78998
  • antgecc
    Hmmm, akkor vágok magamnak is egyet a kutyák lepedőjéből
  • jazzy
    Az én egérpadom... dobszóló.. egy lepedő! Kényelmes, jó rajta az egér mozgása, támasztja a csuklót, puha.
  • bélanéni #6524
    Szerintem k*rva jól néz ki, amikor megjelenik a játék, elgondolkozok a megvételén, megdobná a feeling-et rendesen : Steelseries Qck Barbarian Edition
    (Ráadásul a Steelseries Qck sorozat marha jó minőségű egérpad)
  • lolSL
    izgi
  • kjhun
    Aktivációs kód is kell hozzá a feltelepítéséhez. Meg SMS küldése.
  • AntiHero
    aww:(
  • XenHai
    Vírusos!
  • kjhun
    Amúgy az én gépemen el se indulna. :)
  • Kandurex
    szóval majd 4 giga gájporesz,...:))
  • AntiHero
    Valaki linket küld? honnan tudom letölteni?
  • TurboX
    grídzsáb!

top secret mmo alfája esetleg? nekem az is nagyon kéne :(

...
  • XenHai
    Link én ki próbálom ! Vírus írtóm van majd az jelez úgy is!
  • sirdond
  • Barnus
    "stolen from one of the most secured server of Blizzard corp"

ez a része tetszik a legjobban :D
  • pxxl
    plusz még ha van is benne valami, az is pre alfa :D
  • Carlos
    aha, és gondolom vírusok, backdoor-ok, trójaiak, gay-pr0n included. :)
  • kjhun
    Aki már nagyon türelmetlen, és játszani akar vele, megtalálhatja az alábbi verziót. (nem legális !!!), kamu-e, azt nem tudom.

Diablo 3 Pre-Alpha 0.8a verziója kinn van p2p-n, egy ismeretlen hackernak köszönhetően. 3.89GB-os exe fájlból áll a telepítője.

Az angol szöveg:
    Hey there!

This is 0.8 pre alpha version of diablo 3, that was stolen from one of the most secured server of Blizzard corp. This version includes all cinematics, all heroes and first 9 dungeons!!!
    A GREAT JOB anonimous hacker!!!

na ennyit, no comment
  • lolSL
    jah csak sokáig tart minden act végére ütős cliffhangert illeszteni hogy 6 részben adhassák el 72 év alatt
  • Murder3
    sztem már kész is a játék:)
  • sirdond
    tyrael pohár :D
  • sirdond
    hidd el,hogy jól megtervezett üzleti politikájuk van. valószínű,hogy már legalább egy éve tudják a megjelenési dátumot hónapra pontosan, csak nincs értelme,hogy nyilvánosságra hozzák
    így is elég nagy a hype a játék körül
  • TurboX
    2012 aug. 11

CE
    zenei cd
    artbúk
    pendrájv rajta a dio első rész (escé után szabadon..)
    wow ingém pet
    egéralátét
    tyrael talpas pohár
  • Carlos
    énis!
  • Murder3
    sztem meg pusztán üzleti okok miatt csúszik,halasztják és egyebek.
    sc2,új wow kieg.
    ezek még tejelnek egy ideig aztán lesz ott a diablo3 új fejős tehénként.
  • Klemice
    Megjelenési dátumot és collectors tartalmat akarok most!
  • lolSL
    pedig az nem opció hogy valami konzolra jöjjön később
    akkor nem fog csúszni ha még olyan messze vannak hogy egy mondjuk fél éven belül összeszedett team még megírja 2 konzolra is a gamet. 2013?
  • sirdond
    ó ne már, ennyire nem lehetnek telhetetlenek :(
    bár bánom is én, csak ne csússzon emiatt a pc-s megjelenés még tovább
  • Csokis
    Hozzá még ez!
  • Csokis
    Bocs, az előbb elcsesztem!

