78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lokker #73672 csináltam is a dh-nak egyet izibe, elég jó lett, 700dex 9,5%chc 96%chd ambush és ugye socket -
dantor7 #73671 "cserébe" mostmár a Hellfire Amulet alapból sockettel rollolódik, szerintem fair -
Ami még szomorú: hellfire amuletet (passive animosity) nem lehet beolvasztani kanais cube-ban. Pedig barbárnak de jó lenne +1 passzív skill... -
Van az a kesztyű aminek a képessége ez: the shrine effects lasts for 10 minutes.
Na az nagyon jól jönne griftben (conduit pylon) de nem tart 10 percig a conduit (se).
Pontosan akkor milyen shrine effectekre értendő ez? -
"intellectes monk" :D -
dantor7 #73667 Amíg nem adod meg a battletag-edet, hogy mindenki rommá röhögesse magát az intellectes monkodon, addig felesleges bármit írnod :D
Habár meg kell hagyni, köszönettel tartozunk Neked mindannyian, hogy napról napra sikerül megnevettetned minket :)
Tényleg, annyira jól adod a butát, hogy az embernek már-már eszébe jut, hogy talán nem is trollkodás ez az egész! Persze mind tudjuk, hogy ilyen mértékű poénokra csak intelligens ember képes, szóval még egyszer: köszi :D -
hawkie22 #73666 Ha véget ér egy season, akkor nem a teljes elért paragon szinteket kapod meg, hanem az XP-t, amit season alatt szereztél. Ergo ezért lettél csak 615 paragon non-seasonben. Az elsö 200-250 szint baromi gyorsan összejön, utána viszont nehezedik. Hardcore-on nekem is 38-as az eddig elért legnagyobb GR-em, feljebb nem mentem, mert HC-n nagyon oda kell figyelni, ez is necces volt. -
Mennyi bődületes hülyeséget hordasz itt össze. Szinte fáj olvasni. Az ilyennek kár játszani mint te. Halvány fogalmad nincs a játék mechanikájáról de ontod a baromságot. Bejött 3 600 paragon feletti...Azon nem gondolkodtál, hogy alt karakterrel voltak? A negrót vedd ki a szádból mert vakítasz tőle. Mindenki szembe jön veled az autópályán de ők az idióták nem te, értem. -
Lokker #73664 Amúgy, a paragonszint növekedése nem egyenesen arányos a játékostudással. Itt vagy rá, élő példa. Még mindig várom a cheateket meg az exploitokat... -
Lokker #73663
Segítek neked lenyomni azt a grift 38-at csak ne írj ennyi butaságot
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.27. 10:33:11 -
Lancus #73662 Nem megy nektek se, csak én leírom az igazat, ti pedig a ki mond nagyobbat módon írogattok. Most voltam egy GR38-on, mindenki 600 feletti, hát véletlenül pont mindenki elvérzett rajta, nem jött össze. Ezúttal megkérek mindenkit ha nem töltötte be a játék szülői felügyelet nélküli játszásához szükséges korhatárt ne írjon inkább semmit. Itt pl. Lokker-ban nem vagyok pl. biztos hogy betöltötte a 16-ot, de szerintem kevesebbet se ( 12 és fél körül saccolom ) és nincs kedvem vitatkozni a dedó kategóriával. Előre is köszi ! -
fogadd el, ez nem a te játékod. Ne a játékot hibáztasd a nem megy neked. -
Lokker #73660 Te ezeket magadtól írod vagy olvasod valahol? Mutasd már ezeket a cheateket meg exploitokat. Közöd nincs a játékhoz, ezt bizonyítottad a paraszintekkel. Mindenesetre én jókat nevettem rajtad. -
