• mucsácsó
    Hát sajna szinte biztosra mondható, hogy egy ideig nem lesz (normálisan) játszható verzió a játékból (betaból - de fullból meg aztán mégúgysem). Tegnap/ma fentvoltam a diablo3dev IRC-én, és beszéltem egyik taggal (D3sharp egyik kódolója), és azt írta, hogy hiába is jutunk el a map betöltéséig, nincsenek NPC-k, itemek, lootok, mobok, questek, és az egész működése meg a játék AI-ja emulációra szorul...szóval így a játék tetemes része szerver oldali. Egyrészt kellene(k) majd emu szerverek ha lesz valaha is épkézláb törés, másrészt meg maga az emulátor elkészülte nem kis meló lesz... Elvileg úgy kell elképzelni az egész játék szisztémáját mint egy WoW-ét: aki játszott WoW tört szervereken esetleg, az tudja hogy mennyire szörnyű az eredetihez képest...ráadásul évek kellettek egy relatíve normális tört verzió működtetéséhez... na most sajnos/nem sajnos ilyen várható majd a Diablo 3 esetében is nagy valószínűséggel. Egyébként tudtommal most a játék party/chat/többi social dolgok részét "írják" hevesen.
    Persze aki játszani akar, az megveszi, ennyit bőven megérdemel a játék, mégha nem is lesz nyilván az az olcsó kategória. :) Ez az a játék, ami szerintem megéri majd a pénzét, pedig én aztán (szégyenemre) nem szoktam annyira vásárolgatni eredeti játékokat. (Dio 2 is eredeti :P)