78998
  • jocika
    Annak van valami jelentősége, hogy ha a T1-en összegyűjtött dobozkáimat T1 helyett T6-on nyitom ki?
  • Tatyla
    még jó hogy van most vagy 1200 darab elraktározva...
  • eloim
    a mostani patch előtt egy act-kör után mehettem riftezni (mivel nem split bountyztam, így nincs több száz felhalmozva belőle), mert esett 6 (2 a cacheből, 4 a bountykból), legalábbis tegnapelőtt még így volt...
  • Mutans Zombi
    Az már a mostani patch előtt is volt, csak sokaknak nem tűnt fel.
  • undY1ng #71742
    Elvileg küldtem requestet az "új" hc guildhez. Megkaptad?
  • BlazeH
    Nem értem a problémát. Én nem játszom sokat tényleg csak napi fél-egy órát, mégis több ezer kék mati van stashben, úgy hogy 4-5 karaktert fejlesztgetek párhuzamosan. Ja, most hogy Malthaelt se kell ölni érte jól jönne a perfekt reapers? Járhatna akár mindenkinek alanyi jogon, de azért azt lássuk be, senkinek nem lenne jó ha két nap múlva mindenki tökéletes reapersben szaladgálna.

• Lammer
    meg kell huzni azt a hatarvonalat, hogy mikortol torod be a 'csaba (en olyan 400Knal mar elgondolkodok*)... ha rendes targyakrol van szo persze (emelkedo arak)... ring meg amunal halistennek ugye fix (jo ok, a gem)

*persze, ha abszolut BIS az item, akkor kellemetlen... remenykedhetsz, hogy esik meg1x :(

azert eleg sokat kockulok, de ami talan meg nem esett az a robbanos bekas dagger WDnek (Aztan meghalok vele az elso sarkon xD)... az istennek sem akarja droppolni... kinomban beleoltem mar tobbK shardot is Kadalanal, de semmi... pedig nagyon szeretnem mar :)
  • cateran
    Ja, mert amugy sok maradna a jatekban....ugyan mar. 120 kek 1 szaros bracerre? az 40 blue item (azt hiszem 3-at ad 1) az kb 2 teli tatyo blue itemekbol...aztan lecraftolod es rajossz, hogy akkora szar targyat almodni nem lehetett volna, az 5 attributumbol 6-ot kellene reforgeolni (oppardon enchantolni)
    A kedvencem amugy a neck enchant..kell hozza 1 royal imperial gem meg a tobbi kegytargy...es amikor mar millional jar csak a gold alapanyag, meg az a gold amit a kibebaszott gemekre koltottem (mert a ribanc szarik beadni, ami nekem kellene...hopp, annal nincs is jobb, mint amikor azt adja be 2x is ugyanazon a listan, amit amugy at akarok enchantolni...b. meg..) kozel jarok ahhoz, hogy fogjam es betorjem a picsaba, legyen barmennyire is jo, amugy...
  • BlazeH
    Nem nőtt az alapanyag szükséglet, csak a death breath igény. Semmi kiszúrás nincs, eddig is ezt magyaráztam, hogy egy-két itemet leszámítva eddig se a legendary mati begyűjtése volt a gond. Nem akartak itt senkivel kiszúrni/senkinek kedvezni, szerintem csak az 1000szer újraindított játékokból lett elegük, ami nyilván nem tett jót a szerver oldalnak.
  • Lammer
    igen lecsupaszitottak a jatekot a 3(+1) alapanyag farmolasra :(

