78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kérdezd meg SC2 topikban mit gondolnak a témáról
-
Sose hallottam még, hogy ebből baj lett volna :o
Amúgy meg már van LAN Starcrafhoz és Hamachin megy is :p -
sirdond #7724 hm, miért lett félkövér és nagyobb betűtípus a 'beta' után? -
sirdond #7723 "We have a huge and talented QA department just for purposes like these, yes, but it's still no comparison to thousands and thousands of players hammering the system. We can run simulations to see what breaks just from over-crowding, but it's ultimately no comparison to real players testing the system.
But we also do want player feedback on systems and how the game feels and plays for the content that's available. The first few hours are the most crucial for any game, so we definitely want to make sure we get them right.
[b]This will be the most limited beta[b] in recent memory, and because of of how new the back end is, we expect it to be the most unstable as well."
forrás
azt hiszem ennyit a béta kulcsos álmainkról srácok. majd streamen... -
Miért balfék, ha van pénze? -
r4pt0r #7721 Ignore, stb. -
Majd téged is fog érdekelni, amikor játék közben a sok kisgyerek mást sem csinál, mint üzletre invite-ol. Team Fortress 2 feeling. -
NovaTerra #7719 Mondjuk arra kíváncsi vagyok, ha az ss2-be tettek volna lan-t, akkor te vagy ide írogatók közül bárki is játszott volna-e azon. D3-nál is hasonló a helyzet szerintem. Pont a múltkor olvastam egy hozzászólást, hogy milyen jó volt cod2-öt lan-on játszani, meg hű de így, hú, de úgy. Kár, hogy már nincs ilyen. Pedig van, mert mondjuk cod2 még mindig van, most is össze lehetne cuccolni, csak az emberek már nem teszik. Egyébként átlag népnek valóban egyszerűbb, ha együtt akarnak játszani felmenni bnet-re, mint venni megfelelő dolgokat és összerakni egy normális lan-t. Ezenfelül hülye lenne a Blizzard kiadni a kezéből a versenyek szervezését, vagy legalábbis így nem lehet őket kihagyni, mint korábban. -
sirdond #7718 tudom, de nem akartam kivenni a környezetéből,hátha valaki később olvassa még ;)
párszor már jártam így,hogy nem tudtam mihez kapcsolódik egy-egy idézet -
Mennyire unalmas má ez az AH-s nyíglódás, jöjjön a béta, majd a játék má, kit érdekel a többi : D -
Szerintetek hogy alakul majd a pénzes AH?
vmi shitnubtól veszek aranyért überdurva cuccot olcsón,amiért szép énzt el lehet kérni,azt feltolhatom pénzes AH-ra?
Országok közt hogy lesz a pénzes AH elosztva?Magyar magyartól,amcsi amcsitól vesz,vagy csak vmi netes átváltó átváltja az adott pénznemre az árakat? -
Teljesen igazad van.Egyébként szerintem ha valaki egyébként le akar warezolni a játékot az ilyen kis "megszorítások" mint pl. lan hiánya,folyamatos net kapcsolat a játékhoz nem veszik rá hogy megvegye. -
Jogos, meg mi ugysem az amcsikal fogunk eggyut jatszani. -
Az miért Vérpisti aki megveszi a játékot? -
Elmaradottnak nevezte azokat, akik LAN-t szeretnének használni, pedig ez egyáltalán nem igaz, a Diablo esetében sem. A LAN-nak meg van a hangulata, sokkal másabb mint ventrivel, neten. Ez nem elmaradottság kérdése.
Persze most jönnek a vérpista beszólások, hogy de így is össze lehet ülni egy helyre, csak meg kell venni mindenkinek a játékot, tudom tudom :) -
Terence007 #7711 De miért mondja ezt annak a pár százezer starcraft játékosnak ha itt most a DIABLO-ról van szó? -
eddig is ugyanez volt, csak akkor egy harmadik félen keresztül történt a tranzakció (lásd: d2jsp). A Blizzard ezt szeretné jogosan a kezében tartani, másrészt ez így nekünk is sokkal biztonságosabb, korrektebb módszer. -
Képzeljétek el Johnny Smith 16 éves üzletembert, aki első Dubai szigetét Diablo cuccok eladásából vette :D
Remélem a skill rendszer nem lesz Dungeon siege 3 szintű végül.
Amúgy biztos, hogy férfi varázslóval kezdek majd neki elsőnek. -
szerintem ez nem lesz ilyen egyszerű... -
olyan geart, amit playerek farmoltak ki, nem blizz adja el... -
Hát nekem egyáltalán nem tetszik ez a pénzért AH rendszer. Így hogy PvP is lesz, tuti tele lesz olyanokkal akik 0 játékidővel kiperkálnak x összeget full gearre. Ez szerintem nem korrekt. Aztán lehet normálian megoldják valahogy, de kétlem. Ezt szinte csak egy hajszál választja el a mikrotranzakciós megoldástól, a különbség csakannyi, hogy nem a blizznek hanem másoknak fizet a paraszt. -
de, jobb. Én is ezt mondom
-
mi volt ma a téma? :D -
Amúgy őszintén, nem redva mindegy (sőt, nem sokkal JOBB), hogy a szóban forgó Pityu (bár még nem ismerem) nem ebay-en költi el a dollárkáit a szupercuccaira, hanem AH segedelmével? -
MrAndree #7702 Erre nem tudok mit mondani, nekem soha nem baszakodott a Battlenet. Az meg, hogy mi van a versenyeken enyhén szólva nem érdekel.
