78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Blizzcon 2009 Diablo 3 Art Panel
7 rész(1 órás)
én még nem láttam -
soha nem is volt 2010-rol szo, a blizzard elore megmondta h nem egy evben jon az sc2-vel, ami 2010-ben jon, joesetben, szoval 2011 a legjobb amire szamithatunk.. -
eddig azon paráztam, hogy mire kijön a d3, addigra nem lesz elég jó a gépem hozzá, de lassan simán megvan az esélye, hogy mire kijön, addigra új gépem is lesz
-
simán 2012 tele lesz az -
Both Starcraft II and World of Warcraft: Cataclysm are on track for 2010, but during the conference a slide was shown that puts Diablo III's release date at "next few years" and not in 2010 as many speculated.
forrás -
melyikre is gondolsz? különben tényleg jópofa, és a Dio1 jutott eszembe amint leértem a bányába, és folyamatosan mentem lejebb szintről-szintre...
fun game lett nagyon :D -
Egész jó ez a Torchlight. Lehet vele szoktatni magad a 3-ban lévő egy cucc egy helyet foglal rendszerre. :)
Sokat biztos nem fogok játszani vele, de néha azért jó odaverni egy párat néhány delikvensnek a barbár Dio 3 gameplayben látott képességével. (eddig ezt az egy skillt ismerem :) ) -
ráadásul attól lenne hangos a net, hogy a Blizz bejelentette a megjelenést. persze erre még minimum 1.5 évet várni kell -
Én csak tájékoztattam .... -
De most meg kell sértődni mekkoraköcsögökvagytok -
Tudod nem kell 72 oldalt végig olvasni, mert oldalanként van vagy 2 egyén aki megkérdezi. -
Vagy ha beírod Googleba, ott is viszonylag hamar ráakadsz. -
elég lett volna pár háeszt elolvasni ezen az oldalon a dájrektiksz ismertetés környékén
-
cash888 #5793 igazad van, legközelebb végolvasom mind a 72 oldal hsz-eit, hátha már megkérdezte valaki...
-
-
mindenesetre kérdésed rávilágít mennyire remek fórumozó vagy - berontok a topikba, vissza nem olvasok, csak felteszem a kérdésemet 
különben nem leszartunk, csak elsütöttünk egy kis tréfát a te számládra, de igazad van, ezek komoly dolgok, nem illik ilyennel viccelni :D
a TBA meg anynit tesz: to be announced, azaz még nincs bejelentve a megjelenés időpontja.... -
cash888 #5790 bocsi, akkor le kell szarni az átlagembert, nem kell fórumon lenni, ha nektek teher...
egyébiránt az sem érdekel, ha NBA! -
Ezek után? Csodálkozol? -
hatrilliomodszorra már neked is eleged lenne :D
különben meg a hivatalos oldalán tuti kint lesz ha kiadják :D
egyébiránt: TBA -
cash888 #5787 normálisan is meg lehetne mondani, hogy még nincs Diablo3, nem pedig hülyének nézni az embert... -
jaja, fent van a NoobPortalon, meg a LameFace-en keresztül is le lehet húzni...látom Carlos te is seedeled
-
cash888 #5785 hát én sehol sem látom feltöltve... :S -
Boltban még nem jelent meg, csak warezon. -
Hétfő óta tolom. Nézz szét a torrent oldalakon. -
cash888 #5782 mármint a Warezos verziót vagy a boltit vesézitek most ki? -
hétfőn jött ki, azért nem postolunk róla semmit, mert a végigjátszást írjuk éppen, meg kimaxolt buildeket gyártunk a wikilapra... -
cash888 #5780 mikor fog megjelenni a Diablo 3? van már pontos dátum? -
diablonál ne számíts olyan hű-de csavaros történetre. Első végigjátszásra tényleg ad neki egy kis hangulatot, de nem ezért lehet beleszeretni a játékba.
Bneten meg teljesen figyelmen kívül hagyhatod. -
r4pt0r #5778 War 3 és a WoW között elég nagy a különbség, csak az univerzum ugyan az. Ezért War 4 is lesz 1x. Azt nem mondanám hogy a Diablo jobb mint a wow, mert megint csak teljesen más játék. A maga kategóriájában mind2 a legjobbak között van.
