Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #6493 Nem értem mit befolyásol az, hogy van e vmilyen ladder vagy nincs?
Miért ne lehetne arena alapu ladder mellett, egy olyan szint alapu ladder is mint amilyen volt, vagy akár bármilyen más ladder?
És nagyon remélem hogy lesz is, aki arenazni szeret az arra a ladderre hajt, aki meg szintezni, az a masikra, stb.
És remélem hogy ladder reset is lesz, legnagyobb fun sztem, amikor nullarol kell kezdeni, és ugy tolni mondjuk egy HC karit, hogy kb cuccod sincsen. Amikor már 1 évvel ladder reset után 3 perfect gemért, fullra öltöztetik a karidat, mert ugy lement mindennek az ára az nem poén már sztem.
Persze biztos szomoru dolog annak a ladder reset, aki 1 éven át, MF runolt, bohocabb esetben botozott, hogy neki minden cucca perfect legyen, és most kezdhet egy ujat ha ladderre akar kerülni illetve a többi emberrel játszani és dobhatja ki a perfect karit és már nem tudja játszani vele az eszét, de en soha nem szarakodtam mf runal a cuccok miatt, soha nem nekem volt a legjobb a gearen, én beértem azzal, hogy HC-ban magas karikat huztam, és nap mint nap együtt funoltam egy rakat haverral, hogy mi legyünk a legmagasabbak az uj ladderen. :)
Én el se tudom képzelni diablot, vmilyen ladder nélkül, illetve leginkább szint alapu ladder nélkül, nekem kell vmilyen versengés ami méginkább célt ad az egésznek.