78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pupuci #8726 Eredetio d2höz lehetett kérni d3 béta kulcsot. -
outer clost wp 86 perc alatt:) sztem béta max cainig fog tartani (d2ben) -
Nyilván nem, gondolom a nagyobb fansite-ok úgy is kapnak szétosztható kulcsokat, ők meg úgyis a diablo fanoknak osztogatják szét. -
de más ha jófejségből fórumon osztod, mintha hivatalos supportnak írsz :)
igen ez is egy érv hogy többen megveszik, de talán nem olyan limitált az a kulcsbázis, hogy a régieknek ne jusson ki belőle... -
A d2 fanok többsége úgy is megveszi majd, így viszont azok is megnézhetik a játék "demóját" akiknek eddigi életükben közük nem volt a Diablóhoz. SC2-nél ha nem bétáztam volna, nem hiszem hogy megvettem volna (soha nem vol starcraft a gépemen előtte), de amikor egy barátom kapott még sc2 kulcsot hogy hívja meg egy barátját (ő szintén úgy bétázott hogy előtte ő sem látott még sc-t), akkora hype volt már az sc2 körül hogy mondom akkor már megnézném. És bejött a multi része, mindketten megvettük. -
Habár a diablonak über brutál jónak kell ahhoz lenni nálam, hogy kapjon egy kis időt az sc2 mellé. -
Miért negatív pont? Anno az összes SCII beta kulcsom elosztogattam kéregetőknek. (kb. 4-et) Kaptam 2-t aztán küldtek még 2 friend invitet. -
nálam negatív pont lenne a kéregetők, nem tudom miért erőlteted :D
emígy meg brutál szemétség, ha kizárják a d2 ősöket a bétából. -
Mindenesetre jól elbeszélgettem a supportosokkal. Elég gyorsak, 5 perc és válaszolnak. Viszont egyik sem írta, hogy nincs osztás még, vicces arcok. :) -
Spam azért van mert van pár diablo 3-as béta videó és a sok birka ebből azt szűri le hogy már osztanak kulcsot, közbe meg friends and family béta van csak. -
átlag -
Igen, azt írja, de közben levelezek a customer supporttal, hogy küldjenek egyet. :)
Azért vannak spamek, mert már elkezdték kiküldeni. -
A breaking news pont azt írja hogy az e-mailnek ne higgy, mert már küldenek mindenféle spamet. Ha kiválasztanak, akkor a battle.net accodon megjelenik a játék, és nem kulcsot kapsz a blizztől e-mail-ban. -
Ahogy már említettük, a Diablo 3 Béta Lottóban való részvételhez szükségetek lesz egy World of Warcraft vagy Starcraft 2 fiókra. Ha nincs ilyen fiókod, biztosan nem fogsz bekerülni a Diablo 3 bétába, mert nem tudnád létrehozni a fiókodat abban az esetben, ha nyernél. Ez a fórumunkra is vonatkozik. Bár úgy tűnik, azért csináljuk így, hogy csak a fizető játékosok juthassanak be a bétába, ez nem így van.
El akarjuk kerülni, hogy a játékosok egymás után hozzák létre a Battle.net fiókokat, csak azért, hogy nagyobb esélyük legyen nyerni a béta lottón. Emiatt csak olyan játékosok kerülnek be, akiknek van játék csatolva a Battle.net fiókjukhoz.
-
passz nem StarCraft 2-zök :| -
StarCraft II-be amikor bejelentkezek, akkor írják nézzem meg az emailem vagy az account oldalam, hogy sorsoltak-e egyet? -
OMG!
Még nincs béta-kulcsosztás... Az csak a Family & Friend Béta amiket videón is láttál. -
Valaki tudna nekem küldeni egy beta kulcsot? -
tamoe highland, max jail -
na hogy lehűtsem a saját kedélyeimet is,most megnézem dio2-ben magatalálósan meddig lehet eljutni 90perc alatt:) -
de most akkor nincsenek skillpontok se, hanem kiválasztom melyik skillt használom? -
ShaiHulud #8705 normal modon ennyi, utana meg lehet folytatni a tobbi nehezsegen az infernoig aztan ottt a multi is siman tobb szaz ora van benne, foleg ha mindne classal vegig akarod vinni infernon at:) -
ez igaz, de azóta eltelt jó néhány év, annyit elvárnék, hogy még több ideig lekössön, főleg hogy ki tudja lesz még-e folytatás a kiegészítőkön túl tehát egy Diablo 4...
Én kérek elnézést, hogy régimódi vagyok, de manapság kevés olyan játék van ami le tudna kötni hosszú távon. Mindet végig lehet vinni alig pár óra alatt, pedig én nem az a fajta vagyok aki csak gyorsan végigszalad mindenen.
