78998
  • Phoenix007
    Bházzeg, de milyen szánalmasak már, tényleg nem tudják már, hogy mibe kössenek bele ... és megint előjött a WoW gayness, meg a nemelégdárkos duma ... Meg hogy milyen színben izzik a barbár két fegyvere ... hát már lol. Sztem ennek az lesz a vége, hogy Blizzardék az Options-be tesznek majd Hue/Saturation/Lightness/Contrast/Effect visibility csúszkát, azt' huzigálja mindenki, ahogy akarja ...
  • ProGabe #5685
    "Bashiok: They seem to indicate, in an unnecessarily blurry way, that spell effects should change depending on the environment. Which is a really odd and unnecessary direction. They also seem to indicate that Diablo games do not have bright/flashy/glowing weapons, armor, enemies, or spell effects to help differentiate things on-screen, that each environment should be a brown mess and spells are indistinguishable from the background. I can only assume they did not play Diablo II."

sok f*sz megint nem bír magával, beleköt minden szarba, képeket elemezget, stb
  • gfreak
    pontosan...neki tudjon állni időben szelektálni...mert a kínálat bizony nagy :DDD de bantu legyen ám!
  • Hegi90
    és jobb mihamarabb letudnia :D
  • ProGabe #5682
    ki állított mást? mi csak felhívtuk a figyelmét arra, hogy most már biztosan be kell majd raknia egy nagy brét logónak. mi ilyen rendesek vagyunk ;)
  • TurboX
    értelmezzétek a mondatot : mindenféleképpen 2011ben rakja be a logot

amúgy jól elvagyunk így a semmiről beszélve:D
  • jazzy
    dobjunk össze neki vipre hogy jobban látszódjon nem? xD
  • gfreak
    tééényleg, én meg csak a dio3 részét néztem...igaz, hiszen nem úgy tűnik mintha karácsonyra sc2 lenne a fa alatt :DDD akkor viszont keresni kell egy jó nagy lógót :DDD
  • ProGabe #5678
    már beírtam, hogy nem ússza meg! miért is úszná? eleve megdől a jóslata a 2009-es sc2-vel!
  • gfreak
    nekem csak az fáj hogy Davidus megússza a pöcsöslogót :D
  • ZÓÓÓcsi
    Szerintem is csinálják meg tisztességesen bugmentesre! Nem akarom, hogy ez is a Hellgate sorsára jusson.
    Ettől még zavar, hogy 2 év múlva adják ki! Már megint kimondtam..
  • ZÓÓÓcsi
    Meglepődnék az biztos..
  • Hegi90
    Effekt nélküli skilleknek jobban örülnétek?
  • ZÓÓÓcsi
    áááááááááááááááá!!!!
  • ZÓÓÓcsi
  • r4pt0r
    Ez így nem igaz, még MINIMUM 2 év. :D
  • RaSzTaH
    2 évet?
  • ProGabe #5669
    még2évmég2évmég2évmég2évmég2évmég2évmég2év
  • ZÓÓÓcsi
    Nem mond ki a mert rosszul leszek
  • RaSzTaH
    ha körülnézel akkor kapásból lehet tudni, hogy jelenleg 4 karaktert dobtak ki és kb. még 2 év mire megjelenik
    Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg??
    Meg milyen karakterek lesznek, mert kb 2-3-ról találtam valamit. Jó lenne ha lenne vagy 4-5! Választ köszi!
  • ZÓÓÓcsi
    Jaja! Sok mindent nem lehetett látni! Épp ezért voltak - nálam legalábbis - random halálozások, mert a lag miatt nem láttam, hogy szépen körbevettek a lények.
  • mephi666
    jah, 3d-ben meg jobban elférnek az effektek :D
  • TurboX
    ennyi
  • TurboX
    d2nél kb. ugyanez volt 2D-ben
  • ZÓÓÓcsi
    Azért ha megerőlteti az ember a szemét, talán kivehető a Monk alakja. De szerintem is egy kicsit csin-bum az egész.. Paladinra meg szerintem egyáltalán nem hasonlít!
  • Hegi90
    mér Baalrunokon mi volt?
    1 sorci folyamat blizzardozott
    1 barbár folyamat bozott
    2 pala hammerozott
    assa trappelt
    ama furyzott...
    és még a 20 féle auráról meg a 30 féle átokról ne is beszéljünk :D
  • Hypo #5659
    kar hogy a mar 4 nel tobben harcolnak a sok csili vili effektol tul kepp semmi nem latszik az egeszbol a monk videon ez kulonosen latszik egy 2 ora jatek utan mast nem altsz mint effekteket, kar erte...
  • Hegi90
    ja valami íjas/shurikenes/dárdás lesz :D
  • Daell Drow
    Remelem is hogy pala lesz majda kiegeszitobe, nekem nagyon hianzik.
    8 eve diablozok kissebb nagyobb megszakitasokal, es csak is paladinnal mentem. A tobbi karaktert is kiprobaltam ugyan, de act2 nel tovab egyikkel se jutottam.
    A dio3-t meg hat most nem tudom melyik karakterrel kezdjem, valoszinu monk lesz. Az all legkozelebb a palahoz szerintem.
    Amugy tuti hogy tavolsagi harcos lesz az 5-ik.
  • mephi666
    ezt nem tudtam... :) kérdés, mit hoznak ki belőle: nekem az 1. rész nagyon tetszett, de a 2.-ba beleuntam 1nap után :(

hogy ne csak off legyek: 5. karakternek valami amazon-szerűt várok, ami a távolsági harcra megy rá... ez szinte biztos... kiegbe meg jöhet a pala/druida/stb :)
  • jazzy
    De megvették a jogokat tőlük és állítólag már megy a fejlesztés.
  • mephi666
    az szerintem nehezen, mert a fejlesztőstúdió lehúzta a rolót...
  • ZÓÓÓcsi
    Azaz! NPC lesz valószínűleg.
  • r4pt0r
    Az akit láttál a legelső cinematic vidben, aki a katedrálisban futkározik. :D Ha jól tudom.
  • ZÓÓÓcsi
    Azt lehet tudni, hogy ki ez a "Leah" nevű nőszemély?
  • ZÓÓÓcsi
    Háát ha nem is hónapra pontosan, de a nyarat mondogatták!
  • r4pt0r
    Ha jól emlékszem nem ígérték soha hónapra pontosan a bétát. De lehet már nem emlékszem.
  • r4pt0r
    Ha 10 év múlva jön ki akkor is érdekes lesz számomra. :D
  • ZÓÓÓcsi
    Tényleg az új wow kieg! Ez ki is ment a fejemből. És mi ezért nem kapunk Diablo-t.. Pénzügyileg biztos jobban megéri az időt húzni. A mi nyálunk meg addig fog csorogni, hogy mire kijön a játék már nem is lesz érdekes.