78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cortinaar #73872 Uliana's monkot Single-ben is érdemes építeni Focus nélkül? Vagy a Focus miatt lesz csak ennyire jó és használható?
Nekem valahogy elég sebezhető a Shenlong's fire monk, de lehet a játékstílusommal van baj. -
-
Dobtam egy pm-et! -
Diablofans monk toptol lefele :)
van tobb fajta solo, csapat miegymas :)
AKI SHC-zik vegyen fel batran!
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.10.10. 13:06:48 -
csak 3-at kellett volna visszaolvasnod -
Azt is felraktam de .. khmm. nem tudom mit kell csinálni... :)) -
használjatok teamspeaket, van ingyen szerver is csak regelni kell -
Tudnátok ajánlani valami ütőképes buildet HC monkhoz? Cuccok kb megvannak (minden szettből 3-5 db, RoR aprószarok) csak össze kéne rendezni őket minél hatékonyabban a megfelelő skillekkel. -
2015 van, szondát küld az emberiség a plútóhoz és nem lehet egy szájbavert skype-ot megírni úgy hogy plug & play legyen???? Hát menten beszarok.
Nem hallok rajta szart se, se a másik fél engem. Már az összes beállítást átbújtam, egyszerűen nem hisazem el, hogy szar.
Win 10 alatt nem megy a skype vagy mi a szar??? -
Elhiszem, de én mindig a dobozos verziót veszem meg, mert szeretem ha kézzel foghatóan is megvan a játék. Az ára lényegtelen... szóval amíg van lehetőség dobozosan is megvenni, addig én ezt a módot fogom választani. Én ilyen régimódi vagyok.
-
1. Mehet a skype, nem lesz gond.
2. Monkhoz nézz buildet a diablofans oldalán. Van most több jó build is, amelyik tetszik neked azt használd -
Monknál el kéne dönteni, hogy a fennmaradó 1 helyre fire ally-t vagy mantrát rakjak be. Melyiket érdemes?
(paragon level 570 körül, T6-7-en játszom) -
Játék alatt gond nélkül mehet a skype? (Team speak miatt kéne)
Nem dob ki vagy akad?
COD4 régen kidobált miatta olykor... -
Ha csak a keyt vetted volna meg jóval olcsóbban, akkor 5 perc múlva is játszhattál már volna xDD
Amúgy lehet megveszem a kieget...vonzó az adventure mod, lehet kipróbálom életemben először a HC-t is...seasonalbe :D -
Karaktered nem fog törlődni ha ugyanazon az accounton aktiválod.
A cuccok miatt ne aggódj... pár szint és kuka lesz mind úgyis. -
Kijátszottam a Starter Editiont, a böszme csontváz gyerekig jutottam el, sajna nem enged tovább. Most gondolom valami aktivációs kód kéne hogy a teljes game elérhető legyen. Meg is rendeltem a játékot, már elvileg holnap érkezik. Szóval akkor már nem kell külön felinstallálni csak kinézem a kódját, beírom, és folytathatom onnan ahol abbamaradt? Mert nem szeretném ha törlődne a karakterem, ugyanis sikerült pár rare cuccot összeszedni és elég jók úgy nézem. -
Megoldottam! -
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy amikor Diablo ellen mész, levered az élete felét, aztán töltőképernyő és utána server disconnected? -
Igazán lehetne több pet és tudhatnának is valamit ha már vannak.
Ha nem is harcolnának de szedhetnének nyersanyagot vagy tauntolnának vagy bármi. -
Szegény kispet nagyon csúnya. -
+ seasononkénti cosmetic cuccok (skin, zászló, pet, stb...) akit ez érdekel -
En nem season-oltem meg mert lusta vagyok uj karit csinalni (nem mintha nem lehetne felhuzni oket gyorsan), season-nek igazabol csak annyi elonye van, h van ott nehany exkluziv targy amig veget nem er, szoval csak endgame-nel van jelentossege, es ott is csak ez az 1-2 honapos exkluzivitas az elony.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.07. 15:55:57 -
Kieg nelkul gyakorlatilag nincs ertelme a jateknak ma mar. Vegigjatszod a kieget lvl70-ig, es utan johet az igazi josag. Mar ha nem zavar, hogy sokat kell farmolnod. -
Az én pénztárcámnak kicsit drága :D Ennyi pénzből 5 egész bontatlan csirkét veszek ami elég 3 hétig :D
Amúgy blizen, de talán még olcsóbban is láttam, 5300-5500 körül csak a keyt. -
6 rugó a kieg? Hol? Azonnal megveszem :) -
Kicsit elolvastam ezeket a dolgokat. Ha jól értem a kiegészítővel bejött egy csomó új dolog, tehát végre van értelme 2 végigjátszás után is nekiindulni.
Ha jól olvastam, akkor konkrétan alapból season karaktert érdemes csinálni (főleg ha nincs másom), mert season végén amúgy is a saját közösömbe kerülne, csak az alapjátékban nincs lehetőségem a sok kisküldit megcsinálni? Kicsit bonyolult lett ez nekem amióta megjelent :/ Jó rég is volt.. -
Szia!
Én tegnap előtt kezdtem újra, legutóbb akkor játszottam vele amikor megjelent (akkor nem tetszett).
Az én tapasztalatom az, hogy konkrétan annyi sárga-legendary cucc esik, hogy talán már sok is (na jó nem).