AH-ra egy szóval se mondtam hogy minek bele, supán annyit, hogy engem nem fog érinteni. De nem zavar, hogy van, Pistike most majd itt veszi a menő kardját, nem lent a kínai piacon. -
Az aztán nem érdekel... úgyis neten van a gép, szóval tökmindegy. -
"Aki meg 2011ben még lanozna az menjen vissza 10 évet az időben"
Ezt mond annak a párszázezer starcraftosnak, akiknek a LAN hiánya miatt baszakodik minden harmadik verseny.
"Az AH meg olyasmi ami kurvára nem érdekel, mert soha az életben nem fogok én itemet venni senkitől"
Ó. Hát ha te úgy se fogod használni, akkor minek is bele? Nem igaz? -
MrAndree #7699 Lesz, csak fel kell menni battlenetre. -
Akkor láma leszek. Ugye azért lesz benne diablo 2 szerű "single" player mód? Mert ha nem és olyasmi lesz mint a WoW, akkor ebből nem lesz 0 day vásárlás. -
MrAndree #7697 Az állandó netkapcsolat miatt síró emberek viccesek, nyilván ők a diablo 2t is singleben tolják. Mert a battlenethez ott is állandó netkapcsolat kell ugyebár. Aki meg 2011ben még lanozna az menjen vissza 10 évet az időben.
Az AH meg olyasmi ami kurvára nem érdekel, mert soha az életben nem fogok én itemet venni senkitől, mivel azt hazsnálom amit találok, nem azt amit Pistike talált és utána eladta. Persze ha találok valami fasza fegyót ami nem kell és van olyan balfék aki ad érte pénzt akkor szívesen adom. :) -
itt meg majd farmolsz mást(mert mf-et a régi formában megszüntetik úgy tom),pl biztos lesznek arénában is unlockolható cuccok -
Kösz, de elég lett volna ennyit is berakni :D
"With skill points gone, skills/traits will scale with your level/gear. For example, a skill like Bash will scale with your weapon damage, whereas something like Disintegrate will scale with level" -
Psychedelic #7694 Ha valaki csak napi 1-2 órát tud játszani, az legalább lefoglalta magát, 1-2 hónapra azzal, hogy karikat húzott.
Ha a napi 1-2 órájában, mf runol az miért jobb elfoglaltság, mint mondjuk felhuzni még 1 barbárt, mert esett hozzá 1 imba fegyó.
A kari huzáson meg a gear farmon kivül volt más content is diablo 2-ben?
Én se játszottam többet napi pár óránál anno diabloval, mégis volt idöm minden ladder resetnél felhuzni 10-20 karit 90 szint környékére legalább, ami meg jobban bejött azt tovább.
Szerintem hack and slashben pont az a lényeg, hogy ölöd a mobokat százával reggeltöl estig, miért baj, ha néha az ember, felhuz 1 uj karit, ami persze nem kötelező, de akár csinálhatod. -
sirdond #7693 "n addition to the three new items and stash information, we were told that the Skill system has gotten a complete revamp. Instead of 7 active skills, we now only have 6. In addition, the traits system was removed and turned into a "passive skills" section on the skill window, cleaning up the UI quite a lot, and allowing us to choose Skills and "traits" (passive skills) all in one window. That in mind, we can also only have up to 3 passive skills at one time. However, we begin the game with only 2 active skills and no passives. The last four active skill slots can be unlocked at levels 6, 12, 18, and 24, and the three passive skill slots are unlocked at levels 10, 20, and 30. So by the time we complete Normal, you should have unlocked all of the possible skill slots. Now, skill and trait points were also removed. Once you reach a certain level, you unlock X skill and/or X passive that you can swap in and out as you see fit. Again though, you can only have 6 actives and 3 passives at any given time. The reasoning behind this is to remove the Diablo 2 style of thinking, where we save all of our points and dump them into better skills, once we hit the end game. Jay said that they found employees (in the alpha) dumping all their points into say, Magic Missiles, until they unlocked Arcane Orb. They would then respec, and dump all their points into Arcane Orb, until they unlocked the next tier skill. This system didn't really make much sense and allowing us to hot-swap skills/passives whenever we want gives us the ability to "test" the skills without worrying about wasting any points. With skill points gone, skills/traits will scale with your level/gear. For example, a skill like Bash will scale with your weapon damage, whereas something like Disintegrate will scale with level. "
http://www.diablofans.com/
plusz a rúnák ugye -
de #7688-ra valaki válaszoljon már :D -
sirdond #7691 a sajtósok azt írják,hogy élvezetes a játék,de azért szeretném én is kipróbálni,mielőtt elhiszem nekik.főleg úgy,hogy az incgamers nem is volt ott... -
ha jól értelmezem ez a skill slotos megoldás sokkal dinamikusabb játékmenetet kínálhat, mint a hagyományos - régi.
Ha jól értelmezem... -
sirdond #7689 azért az egy kicsit vicces,hogy a több 100 milliós karaktervariációkból (pedig milyen büszkék voltak rá tavaly blizzconon) eljutottunk odáig,hogy nincs se skillpont,se statpont és a traitek meg passzívak lettek :D
szóval maradnak a rúnák -
és akkor a skillek "erőssége" hogy fog fejlődni? A karakter szintje alapján, magától, az összes?? -
mondjuk aki csak esténként tud játszani 1-2 netalán 3 órát annak eléggé szarul esne mindig új karaktert felrántani...