en is hcn kekhianyban szenvedek... es ugye hcn jobban porog az igeny, foleg egy halalkor :(
  • Aradebil2
    csak a bracernél van túllőve a kék mati, mint ahogy helmeknél a sárga (ha jól emlékszem) ezt azért csinálták h 1-1 slot miatt menjen kifele a rendszerből a mati
  • mikromanus
    Hm. Akkr rnem csak én érzem úgy, mintha picit több lenne a kék-sárga-fehér anyag szükséglet? A fehérrel nincs gond, sárga is esik szépen, viszont a kék az elég gyászos. Abból pedig rengeteg kell (120/bracers?). Inkább farmolnám a legendary anyagot, mint a kéket. Lehet nem is segítség/könnyítés volt ez, hanem csak trollkodnak a módosításokkal és egységesen mindenkivel kicsesztek?
  • BlazeH
    Ennyi erővel eddig is szerezhettek legend matit a 'vérpistikák' ha pl valaki közösbe beböfögte hogy végre beadta neki a megfelelő bountyt a játék. És most a kék, sárga, fehér matik a szűk keresztmetszet, nem a gold.
  • mikromanus
    Ja. Igaz. MArhaság. Marad az, hogy amellé hogy fizet és kap pármilla goldot kap még néhány bounty cachet is 1-2 perc alatt, meg xp-t. Egyszerűbb kifarmolni persze, csak az idő és item is kell hozzá ha magasabb szinten nyomulnál. Így meg kb belép és potty 1-2 milla gold, sok-sok XP +5 magas tormentes cache. Craftolni se kell. Jó esély van a legendraryra is.
    A dye eladogatás szerintem is baromság. Milliárdokat nem lehet vagy macerásabb átpasszolni. 10 perc rákészüléssel több accounttal 2-3 millákat át lehet paszolni simán bountykkal. VAgy egy accounttal és gyors erős karakterrel. (T6 act 4 hellrift bountyk. 430k gold 1-2 perc alatt OP WD-vel alkalmanként. A reward akkor is érkezik a többi játékosnak ha a városban túrja az orrát)

Amit írtam az igaz. Ki tudják vásárolni a fejlesztést és a változások ezt még könnyebbé teszik. Lehet ez cache, bounty goldra és XP-re, vagy akár riftezés erős karakter mögött szedegetve a lomokat. A craft goldköltégét is meg lehet szerezni és a hozzávaló kék és sárga itemeket is. Marad a FS, amit max cacheból, vagy esetleg BS-rift "Bérfarmmal" lehet megszerezni. Nem olyan gyors mint az AH, de még mindig benne van a lehetőség.
  • kigyi
    500+ key van a ládámban akkor az most mégis érdemes volt elrakni? :D
  • Aradebil2
    tehát gyakorlatilag nem lehet goldot venni/átjátszani. sima splitbountyval/Rif-fel több goldot lehet kinyerni, és még itemek/shard is esik.
    tehát amit írtál ("simán ki tudja vásárolni a fejlesztést valós pénzért egyéb oldalakról a sok kis Vérpistike") nettó baromság
  • BlazeH
    Elég macerásan hangzik.
  • eloim
    a bounty reward rift keystone-okat is nerfelték? egy Act run alatt csak 4 keystone jött, nem 6, és azok is a horadric cache-ből...
  • mikromanus
    De az. A bounty és quest reward goldot viszont minden csapattag megkapja a játékban. A dye, (nem craftolt) sárga és kék itemek is átadhatóak/felvehetőek ha ledobják.
  • BlazeH
    A gold nem account bound?
  • BDragon22
    ? monk set transmogját továbbbbra sem sikerült megoldaniuk ?? ehh
  • mikromanus
    Passz. Vagy dye eladás, vagy "bérbounty". Előbbi esetben (hacsak tovább nem nerfelték), akkor egy 100-as festékpakk az 20200 gold. A Hell rift lvl 2 mindenki leölős bounty meg még mindig 400k+ felett ad goldot (meg 65 milla körüli xp-t) T6-on. Bár szerintem inkább a horadric cache eladás mehet most nagyon. Teljesítik a bountykat, aztán ládafelvételre behívnak 2-3 embert. (vagy amennyi fizet)
  • Vorrhess
    Nekem esett pár leg mati az előbb csak éppen most szürke lett. 50k goldért veszi meg vendor. Más haszna már nincs.
  • SLICK
    csináltam pár bountyt ma és voltak köztük olyanok ahol olyan mobot kellett leölni, ami dobhat matit, de egyik se dobott
  • SLICK
    elvileg nem
  • Különc
    Ja hogy akkor pl. Shattered Core meg az ilyen itemek nem fognak esni többet?
  • SLICK
    meg forgotten
  • Aradebil2
    hogyan lehet goldot venni? (sehogy)
  • Különc
    Jelenleg akkor most mi kell a craftoláshoz? Szürke, kék, sárga mat + gold?
  • Tatyla
    eladtam az összes leg matit 12milla haszon...
  • BlazeH
    Mondjuk ja, csak 4-5 cucc (set) volt amit érdemes volt craftolni a többi csak hulladékként hevert a stashben. Valamit kellett kezdeni a helyzettel és egyszerűbb volt kidobni az egészet mint értelmes craftolható legeket kitalálni.
  • Pyotr
    Én nem tudom ki mit kraftolt ,de én a DH-mnak összevissza a Reaper's Wraps-hoz kellett kifarmolnom a matit a többi drop volt.
    Magefist,Cindercoat,Andariels, Marauder...stb ezeket ugyanúgy ki kell farmolni.
    Szóval engem körülbelül 1 percre hatott meg, hogy kivették ezt a játékból ugyan igy voltam az AH-val is.
  • mikromanus
    A HC az hekkendszless viszonylatban komolytalan. Ha "hard" módot akarok, akkor megyek és nyomok valami RTS-t mások ellen. Az lehet kihívás. A Diablo inkább amolyan együtt küzdés a gaz démoni hordák (és morci hullák, és kisangyalkák) ellen. Inkább cooperativ, mint competitiv. Az meg inkább SC.
    A változás annyiban rossz, hogy kb mindent kiszednek lassan ami a fejlesztéshez kell craft oldalon. Majd minden kiváltható lesz golddal. Nincs AH, de lassan eljut odáig ez az egész, hogy simán ki tudja vásárolni a fejlesztést valós pénzért egyéb oldalakról a sok kis Vérpistike, hogy aztán verhesse a nyálát mekkora játékos is ő 1 óra játékidővel. Nem igazán értem mire fel ez az oltári nagy elcasuálosodás...
  • hawkie22
    Ha tényleg így van, akkor se tudsz HC-ban hamar összehozni egy T6-képes karaktert, az beletelik egy kis idöbe, míg minden kiesik. (Ne kezdjünk bele most a HC versus SC vitába - nekem HC marad az igazi élmény, még a sokadik kari után is, aki meg unatkozni akar, az megy SC-zni, de ez csak szvsz. :D)
  • hawkie22
    Most mivan? Nem értem ezt a nagy felháborodást. Kivették a legendary crafting matikat? Vagy miröl megy a vita? Melóban voltam/vagyok, most jöttem fel kicsit ránézni a fórumra, így nem tudom, pontosan miröl van szó.
  • jocika
    Mi a bánat ez a nagy háborgás? Mi van a hc arcokkal? Miért fogok ladderezni?
  • Aradebil2
    pont ezért tették "könnyűvé" a craftolást, mert a nagyon hc arcok úgyis ladderezni fognak egy teljesen új, ettől független rendszerben
  • Mutans Zombi
    Hogy mi van?

