78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hogy nem unja meg?:D, amugy kajak, ti hogy tartjátok élvezhetőnek a játékot? mi ismerössel mindig visszatérünk pár havonta, de 1-2 hétnél tovább nembirjuk, pedig jó játék:( -
pimpi001 #73031 hardcore paragon 1000+
szep teljesitmeny -
Kérdés.Nem tudja esetleg valaki, hogy Demon Hunteres egérpadot hol tudnék venni?Van minden féle csak ez nincsen.Magyarországi vásárlásra gondoltam.Sehol sem találok. -
Máshol is annyi lehet akkor? -
Ma vettem kieget tescoban!!!! 3k volt....utso peldany volt itt, de azert erdemes korulnezni. -
Zenszkij #73027 elárulom, semmi -
who am I 7 #73026 van itt minden..már vannak bőven 40+ tieres arcok :D így nem vágom mi értelme van... -
nem semmi mákos emberek vannak ... S2-ben 20 óra után csomó embernek már megvan a Furnace + a set ami kell neki ... -
SuLtAN17 #73024 Általában csak ready only vagyok ebben a topicban, de ezzel teljesen egyetértek! :) Nekem is már vagy az 5. ciklusom ez a season 2, beleteszek megint 80-100 órát és otthagyom, de ha valaki gondolkodik egyáltalán megvegye-e, azt tudom mondani mindenképpen! 21-25 euróért megvan a kieg már, én speciál 500 órát tettem már bele, ami nem is sok, abszolút megéri az árát!:) -
Dreadshade #73023 Értem, köszi a választ, így a közeljövőben lehet beszerzem :D -
Yserac #73022 Én kifejezetten rühelltem a d2jsp-t meg úgy általában a tradelést órákon keresztül. Itt amid van az megszerezted. -
el lehet vele lenni egy ideig, aztán megunod, aztán előveszed és megint elvagy vele, aztán megint megunod... ez nekem már vagy a 4-5-ik ciklus :D
viszont ha már egyszer megvetted, többet nem kér enni, és akár 2 év múlva is jó lesz vele játszani
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.02.14. 21:42:54 -
sejtettem hogy ilyesmi a lényege.az alap régota megvan,de anno nem jött be.most rákaptam kicsit lehet megveszem a kieget.:)
-
Trade nelkul ezek a seasonak nem az igaziak.D2-ben is a piac ujraindulasa volt a legizgalmasabb. -
Nem oltás :/ Honnan tudjam én, hogy nem valós infót adsz meg?
Nincs érdemi infóm, az alapjátékkal nem éri meg játszani sem, annyit sem ér, hogy egy betűt pazaroljon rá bárki, érdemi játékhoz kiegészítő kell.
Szezon tart kb fél évig utána átkerül nem szezon közé mindenes és kezdheted újra majd a 3. szezonban a nulláról, vagy játszhatsz a már nem szezonális karaktereddel. Miért jó ez? Mert fél év alatt mindened meglesz és unalmas lesz, viszont nulláról elkezdeni megint kihívás.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.14. 20:55:15 -
oltás mellé irhatnád a lényegi infot is:) -
115 évesen már fölösleges elkezdeni ezt a szezont, túl sokáig tart már. -
hali,ezek a szezonok mik lennének?csak alap game van meg nekem,de irta kezdhetek masik uj karit ebben a szezonban.