Diablo - Hack'n slash
Warcraft - RTS
WoW - MMORPG
Neked kell tudni mi a jó. Én nem szeretem a Warcraft 3at, nem tudom miért, de a maga kategóriájában bőven jó. Szóval egyik játékot se bánod meg amit a Blizzard készített. :D -
Goo #5777 Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerintetek melyik a jobb vétel Diablo 2 kiegészítőivel együtt 4000Ft-ért vagy Warcraft 3 8000 Ft-ért ebbe beletartozik a kiegészítője is. Azt olvastam itt, h. a játék van olyan mint a wow, de azt nem tudom hogy warcraft 3 esetében is így van. Wikipedián úgy olvastam hogy warcraft 3 nagyobb pontot kapott mint a Diablo. De az is lehet hogy én értelmezem félre. Warcrafttal az a bajom hogy nem akarok rászokni, mert a wow amiért fizetős az nekem biztosan nem kell. Diablonál történet tetszett meg és emlékszek arra hogy az ismerőseim is nagyon szerették még régen. Más szóval híres a játék, van stílusa. Én ilyen fantasy világgal megáldott játékokat szeretem. Gondolom ez is idetartozik, annak ellenére hogy valaki írta hogy teljesen más mint a wow. Ezalatt most nem azt értem hogy a "játék középpontjában egy ördög áll". Diablo vételéhez azért is hajlok inkább, mert Diablo 3-at megakarom majd venni (ennek lenne az előfutára számomra diablo2), de ahogyan már említettem nekem a wow nem kell. Azt olvastam hogy a Diablo III battle.net-en IS játszható lesz majd, ami korlátlan és ingyenes a játék megvétele után. Gondolom ez igaz? Azt egyébként nagyon sajnálom hogy a wow-ért fizetni kell, de gondolom nem lesz "warcraft 4"? (Ez alatt most nem a wow-ot értem.) Nekem meg van heroes of might magic összes része, fable és az overlord. Nekem az ilyen fantasy tipusú játékok jönnek be, gondolom ezekhez is mérhető a játék? Előre is köszi a válaszokoat üdv. J. -
nagyon jo, wow-ot szarraveri s hangulata. -
Szerintem ha manapság valaki elkezd vele játszani nem fogja sokra értékelni, annyira legalábbis biztos nem mint ami kijárna neki. A Diablo II igazi élményét csak az tudja/tudta igazán átérezni, aki ezen nőtt fel, illetve a kezdetektől játszik vele. Persze biztosan vannak kivételek, de a nagy átlagra nézve szerintem ez így van.
Az újaknak ott van (lesz valamikor) a Diablo III. -
hát erőszakosnak mondható végülis. Bár az attól függ neked mi számít annak... Ha lekaszabolsz pár szörnyet, nem egy eget rengető gyilkolás, szvsz semmivel sem erőszakosabb a WoW-nál.
Egyébként ajánlott játék, játékélményben sztem veri a WoW-ot. -
a wow játékélményét nem fogja visszaadni (feltéve ha nem SZERÓÓÓztál) mennyire erőszakos? ha a hupikéken nem sz@rod össze magad akkor ezen sem fogod. négyezer pénzt bőven megér főleg annak aki életében nem játszott vele. béneten már nem nagy szám egy botra ráakaszkodsz és felhúz 90ig onnan meg már csak a fanatizmusod szab határt -
Goo #5772 "Sziasztok! Mennyire jó a Diablo 2? Fantázia világa hasonlítható world of warcraft-hoz? Erre most nem a grafikát értem , hanem a játékélményt (mert tudom hogy régi a játék). Mennyire erőszakos? Mert az erőszakos játékokat nem szeretem. Előre is köszi a választ! Azért kérdem mert nem tudom hogy megéri-e megvenni. Üdv.: Goo" Ezt már a diablo 2 oldalon is megkérdeztem, csak itt azért írom le, mert nem tudom hogy melyik oldal a "forgalmasabb". Mert számomra az lenne a jó, ha ma megkapnám a választ. Még egyszer köszi!!!! -
inkább neki kéne állítani pár embert brokit válogatni :D -
írjatok be a panaszkönyvbe
-
Télleg...Nomind1. Két évet kibirunk. :D -
Az a baj, hogy a répa is csak 2011. -be kerül be a logójába :/
"ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba:D" -

És nem kell a kamuduma, hogy a dióra értetted! Igy volt leírva, mehet a répa a logóba!