Fél óránként 1 legendary, 5 percenként 1 sárga.
Kb 80% MF-el.
Nekem is lenne egy kérdésem: megéri megvenni a kieget? Mivel sajna csak neten lehet játszani, nagyon sajnálom rá azt a 6 ruppót. -
Üdv
Én most telepítettem fel először a Diablo 3-at, az első és második részt sokszor kijátszottam, de sokáig nem tudtam kibékülni a 3 kissé eltérő stílusú képi világával, de rászántam magam hogy csak ki kéne próbálni. Végül is meg lehet szokni, csak ami bosszant hogy nem tudom eltüntetni a jobb oldali minimap-ot, és így sajna elég nagy részt kitakar a képből. Ez zavaró még akkor is ha átlátszó... nem lehet valahogy kilőni?
Ami még feltűnt hogy a legyakott monszták alig dobnak el cuccot. A 2-ben nem győztem felszedni... bár még az elején járok az tény. -
Lantee #73844 OK, akkor vásárlás indul (hol lehet a legjobb áron beszerezni?), és addolok egy pár itteni arcot is. :) KÖSZI! -
vedd meg a kieget, de tenyleg, teljesen mas dimenzio :)
es ha HC-zol vegyel fel, segitunk ;)
(en mar csak HCzok) -
Sztem mindenkepp kell a kiegeszito h elvezheto/jatszhato legyen a jatek, jelenleg season 4 letezik es a tobbi nem, season-bol elvileg ki tudod szedni a cuccokat/karit de csak a season vege utan. -
Lantee #73841 Én bő két évet kihagytam, de nemrég újra feltettem, és rohadtul élvezem. Egyelőre indítottam egy Season karaktert, és azzal tolom offline, de már Hardcore-on. Ezzel kapcsolatban lenne is gyorsan pár kérdésem (felőlem jöhet véleményvezér és nagy arcú válasz is):
- Ahhoz, hogy a Season elvárásokat teljesítsem, jól láttam, hogy meg kell vennem a kiegészítőt? Pl. Rift és Bounty csak akkor lesz elérhető?
- Próbáltam volna tegnap másokkal csapatni, de percekig keresve sem talált játékost a rendszer. Ez csak azért volt, mert Season 1-ben vagyok? Máshol még lehet találni játékosokat bőven?
- Amúgy meg, hogyan viszonyul ez a Season dolog a sima játékhoz? Régről bent van egy 60-as Monk-om, meg egy 45-ös Demon Hunter-em, most meg csináltam egy fain kis Gladiator-t. Ezzel a karival csak Season-t tudok játszani...ha jól láttam?
KöszI! -
Én nem vagyok már régen egy nagy játékos. Amikor elkezdődik egy szezon, választok 1 cass-t. Felhúzom 70-re (solo), pár rift, bounty, amíg meg nem néztem az abban a patchben lévő újdonságokat (új map, cube, etc...), a reward-okat össze szoktam azért kaparni, mert miért ne. De ennyi pont elég, hogy a következő szezonig pihenjen. Most úgyis jön a starcraft 2, kint a soma, etc... -
Sigmar #73839 Köszönöm a kimerítő választ! -
az a kérdés, hogy neked miért lett sivár a játék?
Alapvetően a játék maga nem változott, a lényeg ugyan az, a farmolás, riftezés és esetleg a Leaderboardon való minél jobb eredmény elérése Greater Riftben, már akit ez hajt.
Az itemekkel kapcsolatban lettek újítások, bekerült a Diablo 2-ból ismert Horadric Cube-hoz hasonló Canai's cube, ahol szintén lehet egész jó dolgokat csinálni, olyan materialokkal, amiket a bounty során szerzel a ládából. De ott van a recept is a kockában, hogy pontosan miket lehet csinálni.
Véleményem szerint a játékban túl nagy forradalmi újítás már nem lesz egy esetleges új kiegészítő után sem. Legfeljebb egy teljesen más koncepciójú Diablo 4-nél ami már kicsi agyat is követelne magának, főleg ha nem csak a casual játékosoknak akarnak kedvezni. -
Sigmar #73837 Akinek nem inge..... -
dantor7 #73836 Egy normális játékos kérdésére szoktak is válaszolni. Amúgy meg, túl nagy arcúak véleményére nem vagy "kiv", de egy túl nagy arcúnak ki fog válaszolni? :(
Túl nagy arcúak kérdésekkel kím ez a topik nem arra való. -
Sigmar #73835 Ha valaki már ráunt e game sivárságára a s1 alatt, az szerintetek újra nekifusson , van elég újítás? Pl a túl nagy arcúak ,meg véleményvezérek kiméljenek, egy normális játékos normális véleményére volnék kiv, nem egy fanboyéra,akinek minden tetszik, csak mert blizz. -
Jah, idonkent kicsit beakad nalam is meg izmos asztali gepen is. Laptopon meg kb valaszthatok, hogy 30 fps korul jatszok 1080p-ben, vagy 60 korul 720p-ben, mostanaban inkabb az utobbit szoktam valasztani... -
nekem erosebb asztalival (i7-3770, 7870 AMD, 16 csiga ram) is neha "beakad"... ua mint neked fel mp-1mp...8 gigaval tobbet csinalta, de a jelenseg nem szunt meg, ritkan elojon itt is... azt hittem AMD/videozsuga driver lesz... de akkor nvidia fronton is gebasz van... azaz valami jatekengine bug lesz...