nem értem miért kezeli ugy,minta egy másik acc lenne.mettöl meddig tart egy szezon?az ott szerzett dolgok ha nem kerulok be top 1000be akkor elvesznek a végén? -
Yserac #73014 Ma már megéri beruházni rá, HC-n bőven van kihívás. Most indult a season 2 nem késő beszerezni. A rossz felhang a kezdetni bénáskodás miatt volt, de mára olyan a játék ahogy ki kellett volna jönnie. PvP nem a lényegi eleme a játéknak ez főleg PvE game. Nincsenek letölthető bossok, de minden season-ban jön valami kisebb újítás vagy finomhangolás. -
Dreadshade #73013 Hali all! Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy érdemes lenne ezt a játékot beszerezni, anno valahogy kimaradt amikor kijött, meg sok rosszat is hallottam róla, de igazából így gameplayek elnézve egyáltalán nem olyan rossz, mint aminek sokan beállítják, legalábbis úgy látom :D Anno diablo 2-őt csíptem, nemtudom ez mennyire hasonlít ahhoz gameplayt tekíntve, ez a hack and slash stílus mindig is bejött. Na szóval a kérdésem az, hogy érdemes beruházni rá? Sajnos nem az olcsó játékok közé tartozik főleg, ha a kiegészítőjét is nézem ezért nem akarok elhamarkodottan döntetni. Szóval még egyszer érdemes megvenni? tehát tolják elegen, hogy megérje tolni? van benne pvp és/vagy újra leölhető bossok stb? Kihívást nyújt a játék? tehát nem egy full casual game. Előre is köszi a válaszokat! -
-
én erősen gondolkodom egy barbi vagy crus kezdéssel.
S1-en monk, DH és wiz megvolt. S1 előtt túl sok WD-t nyomtam, meguntam. -
Yserac #73010 Én a "melee"-ket nem kedvelem. Használható a HC-s wdoktor? DH-t most nem akarok indítani, fő a változatosság. -
Inna settel + sunwuko + torch gr35+-ra simán megy, de láttam már gr45+ is menni vele csak én leszarom a gr-t mert csak gemet húzni jó,drop szempontjából egy rakat szar ha az idő/drop arányt nézem.
profil link -
undY1ng #73008 Crusadernek lesz valami új set? Azt nem is figyeltem.. Továbbá ki kezd barbit / wizzardot? Tudom már sokszor kérdeztem. :D -
Cortinaar #73007 Enélkül is röpködtek a 400 millás critek, viszont papírkarakter lesz belőle, legalább is a resist, stb. rovására ment a nagy sebzés érték.
T6-on elvagy vele, mert hullanak a mobok, mint a legyek, de GR-en esélytelen...
Biztosan ki lehet találni valamit erre, megnézem az új cuccokat... -
radical #73006 Sziasztok,
S2re softcorera melyik karit javasoljátok leggyorsabb haladásra? Mindegyik kariból van 70esem több is eddig Crusi tetszett a legkevésbé.
Olyan kari kéne amivel gyorsan lehet szintezni, és ha kiesnek felesleges cuccok akkor át tudnám tolni másik S2es karimnak vagy havernak. -
monk mindenhol -
Yserac #73004 Melyik kari lesz most legjobb S2 HC-n? Várható hasonló erős build, mint az S1 Sentry DH volt? Vagy mindegyikre kitaláltak valami okosságot? Ptr-t és a változásokat nem követtem. Van erről valami összefoglaló vagy személyes vélemény? -
ez itt a lényeg :D
-
Cortinaar #73002 Összedobtam egy hasonló monkot és én is sebzek vele 300-400 milla criteket, pedig nem a legjobb cuccokkal...
Durva! Csak a resistem gyenge, de nagyon! -
Cortinaar #73001 Ezt most hogy? Mi ez, ptr? Mik ezek az 500k sebzések ezekkel a fegyverekkel? :D -
Az új szetek a patcchel jönnek amik szezonon kívül is elérhetőek lesznek -
Az új setek is bent lesznek ? Sztem nem, csak s2-be lesz az új barb ww is nem ? -
nem, normal realmbe is bent lesznek a setek
Szezonra külön megvannak azok az itemek amik csak ott eshetnek -
undY1ng #72997 Csak S2-ben fognak működni az új setek, nem? -
leszarom a kibaszott season 2-t a patchet rakják már inkább befele az új setekkel.
nem tudom mit kell ennyit szarakodni vele -
-
undY1ng #72994 Én kb. már tavaly Dec. óta nem igazán nyúltam hozzá és pont az miatt amit írtál te is. "önéheztetés." :D Biztos akkor fog kezdődni, de hát tudhatjuk hogy megint lesz sorbanállás... -
Dondark #72993 Én úgy készülődöm h 2 hete nem játszottam, éheztetem magamat :D
Igaz h este 6kor kezdődik a s2?