Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Off, ha nem érdekel hagyd ki ezt a hsz-t:
Sztem szorakoztato és nem idiota modon trollkodik, mint a sok netes pistike...wow-ban hiresült el, kinevezte magát legjobb paladinnak, meg párszot ö érte el xx szintet elsönek, ott kezdte a troll munkásságát, aztán mikor abbahagyta wow-ot, kitalálta, h megtanul pokerezni és h ebböl meggazdagszik...és lássatok csodát tényleg kurva sok pénzt összeszedett pokerböl, ezek után kitalálta, h top sc2 játékos lett nagy valoszinüséggel itt rávett valakit, h játszon helyette, de végül feljutott a top ligába, aztán videokban hangoztatta, h mekkora király :D
Ezek után megtalálta a League of Legends-et ahol ismét kitalálta, h ö lesz a legjobb játékos.
Innentöl nem igazán tudom miket csinált, annyira nem érdekel az ember, de az tény, h mindenhol ott van mindenhez hozzászol...játszott minecraft-al is ott is reklámozta kicsit magát.
Szvsz az internet egyik legszorakoztatobb trollja(és emellett elég értelmes gyereknek tünik), szép kis netes celebbé(de szép szo...) varázsolta magát aki elég nagy rajongo táborral rendelkezik.
Engem mondjuk hidegen hagy, de néha vicces megnézni 1-2 uj videoját, h most éppen miben akar elsö lenni :D
Természetesen már a Dota2-öt is kinézte magának... :D
Nah ennyi volt a mese ma estére, mostmár akit érdekel az tudja ki az az Athene...
(félreértés ne essék nem vagyok rajongoja v ilyesmi, de egyszerüen annyiszor belefutottam a nevébe, h már érdekelt ki ez :D )