78998
  • berlinboy6329
    Vótmá?Skill UI,skillek,tooltip...
  • TurboX
    [URL=http://www.buffed.de/gamescom-2011-Event-235611/News/Gamescom-Erste-Bilder-von-der-Messe-SWTOR-Guild-Wars-2-Diablo-3-Mass-Effect-3-und-viele-andere-Staende-839263/galerie/1549439/#?a_id=839263&g_id=-1&i_id=1549466][/URL]
  • TurboX
    a pesszimista kollégák csak el akarják venni a kedvedet az egésztől, ne higgy nekik! az igazság az, hogy közelebb van az 1%-hoz mint a nullához
  • sirdond
    nem fognak válaszolni,csak küldik majd a kulcsot emailben. az esélyed pedig közelít a 0%-hoz
  • lolSL
    nem idő kérdése
  • morcosqtya
    Mennyi ideje kérted meg?
  • Klemice
    a starcraft 2-t nézve 0%
    legalábbis nálam :D
  • morcosqtya
    Üdv!
    Beta igényre battle.net-en mennyi idő múlva reagálnak bármit is?
    Mennyi az esély rá, hogy valaki megkapja?
  • sirdond
    lol,de hülye vagyok :D
    el is felejtettem, nem baj, már több,mint 1 éve nem játszottam
  • Fpocok
    Nem nagy szám az a játék...
  • Aradebil2
    pajzs nélkül?
  • bélanéni #8115
    Ki várja a holnap megjelenő Bastion-t? D3 bétáig jó is lesz.
  • sirdond
    smiter szerintem
  • Aradebil2
    ez milyen pala build?
  • elitehun
    Lehet hogy nem játszottam azzal a játékkal de ez eléggé táposnak tűnik :D
  • Daell Drow
    Jolvan, hamarossan talalkozunk az arenaban.
    Es nem felejtem otthon a baltamat.
  • Rage47
    én már játszom vele
    link
  • Daell Drow
    Itt van augusztus kozepe es meg mindig semmi beta?
  • Sir Cryalot
    "Még volt is olyan figurám, amerikából, az unokatesómnak meg szkeletoros! Válasz 'sick2death' üzenetére (#58)"

• Sir Cryalot
  • Sir Cryalot
    akinek volt szkeletoros figurája az volt a legkirályabb az egész lakótelepen, az még a gi-joe t is ütötte :DD
  • TVelvet
    kinyomtassam?
  • miilann04
    WANT THAT SHIT
  • Davidus
  • Klemice
    röntgenszemmel kiolvassa a kódot aztán visszaküldi
  • elitehun
    Komolyan! Még akkor is le lehet mondani :D
    Sőt az átvételtől számitva 8 munkanapon belül is elállhat, illetve szoftverek esetében csak addig amig ki nem bontja, de sztem ha valaki megkapja a diablo 3-at nem birja ki bontás nélkül :P
  • Daell Drow
    XD
  • elitehun
    Az utolsó pillanat az amikor a futár az ajtód előtt áll :D
  • Klemice
    Én a collectorst veszem szerintem ígyis-úgyis, aztán a helyi mediamarktban előrendelem, ha máshol nem olcsóbb. (miskolc)
  • Daell Drow
    En is igy csinaltam, CDG-bol utolso pillanatban vissza mondtam. Es zavvirol meg rendeltem, es meg 2000 forintot sporoltam is. Amig nem jott meg addig guest pass-al toltam.
  • nr1ranger
    Akik kibírtak még pár nap várakozást azok le is mondták rögtön a megrendelést és vették külföldről (és néhány helyen még olcsóbb is volt mint a magyar dvd-tokos :D )
  • Hegi90
    magyar forgalmazó csak egy van (tudomásom szerint), szerintem te viszonteladókra gondolsz :P
  • daomo
    Az SC2 kiadásával az volt a baj, hogy az emberek 100% megrendelésnél ezt várta és csak azt a belső műanyag tokot kapta meg.(Persze csak az utolsó pár napban lehetett megtudni, hogy ilyen szuper eastern europe kiadást kapunk.)
  • Attila1234
    Sajnos könnyen lehet, hogy a Diablo 3-ból a gagyi alapkiadást fogjuk kapni, ami a világ szégyene lenne. Azt szerintem nem is érdemes megvenni, de lesz a megjelenés napján letölthető verzió is, akkor már inkább azt. A CE természetesen egy teljesen más történet.
  • ProGabe #8092
    főleg úgy, hogy a magyar forgalmazók sima dvd tokot köptek elénk "fénymásolt" guide-val

ha nem jönnek megbízható infók valamelyik magyar forgalmazótól, hogy a nyugati verziót kapjuk tőlük, akkor marad a külföldi rendelés

hozzáteszem, nem a tok a lényeg, de ez elvi kérdés. mintha vennék egy kocsit és csak azért, mert itthon veszem, kispórolják belőle a rádiót és a légkondit
  • Daell Drow
    SC2 CE eseteben mar maga a doboz is nagyon CE volt.
    Szal kivancsi vagyok Diablo 3 CE csomagolasara is.
  • Klemice
    szvsz amikor 18ért vettem az sc2 collectorst akkor 13 körül mozgott a sima tehát megérte azt a plusz 5 ezret
  • miilann04
    ez jól hangzik, én olyan 15 körül gondoltam a simára szal remélem a tied lesz közelebb az igazsághoz :)
    ce-t meg valami nagyon unique dologgal kell feltuningolniuk, mert egy poszterért nem fogok plusz ~10kt fizetni
  • MerlinW
    3G mobilnet. Bedugod és van net. 4GB-os csomaggal (~4000Ft) hónapokig játszhatsz bármivel, ha nem használod másra. De van 500MB-os is 2000Ft-ért is, azzal is elmultizol pár hétig.
  • Klemice
    Egy egérpad is süti lenne