78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
az csak a szokásos blizz-féle összevágott kedvcsináló volt -
Az intro már megvolt 2008 júniusban, a bejelentéskor. -
Plussz még egy kis CE tartalombejelentés. -
Akra #11061 Én úgy tippelek,hogy Blizzconon D3 intro és megjelenési dátum lesz!
"muszáj neki"
-
NovaTerra #11060 Nem gondoltam, hogy ilyen sokan nézik ezt a topicot. -
Fasza -100-on vagyok :)
Ráadásul van egy gomb a Kedvenceknél azt átkapcsoltam. Fogalmam sincs micsoda és nem lehet vissza billenteni :D -
who am I 7 #11058 Nem látom saját magam..delol 

-
A fórum beállításoknál tudtok machinálni, hogy milyen pontszámokkal rendelkező user hozzászólásait akarjátok látni. Pl. be lehet állítani, hogy -100 és akkor minden hozzászólást látsz ect. ect -
Azért majdnem mert nem tudom mennyit mutattak, a vége fele abba hagytam a nézegetést, amikor leesett mit csinálnak... -
who am I 7 #11055 Hát szerintem 1 hónap múlva már lehet, h menni fog a kill és lesznek monsták és tudunk hostolni egymásnak...Csak ne hagyjon alább a lelkesedés :D mert, amúgy qva nehéz megcsinálni valóban...Így meg, hogy leghamarább feb-márc-ra jelenik meg..lesz értelme. -
majdnem? mindent megmutattak.. még a végét is leszpojlerezték.. persze én voltam a barom hogy megnéztem. remélem ezt nem játsszák el a d3 esetében -
Ne akarj elékpesző debüt videókat látni, mert SC2-ben majdnem az összes átvezetőt lassanként leadták... -
Hol tart az emu? Mert látom eléggé fejlődik. -
who am I 7 #11051 Akinek a legtöbb minusza lesz a megjelenés napjáig, az lesz a diablo3 kiegben a secret boss!MH-nak írhatunk is majd.
Bannerbe szerintem EZT a linket kellene beszúrni a beta emulatorhoz...
-
who am I 7 #11050 Én már adtam 
-
-
Én nem is értem, hogy a Diablo 2-t (amit imádok és 11 éve játszom vele) miért tartják annyira nyitottnak és szabadnak... Egy teljesen homogén terepen kezdesz, ami bár random, de ugyanaz a néhány shrine, fa és tócsa váltakozik minden alkalommal ugyanazon a sík terepen. Könyörgöm, ez miért jó? Kinek hiányzik ez? Legyen rengeteg helyszín és változatos tartalom a D3-ban, és akkor leszarom, hogy nem random. Ne is legyen random, mert akkor elveszik belőle ez a hihetetlen egyediség, ami itt pl. a Cathedral szakadékainál, egyes termeinél is látható!
Ilyet, vagy hasonlót a D2 is csak a fix, soha nem változó pályarészein tudott mutatni! Az, hogy egyszer jobbra, egyszer pedig balra kell menni ugyanolyan pályaelemek között még nem változatosság. -
Ezért sem szabad a béta alapján ítélni
Második blue post -
sirdond #11046 nem tudod,ha nem jelennek meg hsz-ek
de mindegy,részemről vége -
Pl ez a kommented sem ontopic, semmi köze a dio3-hoz, simán mehet rá a negatív. Ha elég összegyűlik, akkor gondolom nem látszik majd a kommented és nem veszünk el az offtopic kommentek rengetegében.
Ez egy nagyon jó dolgog, csak jól is kéne használni és nem sértődni, hanem a játékról beszélni. -
hagyd figyelmen kívül -
sztem menj ide a sirámaiddal:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254 -
sirdond #11042 vagy legalább lehetne kikapcsolni ezt az egészet,mert engem marhára nem érdekel kinek hány pontja van -
de ha a modik látják, hogy ki trollkodik...:)
de amúgy fejlesztik, szóval jó lesz ez. -
Végülis csak ez fordulhat elő, mert k*rva jókat írok. -
Jaja, lehet hogy a trollok nyomkodják az unlike gombjaimat. -
sirdond #11038 egyetlen hasonló rendszer van *,ami jó*
ez kimaradt -
sirdond #11037 de ezzel épphogy nem tudod kiszűrni a trollokat, mert a sok barom összevissza mínuszol
egyetelen hasonló rendszer van, amikor csak megköszönni tudsz egy hozzászólást,minuszolni nem, akkor legalább látod,hogy mi a hasznos -
Az én statisztikám is kezd alakulni.
-
titanról nem lesz infó még úgy 2 évig, vagy amíg a wow be nem döglik
---
lájk/diszlájk=faszverés -
Kirakom a blogomra, hogy tegnap twittereztem a Facebookomon. Utána megyek lájkolni sg-re. Kened? -
nyomj rá -
Nálam nem jelenik meg amit írsz! -
trollokat kiszürni -
(Szerintem az sg programozói sem látnak benne semmi jót, de ha nem teszik az oldalra, akkor eltűnik az sg a süllyesztőben. Persze ez nem igaz, de nehogy már ezen múljon a sok idióta boldogsága. Jöhet az "unlike".) -
-
Titan-ról nem lesz infó a Blizzconon : Forrás -
sirdond #11027 ja,tényleg,igazad van -
nem jó, trendi -
sirdond #11025 lol, sose értettem miért jó ez