78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Vótmá?Skill UI,skillek,tooltip... -
[URL=http://www.buffed.de/gamescom-2011-Event-235611/News/Gamescom-Erste-Bilder-von-der-Messe-SWTOR-Guild-Wars-2-Diablo-3-Mass-Effect-3-und-viele-andere-Staende-839263/galerie/1549439/#?a_id=839263&g_id=-1&i_id=1549466]
[/URL]
-
a pesszimista kollégák csak el akarják venni a kedvedet az egésztől, ne higgy nekik! az igazság az, hogy közelebb van az 1%-hoz mint a nullához -
sirdond #8123 nem fognak válaszolni,csak küldik majd a kulcsot emailben. az esélyed pedig közelít a 0%-hoz -
nem idő kérdése -
Mennyi ideje kérted meg? -
a starcraft 2-t nézve 0%
legalábbis nálam :D -
Üdv!
Beta igényre battle.net-en mennyi idő múlva reagálnak bármit is?
Mennyi az esély rá, hogy valaki megkapja? -
sirdond #8118
lol,de hülye vagyok :D
el is felejtettem, nem baj, már több,mint 1 éve nem játszottam -
Nem nagy szám az a játék... -
pajzs nélkül?
-
Ki várja a holnap megjelenő Bastion-t? D3 bétáig jó is lesz.
-
sirdond #8114 smiter szerintem -
ez milyen pala build? -
Lehet hogy nem játszottam azzal a játékkal de ez eléggé táposnak tűnik :D -
Jolvan, hamarossan talalkozunk az arenaban.
Es nem felejtem otthon a baltamat. -
én már játszom vele
link -
Itt van augusztus kozepe es meg mindig semmi beta?
-
Sir Cryalot #8108 "Még volt is olyan figurám, amerikából, az unokatesómnak meg szkeletoros! Válasz 'sick2death' üzenetére (#58)"

-
Sir Cryalot #8107 -
Sir Cryalot #8106 akinek volt szkeletoros figurája az volt a legkirályabb az egész lakótelepen, az még a gi-joe t is ütötte :DD -
kinyomtassam? -
WANT THAT SHIT -
-
röntgenszemmel kiolvassa a kódot aztán visszaküldi -
Komolyan! Még akkor is le lehet mondani :D
Sőt az átvételtől számitva 8 munkanapon belül is elállhat, illetve szoftverek esetében csak addig amig ki nem bontja, de sztem ha valaki megkapja a diablo 3-at nem birja ki bontás nélkül :P -
XD -
Az utolsó pillanat az amikor a futár az ajtód előtt áll :D -
Én a collectorst veszem szerintem ígyis-úgyis, aztán a helyi mediamarktban előrendelem, ha máshol nem olcsóbb. (miskolc) -
En is igy csinaltam, CDG-bol utolso pillanatban vissza mondtam. Es zavvirol meg rendeltem, es meg 2000 forintot sporoltam is. Amig nem jott meg addig guest pass-al toltam. -
Akik kibírtak még pár nap várakozást azok le is mondták rögtön a megrendelést és vették külföldről (és néhány helyen még olcsóbb is volt mint a magyar dvd-tokos :D ) -
magyar forgalmazó csak egy van (tudomásom szerint), szerintem te viszonteladókra gondolsz :P -
Az SC2 kiadásával az volt a baj, hogy az emberek 100% megrendelésnél ezt várta és csak azt a belső műanyag tokot kapta meg.(Persze csak az utolsó pár napban lehetett megtudni, hogy ilyen szuper eastern europe kiadást kapunk.) -
Attila1234 #8093 Sajnos könnyen lehet, hogy a Diablo 3-ból a gagyi alapkiadást fogjuk kapni, ami a világ szégyene lenne. Azt szerintem nem is érdemes megvenni, de lesz a megjelenés napján letölthető verzió is, akkor már inkább azt. A CE természetesen egy teljesen más történet. -
főleg úgy, hogy a magyar forgalmazók sima dvd tokot köptek elénk "fénymásolt" guide-val
ha nem jönnek megbízható infók valamelyik magyar forgalmazótól, hogy a nyugati verziót kapjuk tőlük, akkor marad a külföldi rendelés
hozzáteszem, nem a tok a lényeg, de ez elvi kérdés. mintha vennék egy kocsit és csak azért, mert itthon veszem, kispórolják belőle a rádiót és a légkondit -
SC2 CE eseteben mar maga a doboz is nagyon CE volt. 

Szal kivancsi vagyok Diablo 3 CE csomagolasara is. -
szvsz amikor 18ért vettem az sc2 collectorst akkor 13 körül mozgott a sima tehát megérte azt a plusz 5 ezret -
ez jól hangzik, én olyan 15 körül gondoltam a simára szal remélem a tied lesz közelebb az igazsághoz :)
ce-t meg valami nagyon unique dologgal kell feltuningolniuk, mert egy poszterért nem fogok plusz ~10kt fizetni -
3G mobilnet. Bedugod és van net. 4GB-os csomaggal (~4000Ft) hónapokig játszhatsz bármivel, ha nem használod másra. De van 500MB-os is 2000Ft-ért is, azzal is elmultizol pár hétig. -
Egy egérpad is süti lenne