Lancus #73659 Most olvasom GR45 meg 50 solo.... :D Na persze persze, csak éppen hogy hogy nem, mikor én kerülök egy csoportba az ilyen para 1000-es meg hasonló űber matyikkal, akkor történik valami és elvéreznek, nem hogy soloban, hanem még csoportban is alig jön össze egy nyavalyás 40-es is ! Ezek az úgynevezett "fórum szintek", amit osztani kell kettővel, és mindjárt megtudjuk hol tart az illető kb. a pályán. Nyilván van erre valami okosítás, cheat, exploit bármi, és aki 40-45 fölöttieket csinál vagy 50< az ezzel nyomja. Én is tudnék linkelgetni youtube-os videókat, ahol 60 felett is csinálnak, hazudozás, meg okosítás mindenre van, én a realitásról írtam. Kár hogy Blizz ezekre alapozva fejleszt, a botra, cheatre exploitra, írja a nehézséget hogy tudjon utána banolni, és növekedjenek az újra eladásai, ez logikus. -
dantor7 #73658
-
Lokker #73657 paragonxp -
Lokker #73656 Azért mert a 210 eléréséhez nevetségesen kevés xp kell a 615-höz meg jóval több. Nézd már meg mennyi xp kell egy 615 eléréshez és egy 210 eléréshez. -
Lancus #73655 Honnét rajzoljak neked hivatalos infót arról, hogy mi történt nálam. Volt 210 régi szintem, összevonták a seasonos 610-el és így lett 615 !!!! Erről mit akarsz hivatalosat ? Nem kitaláltam, ez történt. Ez pedig annyit jelent hogy gyakorlatilag ami volt eredetileg szintem az majdhogynem eltűnt. Ha az eredeti 210-emet 5 szintnek tudták be, akkor ezt én úgy hívom : átverés és így a seasonokkal fogják vissza a paragonos fejlődését az embereknek.
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.08.27. 09:08:42 -
Lokker #73654 600+600 az para 682 nem pedig 610 -
Diablo 3 New Difficulties Visualized -
Lokker #73652 3db ancient iteme van a DH-nak amivel t8 pörgősen megy... Erről a 2-3%-os jóváírásról meg hivatalos infót pls... ha nem érted a paragonszint növekedést miért írsz butaságot? -
Lancus #73651 Ja csak, T6-nál meg felette nem a kukába menő sima set tárgyakra, meg sima legendekre lenne szükség, hanem az ancient kategóriásra, én erről beszéltem, és erről egy szó nincs hogy növekedne a szintek előrehaladtával, mivel nem is növekszik ! Kíváncsi lennék pl. hogy hány embernek esett ki para 5-600-ig barbárok közül a mindössze 2db-ból álló Ancient Bul-Kathos's set. Arról nem is beszélve hogy a paragon szintek nagy része szintén megy a kukába miután minden egyes season után a régi + seasonos para szint úgy adódik kb. össze hogy nekem volt pl. 210 régi szintem, összevonták a seasonos 610-el és így lett 615 !!!! Ezzel az átverős számítással hiába jutok el következő seasonban megint kb. 600-ig, a 600+600 lesz összesen 610, miután a régi szintnek kb 2-3%-át írják jóvá, nehogy már előre jussak túlzottan paragonban, még a végén fel fogok fejlődni... Aki fejlődni akar nem seasonozhat, mert összevonják a 2 szintet és az egyik lenullázódik és elvész amit kalapált bele. -
Lokker #73650 Akkor én csalok hogy soloban DH-val lement a gr45? Haver wizardal 50-et is letolta soloban. A nagyobb tormenttel meg nő a droprate is, sőt mondok jobbat, oda is van írva. Az meg hogy nem tudsz angolul nem a játék és fejlesztőik hibája. Kockára klikk és azon belül a kis könyvecskére ott le van írva mit hogy kell belepakolni és akkor mi történik.
