Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nézegettem a Béta videókat, most legutóbb a Wizard 1 órás runját...
Elgondolkodtam azért, hogy mégis milyen hosszú lesz egy-egy Act?
Ha a D2-t veszem alapul, ott is viszonylag hamar végig lehetett menni az Actokon úgy, hogy azért felfedezgettem minden kis zugot meg írtottam mindenkit.
Remélem itt azért jó sok órát kitölt egy Act, szóval legyen mit felfedezni, legyen sok küldetés, jó hosszú story is legyen na meg sok mob.
Ha már ennyi éve fejlesztik, merem remélni tényleg nagy tartalommal fog bírni a játék és nem csak technikai újításokkal lesz másabb ez, mint mondjuk az előző részek vagy bármely más hack and slah meg egyéb hasonló játékok...
És most ne jöjjön senki azzal, hogy jajj van még 4 másik karakter azon kívül amivel kezdek. Mit érnek azok is önmagukban, ha a story viszonylag ugyanaz kivétel a karakterek egyedi története.
Na meg ismert az az infó is, hogy az Actok előrehaladtával rövidülnek azok is. Én szvsz nem ezt tartanám logikusnak, mivel hiába vagy az utolsó Acton, annak annál keményebbnek meg hosszadalamsabbnak kell lennie, hogy eljuss a fő gonoszig...
Remélem a legjobbakat!
És más:
Ha netalán tán mégse jutnék be a Bétára, ha ez az egész lezajlik akkor remélem egy Demo-t kiadnak a megjelenés előtt. Mindezt azért, hogy ki tudjam tapasztalni az alapokat a játékhoz ne akkor keljen szöszölnöm meg logikáznom minden szaron. Na meg a bétázók ne induljanak ennyi előnnyel.