78998
  • TurboX
    az csak a szokásos blizz-féle összevágott kedvcsináló volt
  • bélanéni #11063
    Az intro már megvolt 2008 júniusban, a bejelentéskor.
  • Carlos
    Plussz még egy kis CE tartalombejelentés.
  • Akra
    Én úgy tippelek,hogy Blizzconon D3 intro és megjelenési dátum lesz! "muszáj neki"
  • NovaTerra
    Nem gondoltam, hogy ilyen sokan nézik ezt a topicot.
  • unknown nick
    Fasza -100-on vagyok :)

Ráadásul van egy gomb a Kedvenceknél azt átkapcsoltam. Fogalmam sincs micsoda és nem lehet vissza billenteni :D
  • who am I 7
    Nem látom saját magam..delol
  • Kandurex
    A fórum beállításoknál tudtok machinálni, hogy milyen pontszámokkal rendelkező user hozzászólásait akarjátok látni. Pl. be lehet állítani, hogy -100 és akkor minden hozzászólást látsz ect. ect
  • unknown nick
    Azért majdnem mert nem tudom mennyit mutattak, a vége fele abba hagytam a nézegetést, amikor leesett mit csinálnak...
  • who am I 7
    Hát szerintem 1 hónap múlva már lehet, h menni fog a kill és lesznek monsták és tudunk hostolni egymásnak...Csak ne hagyjon alább a lelkesedés :D mert, amúgy qva nehéz megcsinálni valóban...Így meg, hogy leghamarább feb-márc-ra jelenik meg..lesz értelme.
  • TurboX
    majdnem? mindent megmutattak.. még a végét is leszpojlerezték.. persze én voltam a barom hogy megnéztem. remélem ezt nem játsszák el a d3 esetében
  • unknown nick
    Ne akarj elékpesző debüt videókat látni, mert SC2-ben majdnem az összes átvezetőt lassanként leadták...
  • BoneDragon
    Hol tart az emu? Mert látom eléggé fejlődik.
  • who am I 7
    Akinek a legtöbb minusza lesz a megjelenés napjáig, az lesz a diablo3 kiegben a secret boss!MH-nak írhatunk is majd.
    Bannerbe szerintem EZT a linket kellene beszúrni a beta emulatorhoz...
  • who am I 7
    Én már adtam
  • antgecc
  • Riddick21
    Én nem is értem, hogy a Diablo 2-t (amit imádok és 11 éve játszom vele) miért tartják annyira nyitottnak és szabadnak... Egy teljesen homogén terepen kezdesz, ami bár random, de ugyanaz a néhány shrine, fa és tócsa váltakozik minden alkalommal ugyanazon a sík terepen. Könyörgöm, ez miért jó? Kinek hiányzik ez? Legyen rengeteg helyszín és változatos tartalom a D3-ban, és akkor leszarom, hogy nem random. Ne is legyen random, mert akkor elveszik belőle ez a hihetetlen egyediség, ami itt pl. a Cathedral szakadékainál, egyes termeinél is látható!

Ilyet, vagy hasonlót a D2 is csak a fix, soha nem változó pályarészein tudott mutatni! Az, hogy egyszer jobbra, egyszer pedig balra kell menni ugyanolyan pályaelemek között még nem változatosság.
  • Különc
    Ezért sem szabad a béta alapján ítélni

Második blue post
  • sirdond
    nem tudod,ha nem jelennek meg hsz-ek

de mindegy,részemről vége
  • antgecc
    Pl ez a kommented sem ontopic, semmi köze a dio3-hoz, simán mehet rá a negatív. Ha elég összegyűlik, akkor gondolom nem látszik majd a kommented és nem veszünk el az offtopic kommentek rengetegében.

Ez egy nagyon jó dolgog, csak jól is kéne használni és nem sértődni, hanem a játékról beszélni.
  • TurboX
    hagyd figyelmen kívül
  • Rage47
    sztem menj ide a sirámaiddal:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254
  • sirdond
    vagy legalább lehetne kikapcsolni ezt az egészet,mert engem marhára nem érdekel kinek hány pontja van
  • Rage47
    de ha a modik látják, hogy ki trollkodik...:)
    de amúgy fejlesztik, szóval jó lesz ez.
  • bélanéni #11040
    Végülis csak ez fordulhat elő, mert k*rva jókat írok.
  • bélanéni #11039
    Jaja, lehet hogy a trollok nyomkodják az unlike gombjaimat.
  • sirdond
    egyetlen hasonló rendszer van *,ami jó*
    ez kimaradt
  • sirdond
    de ezzel épphogy nem tudod kiszűrni a trollokat, mert a sok barom összevissza mínuszol

egyetelen hasonló rendszer van, amikor csak megköszönni tudsz egy hozzászólást,minuszolni nem, akkor legalább látod,hogy mi a hasznos
  • BoneDragon
    Az én statisztikám is kezd alakulni.
  • TurboX
    titanról nem lesz infó még úgy 2 évig, vagy amíg a wow be nem döglik

---

lájk/diszlájk=faszverés
  • bélanéni #11034
    Kirakom a blogomra, hogy tegnap twittereztem a Facebookomon. Utána megyek lájkolni sg-re. Kened?
  • Rage47
    nyomj rá
  • BoneDragon
    Nálam nem jelenik meg amit írsz!
  • Rage47
    trollokat kiszürni
  • bélanéni #11030
    (Szerintem az sg programozói sem látnak benne semmi jót, de ha nem teszik az oldalra, akkor eltűnik az sg a süllyesztőben. Persze ez nem igaz, de nehogy már ezen múljon a sok idióta boldogsága. Jöhet az "unlike".)
  • Különc
  • Omlás
    Titan-ról nem lesz infó a Blizzconon : Forrás
  • sirdond
    ja,tényleg,igazad van
  • bélanéni #11026
    nem jó, trendi
  • sirdond
    lol, sose értettem miért jó ez