Lag és disconnect nálam nem volt, pedig egész nap toltam a bountikat meg rifteket. Kláncseten kérdezte valaki hogy másnál is lagol-e de mindenki azt felelte hogy nem, ez olyan 9 körül lehetett. -
undY1ng #73649 Új patch miatt terheltek a szerverek. Talán majd reggel jobb lesz. -
ha tormentet választasz oda tisztán elvan irva hogy a legendary set drop rate nő a torment mehézségével eggyütt. -
pimpi001 #73647 en is innen lestem :P -
malystryx3 #73646 Hát ezt osztom én is, de ma az a f*s blackthorne szett már 2x is kiesett... Elképesztő mostanában ez a loot rendszer, egyre gázabb cuccok esnek, sőt, most már egy elit vagy champion pack után sem kapok mindig death's breath-et.. Ez is olyan mint a wot, csak még az a szerencse, hogy itt nincs külön prémium, amivel lehúzhatnák az embert.. -
Szeret6996 #73645 Sziasztok!
KEzdő vagyok, már az elején problémám akadt remélem tudtok segíteni!! :(
Szóval amint betölt a játék, le is csatlakozik a szerverről, bármit csinálok nem működik!!
Tudnátok segíteni hogy milehet a baj? :) -
Lancus #73644 Semmit nem csinálsz rosszul, ezek mind az állandó online-nak köszönhetőek, amiről nem akarják leszedni a gémet, mert nem az az érdekük. Az hogy valami nem esik ki egy nap alatt, azon ne csodálkozzál én para 600 felett vagyok és még 1 db Ancient Legend fegyvert sem sikerült eddig kiszednem barbáromnak ami kellene. A dobási arány őrült gyenge a kezdetektől. Mindig betesznek valamit, hol paragon, hol loot2.0, most doboz van, de mind átverés miközben nincs normális drop. Kimész bármelyik fő bossra, dob 2 kéket egy sárgát és kb. ennyi. A világon egyedülálló ez hogy még a fő bossok is szarul dobnak, annyira hogy senki nem is öli őket ezért. -
Lancus #73643 15.7.1.-es Catalystot használok, azzal amit írtam, és hibátlan minden így.
Tud valaki magyar leírást ehhez az új patchben lévő dobozhoz ? Mindenhol írnak mindent, ki szegecselte, a fája honnét származik, csak azt nem hogy működik. Mert ha nincs hozzá leírás akkor megint semmit nem ér a patch. A T10-et amit cheatereknek csináltak, azt ugye hagyjuk, mert még item drop % plusz sincs érte, tehát értelmetlenül öleti meg magát ezerszer az ember. A GR-t kellett volna könnyíteni, így hogy szólóban 38-40 a vége nem lehet gemet fejleszteni, főleg hogy 3x90%-ra is simán "failedet" dob a rohadék. -
dantor7 #73642 Nekem kiesett 2 darab belőle, bár nem blood sharból. -
malystryx3 #73641 Sziasztok!
Pár észrevétel, ami eddig nem nagyon tetszett. Folyamatosan laggol és disconnectel, játszhatatlan most az esti órákban. A másik, hogy monk-al vagyok, az új szett egyetlen darabját sem sikerült egész nap kinyernem. Több ezer blood shard-ot elnyomtam, rengeteg rift-et toltam, de semmi. Mit csinálok rosszul? Egyáltalán lehet ezt a 2.3-ban találni, vagy season 4-es szett lenne ez? (Uliana's szett)
Előre is köszi a válaszokat. -
na jó, valami más ötlet van arra, hogy ne fagyjon ki a játék? Kurva idegesítő, hogy nem lehet egy bountyt megcsinálni az adott helyen mert nincs kép -
majd a season 4 indításkor lesz várakozás -
Lokker #73638 itt is. archon wizz újra :) -
undY1ng #73637 Wizz megvett <<< -
aaaa én meg még az se tudom mit kezdjek S4re :S -
pimpi001 #73635 kíváncsi leszek mekkora sorbaállás lessz .............. -
Nekem szintén ott fagyott ki. Nem tudom mi okozhatta, a laptopomon is kipróbáltam és ott tovább tudtam menni. Azon win 7 van, míg a pc-n amin kifagyott win 10. Lehet az is probléma nem tudom. Mindkét eszköz ati kártyával rendelkezik egyébként. -