Blizzard Considering Diablo For Consoles!
  • Csokis
  • gabeone
    A diabloban ladder reset a játékérdeklődés fenntartásának kulcsa. A gond az vele, hogy amiért akár 1 évig is tisztességesen mf-eltél, az a ladder resetkor semmivé lesz, értéktelenné válik. Remélem, hogy a 3. részben ténylegesen más megoldást találnak ki a játékélmény tartós megtartására.

A cheaterek ellen nem lehet harcolni a ladder resettel. Ők a reset után 1 héttel már enigmában 40+ skillel teleportálgatnak. :)
  • Rundstedt17
    na jah ez jobb megfogalmazása a dio varázsának.
  • sirdond
    én is ezen a véleményen vagyok. egy kisebb pluszt a játékélményhez,hogy reset után megint a nulláról indulsz :)
    persze,ha nem lesz ladder az sem gond
  • Psychedelic #6493
    Nem értem mit befolyásol az, hogy van e vmilyen ladder vagy nincs?
    Miért ne lehetne arena alapu ladder mellett, egy olyan szint alapu ladder is mint amilyen volt, vagy akár bármilyen más ladder?
    És nagyon remélem hogy lesz is, aki arenazni szeret az arra a ladderre hajt, aki meg szintezni, az a masikra, stb.

És remélem hogy ladder reset is lesz, legnagyobb fun sztem, amikor nullarol kell kezdeni, és ugy tolni mondjuk egy HC karit, hogy kb cuccod sincsen. Amikor már 1 évvel ladder reset után 3 perfect gemért, fullra öltöztetik a karidat, mert ugy lement mindennek az ára az nem poén már sztem.

Persze biztos szomoru dolog annak a ladder reset, aki 1 éven át, MF runolt, bohocabb esetben botozott, hogy neki minden cucca perfect legyen, és most kezdhet egy ujat ha ladderre akar kerülni illetve a többi emberrel játszani és dobhatja ki a perfect karit és már nem tudja játszani vele az eszét, de en soha nem szarakodtam mf runal a cuccok miatt, soha nem nekem volt a legjobb a gearen, én beértem azzal, hogy HC-ban magas karikat huztam, és nap mint nap együtt funoltam egy rakat haverral, hogy mi legyünk a legmagasabbak az uj ladderen. :)

Én el se tudom képzelni diablot, vmilyen ladder nélkül, illetve leginkább szint alapu ladder nélkül, nekem kell vmilyen versengés ami méginkább célt ad az egésznek.
  • sirdond
    a ladder nem a cheaterek miatt van, hanem a játékélmény növeléséért (és játékbeli gazdasághoz is köze van). a warden-t is csak később vezették be

egyébként nem valószínű,hogy pvm ladder lesz majd, mivel teljesen más típusú ingame gazdaságot terveznek, szóval maximum pvp ladder.
    persze blizzéknél senki nem tudhatja biztosra, egyik nap gondolnak egyet és máris máshogy van a dolog :)

a cikket pedig nem találtam meg
  • Rundstedt17
    Pedig lesznek a ladder reset a cheaterek ellen van kitalálva.
    Ha pedig mégsem lesz Ladder reset akkor meg elég gány lesz a Dio 3 cheaterek szórakozása vlszinűleg,botok paradicsoma,mindenki maxos duppolt itemekkel és szinte lehetetlen rúnákkal rohangászva....
  • gabeone
    Köszi, én nagyon remélem, hogy nem ladder szerű lesz a játék. Emiatt a rendszer miatt nincs kedvem játszani a Diablo 2-vel.
  • sirdond
    most így hirtelen nem tudom megmondani, de valamikor volt már róla szó,hogy ladder rendszerű lesz e a játék, vagy sem (majd estefelé megkeresem a cikket, ha addig nem linkeli valaki)
    ha igen akkor lesz reset is

AntiHero: a resetnek semmi köze sincs a cheaterekhez, vagy maximum közvetve
  • AntiHero
    Hát az elején max akkor ha nagyon sok cheater lesz.
  • gabeone
    A Diablo 3. részében is lesznek majd ladder resetek?