78998
  • XeeN
    Ha a teljes játék is ilyen gyönyörűen fog futni, nem lesz létjogosultsága a warez-nak. Minőség tekintetében nagyon magasra tette a lécet a Blizzard, mondom ezt úgy, hogy csak egy üres pályán futkároztam.
  • McHaals
    Open beta tutira nem lesz, de a closed már elég közel van!
  • Avenger
    Elvileg van olyan verzió ahol DH-val lehet futkorászni. #9478-ban is talán az van linkelve. Szóval az üres pályán lassan lehet majd mászkálni minden karakterrel.
    Bétát feltörni nem warez amúgy, nem károsítja meg vele anyagilag senki a kiadót, mivel a kiadó nem kér pénzt érte egyébként sem.

De onnantól, hogy működik a technikai része a dolognak, az már semmiség, hogy hozzáadják az NPC-ket meg lootokat, persze olyan f.s lesz mint egy tört wow, de legalább nem fog mindenki béta kulcsért könyörögni, mert kipróbálhatják anélkül is :P
  • [HUN]Crassus
    az a "baj",hogy konkrétan leszarjuk,hogy nem megy a warez és ,hogy nem is fog menni! na ehhez mit szólsz?
  • TheLostOne
    Nincs itt semmi különleges warezvédelem, szimplán szerveroldali a játék eseményvezérlése, nincs a kliensben listenserver, egységes zárt szerverrendszer van, és a protokoll nem nyilvános.

Semmi új nincs ezekben, eddig is alkalmazhatta ezt aki csak akarta, teljesen nyilvánvaló az ezáltal nyújtott védelem hatékonysága.

Jobb példát nem is mondhatnék, a WoW is így működik már lassan egy évtizede...
  • Palinko
    érdekes lesz, ha ez a warezvédelem bejön, vajon a többiek is ráugranak? valszeg igen
  • TheLostOne
    Egész jól fut a gépemen, pedig a minimum követelmények alatt van...

Azért megnézném harc közben is, ha úgy is jó, akkor megvétel approved.
  • mucsácsó
    Hát sajna szinte biztosra mondható, hogy egy ideig nem lesz (normálisan) játszható verzió a játékból (betaból - de fullból meg aztán mégúgysem). Tegnap/ma fentvoltam a diablo3dev IRC-én, és beszéltem egyik taggal (D3sharp egyik kódolója), és azt írta, hogy hiába is jutunk el a map betöltéséig, nincsenek NPC-k, itemek, lootok, mobok, questek, és az egész működése meg a játék AI-ja emulációra szorul...szóval így a játék tetemes része szerver oldali. Egyrészt kellene(k) majd emu szerverek ha lesz valaha is épkézláb törés, másrészt meg maga az emulátor elkészülte nem kis meló lesz... Elvileg úgy kell elképzelni az egész játék szisztémáját mint egy WoW-ét: aki játszott WoW tört szervereken esetleg, az tudja hogy mennyire szörnyű az eredetihez képest...ráadásul évek kellettek egy relatíve normális tört verzió működtetéséhez... na most sajnos/nem sajnos ilyen várható majd a Diablo 3 esetében is nagy valószínűséggel. Egyébként tudtommal most a játék party/chat/többi social dolgok részét "írják" hevesen.
    Persze aki játszani akar, az megveszi, ennyit bőven megérdemel a játék, mégha nem is lesz nyilván az az olcsó kategória. :) Ez az a játék, ami szerintem megéri majd a pénzét, pedig én aztán (szégyenemre) nem szoktam annyira vásárolgatni eredeti játékokat. (Dio 2 is eredeti :P)
  • Davidus
    kink

+ ezt kell beírni shortcutba
    -launch -auroraaddress uonightmare.dyndns-server.com:1345
  • tescodr
    loading screenig már eljut csak még nem tölt be xD
  • tescodr
    nini tényleg!
    xD
  • XeeN
    Haladnak:

• who am I 7
    egy hosting errort már megoldottak..nem rég mondták, h ezerrel dolgoznak, h betöltse jól a játékot...szerintem holnapra, vagy holnap utánra már el lehet indítani a játékot.Amekkora "állatok" én holnapra tippelek
  • Hegi90
  • tescodr
    dehogy csak gratulálni akartam nagyszerű szövegfelismerő technikádhoz :)
    legközelebb elküldöm Pm hogy te hamarabb tedd ki a friss infókat XD
  • Davidus
    el ne sírd magad
  • who am I 7
    na majd mindjárt jön az árja kommandó, azt jól beoltonak, h : mé niggeres képet használsz, az vagy!? na mind1.Ettől függetlenül, vicces ez a banner "kreálás"...szvsz nem kellett volna a játékba.
  • tescodr
    köszönöm hogy "megerősítetted" azt amit 4 kommentel előbb írtam le lépésről lépésre.Ha lesz új infóm azt is leírhatod utána mégegyszer de inkább 2X hátha valaki pont az én kommentem nem tudta elolvasni....
  • Daell Drow
    Persze, mert tokeletessen kifejezi a reakciomat a dolgrol. :D :P
  • Pyotr
    Azért biztos ami biztos beraktad ezt a gifet humoros,aranyos topikba is hasonló hülye kérdéssel:P
  • jazzy
    Pedig mókás, kell a rilízig valami izgalom.
  • Daell Drow
    Miert kel ezt a jo topikot is flamelesel tonkre tenni? Miert?
  • TVelvet
    HÁZIGAZDA?!
  • TurboX
    alakul a színvonal, aki pedig flémet akar számtalan oldalon kiélheti magát
  • koocos
  • sirdond
    kurvára nem érdekel senkit a flame,szóval jó lenne,ha az érintettek inkább pm-ben intéznék
  • who am I 7
    mesélj már erről pls. most sem én kezdtem, csak bedobtam egy "jó" kis képet poénból.Az undorító stílusról annyit, h megint csak te személyeskedtél majd próbálsz iszonyat buta párhuzamot vonni "a kevésbé iskolázott réteggel".Ez minden csak nem intelligens hozzászólás, és nettó vicces :D .De egyébként ja, a támadás a legjobb védekezés.
  • Akra
    4. napja nincs új kék post..nagy a csend és ez szokatlan :)
  • Különc
    Végre nem a szokásos "mikor lesz már béta?" postok, hanem egy kis flame
  • RedDevilsza
    Bocsi, én nem vagyok senkinek se talpnyalója, de az undorító stílusod alapján, amit ebben a topikban mutatsz, úgy gondolom jogosan hittem hogy a kevésbé iskolázott réteghez tartozol. De akkor elnézésedet kérem, és légyszíves akkor mostantól próbáld meg a kultúrált fórumozást, az ilyen incidensek jövőbeli elkerülése érdekében.
  • antgecc
    Ne dedózzatok már... jézusom....
  • who am I 7
    na megjött a talpnyalója is de, ha már ennyire tudjátok, akkor kezdetek ti is gyanúsak lenni.Nem kell terelni, h nacionalista barnák vagytok..van ilyenre példa itthon
  • who am I 7
    sztem meg gyász, h egy diszkriminatív személyeskedő agyhalott náci vagy
  • Különc
  • Carlos
    majd igyekszem
  • RedDevilsza
    Ne legyél rasszista, hadd legyen büszke a hovatartozására ha akar.
  • ProGabe #9450
    nem
  • Carlos
    Szerintem meg gyász, hogy cigó szavakkal janizol.
  • who am I 7
    szakadok, ez lemaradt
  • byzhouse
    lesz OB amikor bárki kipróbálhatja a játékot?