78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Bházzeg, de milyen szánalmasak már, tényleg nem tudják már, hogy mibe kössenek bele ... és megint előjött a WoW gayness, meg a nemelégdárkos duma ... Meg hogy milyen színben izzik a barbár két fegyvere ... hát már lol. Sztem ennek az lesz a vége, hogy Blizzardék az Options-be tesznek majd Hue/Saturation/Lightness/Contrast/Effect visibility csúszkát, azt' huzigálja mindenki, ahogy akarja ... -
"Bashiok: They seem to indicate, in an unnecessarily blurry way, that spell effects should change depending on the environment. Which is a really odd and unnecessary direction. They also seem to indicate that Diablo games do not have bright/flashy/glowing weapons, armor, enemies, or spell effects to help differentiate things on-screen, that each environment should be a brown mess and spells are indistinguishable from the background. I can only assume they did not play Diablo II."
sok f*sz megint nem bír magával, beleköt minden szarba, képeket elemezget, stb -
pontosan...neki tudjon állni időben szelektálni...mert a kínálat bizony nagy :DDD de bantu legyen ám!
-
és jobb mihamarabb letudnia :D -
ki állított mást? mi csak felhívtuk a figyelmét arra, hogy most már biztosan be kell majd raknia egy nagy brét logónak. mi ilyen rendesek vagyunk ;) -
értelmezzétek a mondatot : mindenféleképpen 2011ben rakja be a logot
amúgy jól elvagyunk így a semmiről beszélve:D -
dobjunk össze neki vipre hogy jobban látszódjon nem? xD -
tééényleg, én meg csak a dio3 részét néztem...igaz, hiszen nem úgy tűnik mintha karácsonyra sc2 lenne a fa alatt :DDD akkor viszont keresni kell egy jó nagy lógót :DDD -
már beírtam, hogy nem ússza meg! miért is úszná? eleve megdől a jóslata a 2009-es sc2-vel! -
nekem csak az fáj hogy Davidus megússza a pöcsöslogót :D -
ZÓÓÓcsi #5676 Szerintem is csinálják meg tisztességesen bugmentesre! Nem akarom, hogy ez is a Hellgate sorsára jusson.
Ettől még zavar, hogy 2 év múlva adják ki! Már megint kimondtam..
-
ZÓÓÓcsi #5675 Meglepődnék az biztos.. -
Effekt nélküli skilleknek jobban örülnétek?
-
ZÓÓÓcsi #5673 áááááááááááááááá!!!! -
ZÓÓÓcsi #5672
-
r4pt0r #5671 Ez így nem igaz, még MINIMUM 2 év. :D -
RaSzTaH #5670 2 évet? -
még2évmég2évmég2évmég2évmég2évmég2évmég2év
-
ZÓÓÓcsi #5668 Nem mond ki a mert rosszul leszek
-
RaSzTaH #5667 ha körülnézel akkor kapásból lehet tudni, hogy jelenleg 4 karaktert dobtak ki és kb. még 2 év mire megjelenik -
#5666 Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg?? 
Meg milyen karakterek lesznek, mert kb 2-3-ról találtam valamit. Jó lenne ha lenne vagy 4-5! Választ köszi! -
ZÓÓÓcsi #5665 Jaja! Sok mindent nem lehetett látni! Épp ezért voltak - nálam legalábbis - random halálozások, mert a lag miatt nem láttam, hogy szépen körbevettek a lények.
-
mephi666 #5664 jah, 3d-ben meg jobban elférnek az effektek :D -
ennyi -
d2nél kb. ugyanez volt 2D-ben -
ZÓÓÓcsi #5661 Azért ha megerőlteti az ember a szemét, talán kivehető a Monk alakja. De szerintem is egy kicsit csin-bum az egész.. Paladinra meg szerintem egyáltalán nem hasonlít! -
mér Baalrunokon mi volt?
1 sorci folyamat blizzardozott
1 barbár folyamat bozott
2 pala hammerozott
assa trappelt
ama furyzott...
és még a 20 féle auráról meg a 30 féle átokról ne is beszéljünk :D -
kar hogy a mar 4 nel tobben harcolnak a sok csili vili effektol tul kepp semmi nem latszik az egeszbol a monk videon ez kulonosen latszik egy 2 ora jatek utan mast nem altsz mint effekteket, kar erte... -
ja valami íjas/shurikenes/dárdás lesz :D -
Remelem is hogy pala lesz majda kiegeszitobe, nekem nagyon hianzik.
8 eve diablozok kissebb nagyobb megszakitasokal, es csak is paladinnal mentem. A tobbi karaktert is kiprobaltam ugyan, de act2 nel tovab egyikkel se jutottam.
A dio3-t meg hat most nem tudom melyik karakterrel kezdjem, valoszinu monk lesz. Az all legkozelebb a palahoz szerintem.
Amugy tuti hogy tavolsagi harcos lesz az 5-ik. -
mephi666 #5656 ezt nem tudtam... :) kérdés, mit hoznak ki belőle: nekem az 1. rész nagyon tetszett, de a 2.-ba beleuntam 1nap után :(
hogy ne csak off legyek: 5. karakternek valami amazon-szerűt várok, ami a távolsági harcra megy rá... ez szinte biztos... kiegbe meg jöhet a pala/druida/stb :) -
De megvették a jogokat tőlük és állítólag már megy a fejlesztés. -
mephi666 #5654 az szerintem nehezen, mert a fejlesztőstúdió lehúzta a rolót... -
ZÓÓÓcsi #5653 Azaz! NPC lesz valószínűleg. -
r4pt0r #5652 Az akit láttál a legelső cinematic vidben, aki a katedrálisban futkározik. :D Ha jól tudom. -
ZÓÓÓcsi #5651 Azt lehet tudni, hogy ki ez a "Leah" nevű nőszemély? -
ZÓÓÓcsi #5650 Háát ha nem is hónapra pontosan, de a nyarat mondogatták! -
r4pt0r #5649 Ha jól emlékszem nem ígérték soha hónapra pontosan a bétát. De lehet már nem emlékszem. -
r4pt0r #5648 Ha 10 év múlva jön ki akkor is érdekes lesz számomra. :D -
ZÓÓÓcsi #5647 Tényleg az új wow kieg! Ez ki is ment a fejemből. És mi ezért nem kapunk Diablo-t.. Pénzügyileg biztos jobban megéri az időt húzni. A mi nyálunk meg addig fog csorogni, hogy mire kijön a játék már nem is lesz érdekes.