Ott van pl.: a Sacred első része... Gladiátorral vagyok normál szinten már közelítek a végjáték felé és sztem több mint 30 vagy 40 órám van benne... De még ott van a kiegészítő általi plusz küldetések és egyben egy újabb Act. -
Reméljük az utóbbi -
Ez a kicsit pöcsölök, olvasgatok-molyolok 20 óra vagy a chips/cola/kávé/másnap ZH power run 20 óra? -
Az nagyon szar :(
Ja várj, a 2-é se több és még 10 év után is van aki játszik vele. Nem is kevés. -
az picsafing :S
Tehát akkor a Blizzard sem erőltette meg magát... Én legalább 8-10 órát vártam Actonként... -
Állítólag nem kell hinni ennek, egyes vélemények szerint csak az SC2/WOW eladásokon akarnak ezzel dobni egy kicsit, de valójában nem számít bele a szelekcióba.
Remélem tényleg így van, a singleplayer szigorú online módjával is ment a riogatás, aztán meg kiderült, hogy azért mégis ott van a kliensben egy csomó minden, a mai napon már hatalamas esély van rá, hogy kijön egy játszható emu. -
egyik interjúban monták hogy 20 óra lesz egy átlag játékosnak a normal végigjátszás.
-
http://diablo3.hu/2011/09/11/elpusztithato-targyak/ -
Sc2-ből is kb. így volt, itt sem tartanám lehetetlennek. Aki meg akarja venni később és mondjuk nem kap guest kulcsot, az ki tudja próbálni mielőtt megveszi. Gondolom itt is lesznek majd guest kulcsok a játék mellé. -
lál annak aztán már sok értelme lenne...
-
Megjelenes utan fel evvel egy starter edition elkepzelheto. -
detto -
Nézegettem a Béta videókat, most legutóbb a Wizard 1 órás runját...
Elgondolkodtam azért, hogy mégis milyen hosszú lesz egy-egy Act?
Ha a D2-t veszem alapul, ott is viszonylag hamar végig lehetett menni az Actokon úgy, hogy azért felfedezgettem minden kis zugot meg írtottam mindenkit.
Remélem itt azért jó sok órát kitölt egy Act, szóval legyen mit felfedezni, legyen sok küldetés, jó hosszú story is legyen na meg sok mob.
Ha már ennyi éve fejlesztik, merem remélni tényleg nagy tartalommal fog bírni a játék és nem csak technikai újításokkal lesz másabb ez, mint mondjuk az előző részek vagy bármely más hack and slah meg egyéb hasonló játékok...
És most ne jöjjön senki azzal, hogy jajj van még 4 másik karakter azon kívül amivel kezdek. Mit érnek azok is önmagukban, ha a story viszonylag ugyanaz kivétel a karakterek egyedi története.
Na meg ismert az az infó is, hogy az Actok előrehaladtával rövidülnek azok is. Én szvsz nem ezt tartanám logikusnak, mivel hiába vagy az utolsó Acton, annak annál keményebbnek meg hosszadalamsabbnak kell lennie, hogy eljuss a fő gonoszig...
Remélem a legjobbakat!
És más:
Ha netalán tán mégse jutnék be a Bétára, ha ez az egész lezajlik akkor remélem egy Demo-t kiadnak a megjelenés előtt. Mindezt azért, hogy ki tudjam tapasztalni az alapokat a játékhoz ne akkor keljen szöszölnöm meg logikáznom minden szaron. Na meg a bétázók ne induljanak ennyi előnnyel. -
Fura dolog azt hinni, hogy mi most ezzel a 1,5 órás "demóval" komoly tartalomra várunk :) Ahogy írták, csak kipróbálni szeretnénk... Én is meg fogom venni a teljest, de béta kulcsra nem szívesen költök pénzt. :P -
WÁÁÁÁ, nem érted, hogy mi csak látni akarjuk a játékot és nem játszani akarunk. Ha nem kapunk kulcsot legalább láthassuk a játékot, szerintem akik ki akarják innen próbálni a 90%-a úgy is megveszi, köztük én is, ez 100%. -
kicsit vicces hogy emberek mennyire hisznek ebben az emus dologban,majd meglátjuk kinek lesz igaza...wow béta alatt is már toltam "törtön",de legalább 3-4 évnek el kellett telnie h legyenek olyan blizzlike szerverek,amik elbírnák 100-nál több embert -
Arra gondoltok, amikor 2 éve nem játszott semmit és kapott WoW Cataclysm bétát?
Miért, ha aktív játékos akkor mi a bizonyíték arra, hogy hatékony bétázó? Arra, hogy tud angolul? Arra, hogy küld bugreportot? Arra, hogy nem csak kipróbálni akarja a játékot, mint páran az SWTOR-t? Erre is van scriptjük? -
Terence007 #8687 Ha a bétájuk hatékonysága múlik rajta? Talán veszik a fáradságot lefuttatni egy scriptet...