megmaradna az az érzés hogy saját magunk alakítjuk a karit.
  • zee21
    hát most figyelj a megyek és kaszálok játékstíluson sokat nem lehet változtatni mert akkor nem lenne dio :) de ez a csepegtetés egykét csilivili trailerel nekem is böki a csőrőm =) mostmár mondhatnának valamit!

amúgy ez az automatikus attrib point elosztás nem jön be...
    pont az volt a jo anno hogy töbféle karit csinalhattal
    pl amazonnál ha javazon akkor sok life meg str ha pedig bowazon sok dex és így teljesen más volt egy egy kari de most így kb csak a skillek fogják meghatározni...