Én eddig csak játszogattam nagy békésen, híreket nem figyelve, de mi ez most?

"Legendary crafting materials will no longer drop"

Kezd nagyon rossz irányt venni a játék. Már-már aggaszt, hogy elszabadul a Pokol.
    Komolyan kellene a játék elején, account kreálásnál egy választható opció (aka karikreálásnál soft/hardcore), hogy Kocka Diablo-s v. Koca Diablo-s a játékos. Annak függvényében lenne a drop, meg az ellenfél, meg minden egyéb feladat és jutalom.
    A Kocka az nem sokban térne el attól, ami jó volt a dio-ban (bár lehetne még színesíteni), de a Koca verzió... amint odaérsz Diablo-hoz az felvágja a saját ereit, a játékosnak adva mindenből a legjobbat az invetory-jába, mert nehogy már meg kelljen moccannia a játékosnak a felvételért.
    Sőt. Lvl 1-n az első zombiból lehessen kiütni 10000%*-s eséllyel az adott kasztnak megfelelő - természetesen maxos - (full) set és/vagy legendary cuccot.

*azaz ha nem ölöd meg is odaadja. Sőt, ha be sem kapcsolod a gépet, akkor is.

Írom ezt úgy, hogy én hetente 1-2x játszom vele, mert nincs többre időm.
    Fszom bmeg.
  • pimpi001
    legelso Diablo-s elmenyem meg 1998-ban volt, es azota az eppen aktualis verzio mindig fenn van a gepen. van csalad, van melo. szeretek farmolni uj jobb cuccokert. de most ugy nez ki hogy amilyen szepen indult ez a ROS, ugy szepen le is butitjak. a lent emlitett devastator matit 2 hete farmolgatom, de nem izgatott hogy nem esett ki. raertem volna. kivancsi leszek mi lessz a kovetkezo butitas.
  • mikromanus
    Nincs azzal gond ha van életed. Csak azért legyen egy határ. Nem KELL mindent megadni azoknak akik sz*rt se tesznek érte meg a játékban. Ne legyen már fél-egy óra játékokkal meg a T6 képes karakter! Legyen előnye annak ha sokat játszol!