78998
  • Lammer
    HOTAval igy tolom/juk mar regota... nincs ilyen gondom :) siman viszem TX-et HC-n
  • morcosqtya
    Softcore papírkutya vagyok. :)
  • undY1ng #73950
    Ha HC-ban tolod, nem ajánlom ezt a buildet. 3x Haltam meg a ping-pong miatt, mert mindegyik alkalommal "láthatatlan textúrába" csárdzsolt a kedves barbim ahol szégyenszemre fehér mobok öltek le. Bár lehet azóta ezt már javították, de engem elég rendesen felb.szott. :)
  • morcosqtya
    Mörszi! :)
  • Lammer
    mörszilessz :)

"Recharge time is reduced by 2 seconds for every enemy hit. This effect can reduce the recharge time by up to 10 seconds."

tehat ha van density meg tudsz ping-pongozni is es haladsz elore a csuszkaval, ha nem szimpi a mobcsoport ;)
    Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.09. 14:24:03
  • morcosqtya
    És a furious charge melyik rúnáját ajánlod választani?
  • Lammer
    ja, "csak ahhoz" :) jol jon a plusz sebzes hidd el amit a strong proccol + kicsit kontrollalod a tomeget :)
  • morcosqtya
    Ja csak ahhoz kell?
    Hát az nem olyan nagy flash...
    Ezzel úgyis kalapálsz állandóan, charge ritka..
  • Lammer
    becsardzsolsz?
  • morcosqtya
    Kalapálósbarbárnak (Hammer of the Ancients build) miért használják a cube-ban azt a strong arm valamit ami knockback esetén 30% sebzést ad? Alapból honnan lesz ennek a barbár buildnek knockback-je? Mert anélkül értelme nincs.
    HoTA nem ad (bash runa) knockbacket legalábbis nem írja....
  • skinnyman
    Tenyleg beszaras, igy mar lassan csak a kieg ota a patch-ekkel tobb dolog kerult bele, mint elotte kb osszesen :) ha uj act nincs is, a tobbi dolog boven valtozott kozben annyit mintha kiadtak volna megegy kiegeszitot :)
  • dante3
    Az lehet, viszont azt csinálja amit szeret, és a nem kevés követő, néző a youtube-on komoly pénzeket juttat a zsebébe sztem!
  • Lópikula
    ennek semmi értelme, a világát nem tudja ez a szerencsétlen
  • dante3
    Egy kis bemutató Quintől
  • undY1ng #73938
    Remélem 2.4-re már MEGUNOM A RUST-OT és végre visszatérhetek Sanctuary-ba... Ez a szezon nagyon kimaradt.
  • Lammer
    THornos Sadert DEVAROM!
  • SLICK
    ez a játék egyre epikebb lesz... Mi lesz ha bejelentenek egy kieget is még vagy egy új Diablot? :oo
  • TBTPumpa
    2.4 Patch - 3 új helyszín:
    1. Eternal Woods: Ruins of Sescheron mellett.
    2. Royal Chambers: Leoric kastélyában meg lett tisztítva a jobb oldali lépcsősor is a bejárat mellett, és bemehetünk az ő személyes lakhelyére.
    3. Greyhollow Island: ez Act V-ban lesz majd, Westmarchban.

175 új bounty jön majd Act III, IV és V területén. Új típus is lesz: Bounty Grounds, ahová portálokon juthatsz be.

A Season 4 decemberben fog véget érni!
  • pimpi001
    Elindul a PTR akkor kiürül a sima szeró
  • dante3
    lesznek érdekességek 2.4-ben
  • morcosqtya
    tegnap megtaláltam a 7. lyukasztókockát is.. már nem tudok velük mit csinálni annyi van, de fegyvert meg nem dob.. :(
  • LaposElem
    Mikor is kezdődik pontosan?
  • Lópikula
    mért lenne azon vannak hogy nézzük a sok sületlen szájtépést pénzért
  • pimpi001
    Mit tudtok? Lessz-e valami dupla xp vagy valami event a blizzcon apropóján?
  • Synchronous
    Ok... sajna kezdő vagyok még a játékban.

thx
  • Mephike
    Bemész valamelyik kezdőre, ott odamész a segítőkhöz, kiválasztod a másik kettő közül a szimpatikusat, és azt mondod neki, hogy: Hire
    Vagy jobb click a máguslány fejére, és a skillbeállításoknál lecseréled a csirkés varázslatot.
  • Systore #73926
    Egy klikk atrakni a hexet a masik kepessegere. De levaltani a followert is annyi
  • Synchronous
    Belekezdtem a kiegészítőbe, minden szuper benne, csak a segítőt kéne már valahogy lecserélni, illetve eltüntetni... az első négy Act-ot úgy vittem át hogy végig csirkéket püföltem... merthogy a segítőm mindenkit csirkévé változtat. Kicsit kezd unalmas lenni hogy a kieg-ben is egy komplett baromfiudvart kell lepofozni. Szeretnék most már igazi szörnyeket ütlegelni. Kár hogy lecseréltem Templart.
  • Lokker
    Én most kicsit kiégtem a season miatt, így hanyagolom a D3-at. Ennek az új portrait frame-nekis megunta 3 küldetéssorozat után a gyűjtögetését, azt hiszem destroyer jön most vagy fene tudja mi a 4.
  • morcosqtya
    Sg-s klánnal mi van mostanában? Él még?
    Non-seasonben van aktivitásotok? Klánt váltanék olyanra, amelyben para650-800 tagokkal gr 50-65-öt tudunk menni, főleg hétvégén illetve hétköznap esti órákban (kb 2 naponta).
    A jelenlegi klánban betámadnak a lvl90-es vérpistik, egyszer segítettem nekik, azóta minden játékunkba csatlakoznak... :(
  • Lokker
    Minimum
  • morcosqtya
    T10-re.
  • Lokker
    Feljebb kell emelni a nehézségi fokozatot...
  • Metontour
    Sziasztok!Nemrég kezdtem el játszani van egy 32-es szintű Monk-om normál nehézségen.Az normális hogy ennyire könnyű?Alázok minden boss-t könnyedén.
  • skinnyman
    Nem kell ujrakezdened, egybol at tudsz menni.
  • Synchronous
    Üdv

Kérdésem az lenne hogy az V. Act-ba hogy lehet átjutni? Most végeztem az alapjátékkal normálon, nem volt nagy kihívás, viszont nem szeretném addig nagyobb nehézségen újrakezdeni míg a kiegészítő Act-ot végig nem tolom. Szóval ha megveszem a kieget és feltelepítem akkor simán átenged az V-dik Act-ba, vagy újra kell kezdenem az egész játékot az elejétől hogy megnyíljon az V-dik Act a végén? Sajna lövésem sincs hogy megy ez, még most játszom a Diablóval először... mármint a 3-mal.
    Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.23. 22:39:47
  • Lammer
    :D
  • pjboy091
    Nagyon úgy néz ki, hogy nem várható nagyobb d3-as bejelentés a blizzcon-on.:
    http://www.blizzfeed.hu/hirek/diablo/a-mellekhelyiseg-is-fontosabb-a-diablo-sorozatnal_2015-10-20

Pedig én reménykedtem, hogy bejelentik a kiegészítőt...
  • TBTPumpa
    A két Opening Cinematic kicsit másképp:

• morcosqtya
    HGR?