• Goo
    Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerintetek melyik a jobb vétel Diablo 2 kiegészítőivel együtt 4000Ft-ért vagy Warcraft 3 8000 Ft-ért ebbe beletartozik a kiegészítője is. Azt olvastam itt, h. a játék van olyan mint a wow, de azt nem tudom hogy warcraft 3 esetében is így van. Wikipedián úgy olvastam hogy warcraft 3 nagyobb pontot kapott mint a Diablo. De az is lehet hogy én értelmezem félre. Warcrafttal az a bajom hogy nem akarok rászokni, mert a wow amiért fizetős az nekem biztosan nem kell. Diablonál történet tetszett meg és emlékszek arra hogy az ismerőseim is nagyon szerették még régen. Más szóval híres a játék, van stílusa. Én ilyen fantasy világgal megáldott játékokat szeretem. Gondolom ez is idetartozik, annak ellenére hogy valaki írta hogy teljesen más mint a wow. Ezalatt most nem azt értem hogy a "játék középpontjában egy ördög áll". Diablo vételéhez azért is hajlok inkább, mert Diablo 3-at megakarom majd venni (ennek lenne az előfutára számomra diablo2), de ahogyan már említettem nekem a wow nem kell. Azt olvastam hogy a Diablo III battle.net-en IS játszható lesz majd, ami korlátlan és ingyenes a játék megvétele után. Gondolom ez igaz? Azt egyébként nagyon sajnálom hogy a wow-ért fizetni kell, de gondolom nem lesz "warcraft 4"? (Ez alatt most nem a wow-ot értem.) Nekem meg van heroes of might magic összes része, fable és az overlord. Nekem az ilyen fantasy tipusú játékok jönnek be, gondolom ezekhez is mérhető a játék? Előre is köszi a válaszokoat üdv. J.