78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
biztos lesz coop -
jaja ez az a játék amit meg KELL venni! :D
csak jelenne már meg :D van itt sg-n pár jó arc tolhatnánk coop-ba ha végre kész lesz! -
Általában énsem. -
DRM -
általában ezzel nem értek egyet, de most pont letojom, ez olyan játék amit meg kell venni. -
sata75 #9361 mi az a DRM? -
Helyes! Szopjanak a warezosok. :) -
Mondjuk az érdekes momentum ugye, hogy jó ideje képtelenek a beta -t megtörni. Egy ideig nyomatta a diablo3dev, de most már mindenhol süket csend van. Szóval ebből akár még az első komoly DRM is lehet. -
kihagyhatatlan magas labdának szántam -mindig bejön:) -
who am I 7 #9357 ez egy idézet 2010-ből 
-
-
Dr DeViLKiNG #9355 A diablo 3 idén már nem jelenik meg. -
ha nem kékkel van írva felejtős info -
egyelőre...
-
hát egyenlőre nagyobb esélye van hogy bejön mint az IGN es :D -
hát arra nem adnék, amit ő mond... amíg nem blizzardos mondja, addig ne hidd el. -
Aspyrin #9350 A szombati játékban hangzott el a fura figura szájából, aki a családi bétáját tesztelte, élőben, ha téves az infó, akkor tőle származik... -
[SiX] Boci #9349 Világosan leírták, hogy nem lesz public beta. Csak meghívásos closed beta. -
semmi ilyen jellegű dolgot nem mondtak -
linket ennek a hülyének lécci, addig meg shutup -
Aspyrin #9346 me' hülye vagy :D világosan elmondták, hogy a publikus béta néhány hét múlva jön :P -
Annál sütibb lesz a kész játékkal játszani... -
de tényleg, most már idegőrlő. minden nap nézem, ahogy néhány szerencsés már tolja, én meg csak csorgatom a nyálam -
f.szom bele ebbe a k.b.szott várakozásba :D -
A lényeg nem azon lett volna, de köszi az észrevételt, legközelebb figyelni fogok! 
-
Attól, hogy kihagyod az "a"-t, még mindenki kiolvassa a szart, úgyhogy nem vagy előrébb :) -
Mikor indul már ez a sz.ros béta??
-
Rane19 #9339 http://www.athenelive.com/ Athene és spanja ismét streamel:D -
r4pt0r #9338 Én is onnan tudom hogy havernak van két wow account egy battleneten belül, és lehet használni őket 1xre. -
wow,ezt nem is tudtam:) -
Szerintem is, nekem volt hogy ledobtam az asztalra a wowot, mert neteztem, és utána elindítottam az sc2-t is, és elfelejtettem hogy fut a wow. WoWban sem dobódtam le a b.netről. -
Bender86 #9335 na az frankó akkor -
Na ezeket a válaszokat kapásból felejtsd el, mert a kishugom Wow-ozik én meg Starcraftozok és teljesen egyszerre, teljes estéket vagyunk az én accomon a bneten. Szóval itt még mindegyik bazi okos továbbra is látom!! -
r4pt0r #9333 Elvileg tudsz játszani diabloval miközben wowozik. -
Bender86 #9332 kösz a válszt :) -
nem, ha csak nem, egyszerre csak egyikőtök van fent -
nem kap nagyobb eséllyel kulcsot. és igen ha megosztja veled :) -
Bender86 #9329 udv
kérdés a következő....haverom wowozik és ő nagyobb esélyel kap betakulcsot mint én. Tegyük fel ő wowozik én attol játszhatok az ő battlenetes accjával beta diablo 3mat? -
ja nem lenne az új rendszer, akkor meg az lenne a baj, hogy kapunk egy új grafos diablo 2-t :D -
Janoooo #9327 Biztos jó lesz ez az új fajta rendszer, csak majd meg kell szokni.