78998
  • Zomil
    Engem nem zavar, h ki lett szedve a pont osztogatás, valahogy sosem láttam értelmét :)
    Viszont ez a spellek runázása nagyon tetszik :)
  • McHaals
    és kuka is lett... mostmár kaszt- illetve szintfüggő az item, nem stat
  • pluhi
    D2 stat része kb. arról szólt, hogy elég STR a tervezett legcombosabb cucchoz, elég DEX, ha kell blokk, a többi VIT. Blizzard szerint, ha csak ennyire hasznos egy statrendszer, akkor az kuka.
  • oneal1
    :D
  • unknown nick
    Sokkal több karakter variáció lesz a skill rúnák miatt és nem kell szopni azzal, hogy nem adtam egy pontot valamihez, amiatt nem viselhetem a tárgyat.
  • Klemice
    én mindig pul-ért vettem és ist-ért adtam el :D
  • Hegi90
    viszont nem lehetek majd tokengyűjtő-kisiparos, amit a ficsúroknak adok el umokért
  • Klemice
    jah, nem lesz ez az elkattintok párat, aztán ugrott a build mehet is a reset dolog :D
  • McHaals
    hála istennek
  • Klemice
    a buildek itt nem arról szólnak, hogy mennyit raksz a statokra, vagy a skillekre, hanem hogy melyik skillt milyen rúnával tápolod fel
  • Janoooo
    Az jó hogy visszatermelődnek.
    Viszont az jobb lenne ha én oszthatnám el a pontokat.
    Köszi a választ.
  • Aradebil2
    visszateremtődnek,és stat pontok pedig automatikusan hozzáadódnak,nem te osztod el őket
  • Janoooo
    Hali!
    Lenne pár kérdése. Bocsi, ha már volt ezekről szó, de nem olvastam vissza az összes eddigi hozzászólást.
    Amikor betöltjük majd a mentést akkor visszateremnek a lények úgy mint a 2-ben, vagy nem?
    Szintugráskor nem kapunk pontokat amit az erő, ügyesség, stb növelésére lehet felhasználni?
    Néztem youtube -on videókat a bétáról, de ezekre nem kaptam választ.
  • Aspyrin
    akkor így jártam
  • byzhouse
    játszott is
  • Aspyrin
    nőről van videó? a tegnapi streamben csak a hangját hallottam
  • 5c0rp330n
    nem semmi faszi az biztos. ez a luvnyaja meg mar jo regota megvan? neztem par eves videot es akkor is ott volt mar..
  • Hegi90
    én csak a nagymuterjének vagy kinek vagyok rajongója :D:D

na de tényleg elég már az off-ból, most már mindenki tud mindent :P
  • Klemice
    kiwikakit bérelte fel asszem
  • Zomil
    Off, ha nem érdekel hagyd ki ezt a hsz-t:
    Sztem szorakoztato és nem idiota modon trollkodik, mint a sok netes pistike...wow-ban hiresült el, kinevezte magát legjobb paladinnak, meg párszot ö érte el xx szintet elsönek, ott kezdte a troll munkásságát, aztán mikor abbahagyta wow-ot, kitalálta, h megtanul pokerezni és h ebböl meggazdagszik...és lássatok csodát tényleg kurva sok pénzt összeszedett pokerböl, ezek után kitalálta, h top sc2 játékos lett nagy valoszinüséggel itt rávett valakit, h játszon helyette, de végül feljutott a top ligába, aztán videokban hangoztatta, h mekkora király :D
    Ezek után megtalálta a League of Legends-et ahol ismét kitalálta, h ö lesz a legjobb játékos.
    Innentöl nem igazán tudom miket csinált, annyira nem érdekel az ember, de az tény, h mindenhol ott van mindenhez hozzászol...játszott minecraft-al is ott is reklámozta kicsit magát.
    Szvsz az internet egyik legszorakoztatobb trollja(és emellett elég értelmes gyereknek tünik), szép kis netes celebbé(de szép szo...) varázsolta magát aki elég nagy rajongo táborral rendelkezik.

Engem mondjuk hidegen hagy, de néha vicces megnézni 1-2 uj videoját, h most éppen miben akar elsö lenni :D
    Természetesen már a Dota2-öt is kinézte magának... :D

Nah ennyi volt a mese ma estére, mostmár akit érdekel az tudja ki az az Athene...
    (félreértés ne essék nem vagyok rajongoja v ilyesmi, de egyszerüen annyiszor belefutottam a nevébe, h már érdekelt ki ez :D )
  • McHaals
    nekem szimpi a gyerek... főleg ha wow pvp#1 lett... sc2-t leszarom
  • McHaals
    haha ez tényleg jó... te lamer vagy vagy, de a csajod az jó :D
  • TVelvet
    szerintem is kissé komolyan veszed. lazulj már
  • Hegi90
    túl komolyan veszed
  • unknown nick
    Sc2-be szerencsére bele tört a bicskája, meg akarta mutatni, hogy simán a top-ba kerül ladderen. Nem ment neki erre felbérelt egy pro gamert, aki felhúzta valameddig. Nyomott pár troll videot aztán feladta, mert nem jött össze neki :)
  • Hegi90
    nyugi már, az egész csak egy youtube-os műsor, nem ez az egyetlen amivel találkozhattál már. A srác "igazi" neve Chiren, és a való életben egész jófej. Asszem valamilyen alapítványt is csináltak az internet szabadságának megőrzése céljából, mikor elkezdődtek Európában ezek a faszságok, mint pl. a francia HADOPI.
    Nem azt mondom, hogy jó, ha vele van tele a topik (úgy mint a starcraftnál - igaz pofon?), de ez a gyűlölködés már túlzás...
  • nr1ranger
    Athene is F&F bétázik. Amúgy már a fél világ a Blizz rokona?
  • radical
    WDvel akarok kezdeni, erre pont azt mondja az a legerősebb kaszt.

tudja valaki ki az a csávó akivel együtt tolja?
  • unknown nick
    Na ez az idegesítő mikor olyan görények, mint Athene szereznek kulcsot.
  • 5c0rp330n
    de, Athene musorabol lottem..
  • Palinko
    nem ez a webkamerás faszi képe
  • bélanéni #9295
    Ez megint valami fake cucc? Mert eddig csak az volt.
    Vagy elindult a béta? Légyszi ne szivassátok már az embereket, ez nem az ovi.
  • McHaals
    oké, mostmá értem
  • vidu01
    Best paladin in the world :D
  • Különc
  • 5c0rp330n
  • unknown nick
    Bazeg már itt is felbukkant Athene. Trollkodott WoW-ban. Trollkodott SC2-ben. Dio3-al jó korán kezdte :)
  • BoneDragon
    Valami wowos köcsög. Azért mert tud wowozni, Isteníti pár arc...
  • Solid Snake
    Azé szívesen cserélnénk vele
  • McHaals
    mondjuk úgy beleéli magát, mint egy gyerek :D