Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak jusson el hozzám is...
TVelvet
<#taps><#eljen><#nezze>
BTW vicces lesz az a "továbbküldöd a jelszót nap végén" megoldás ha már a tesztre jelentkezés megértése se megy egyeseknek...
antgecc
Én alapból óckodom a kínai hókuszpóktól, de ez a monk jól sikerült, fõleg így orosz akcentussal :)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

VIDU01, Tescodr, Scofield és egyéb agyhalottak:

"A jelentkezést Privátba küldjétek, hogy mindenkinek meglegyen a profilja, és vissza tudjam keresni ki, mikor jelentkezett."

Olvas, felfog, cselekszik hármas megvan?
TVelvet
Még 1x leírom, hátha valakiknek nem esett le Privátot írj. egyébként nem írom be.
Tatyla
Monkról én is ezt gondoltam mint te hogy távol áll tõlem de amikor végigtoltam a bétát vele leesett az állam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én is kipróbálnám ha még beférek :)
Sheltem
Na én még a witch doctort ki se próbáltam.

Kb ez a 3 karakter érdekel egyébként, valahogy a DH és a Monk távol áll tõlem(egyelõre).

Witch doctort ki aparom majd még próbálni mindenképp.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Nekem marad a Which doki a kedvenc. Aztán a barbár.
A harmadik helyet nemtom eldönteni. :)

Þór vígi þessi rúnar

EGY jószivü fiatalember megdobhatna egy Béta kipróbálással! h,k,sz szabadnapos vagyok szivesen megsasolnám én is ha valaki képes lenne pár napig kölcsönadni!

jól nyomta a srác a bemutatót! grats

Sheltem
Fura nekem a barbár jön be legjobban aztán a wizard.

Valahogy tetszik a nyers erõ ami a barbárból árad :) Szerintem kicsit magasabb szinten whirlwinddal brutál lesz :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
most hogy kiveséztem szinte teljesen a bétát minden kaszt nagyon bejön kivéve a barbárt de a végén majd azt is kimaxolom szerintem,nagyon hezitálok mi legyen a kezdõ karakter mert nagyon ott van mindegyik,kraftot is felhuztam level 4-re tovább már nem tudtam mert már kell valami papírok is a pénz mellé de lehet érdekes tárgyakat kreálni ja és az hogy acchoz van kötve a craft ez kifejezetten elõnyös :),kraftoltam is a DH-nak pár jó cúmót...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tescodr
Énis Énis Ha megoldható :)

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Mydgard
Varialgatnak a fiuk. :D

"Tisztelt XY!

Természetesen él a megrendelése, rendszerünkben módosítjuk az aktuális címre email címét.
Szeretnénk értesíteni, hogy az Ön által megrendelt Diablo 3 szoftver ára emelkedett 12.900 Ft-ra, azonban figyelembe vettük hogy Ön még egy kedvezményesebb áron rendelte elõ a terméket, ezért 12.000 Ft-ért fogjuk Önnek teljesíteni a megrendelést.

Köszönjük levelét, amennyiben további kérdése van, a levél alján található elérhetõségeinken érdeklõdhet.

Tisztelettel:
Farkas Ádám
Kapcsolattartó munkatárs

Telefonos elérhetõségeink: 06-1-349-97-03, 06-20-771-74-90
Facebook: KonzolVilág
Üzlet Címe: 1138 Budapest, Váci út 51/A
E-mail: [email protected]
Megrendelési infók: [email protected]"

Elozmeny:

"Tisztelt XY!
Köszönjük elõrendelését, a megrendelést hivatalosan visszaigazoltuk. Legközelebb a termék(ek) beérkezése elõtt jelentkezünk.
A megrendelés adatai:

Termék neve
Mennyiség
Webshop ár
Összesen
Státusz
Diablo III (3) (PC/Játékok)
1 db
10900.- Ft
10900.- Ft
Elõrendelhetõ*
Végösszeg: 10900.- FT
* Jelenlegi rendszer állapot, ügyintézõ megerõsítése szükséges."

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Én is szeretnék egy próbát tenni ha van rá lehetõség.

ProGabe
engem is törölj ki pls!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tescodr
Tvelvet hogy szoktátok ezt a bétát megoldani mert engem érdekelne a dolog nagy rajongója vagyok a játéknak és régóta szerettem volna már kipróbálni.Accountot átadod vagy hogy?

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

SLICK
engem akár le is szedhetsz már a listáról :)

TVelvet
!!!

Következõ Diablo3-as béta körben, mindenki a következõnek adja majd a jelszót, és a felhasználónevet, amint befejezte a játékot. Erre azért lesz szükség, mert kétséges, hogy tudom e osztogatni már.

Márc. 27.-ig lehet jelentkezni a következõ béta sorsolásos körre.
Az ezután lévõ kéréseket majd a következõ körre tudom berakni.

A jelentkezést Privátba küldjétek, hogy mindenkinek meglegyen a profilja, és vissza tudjam keresni ki, mikor jelentkezett.

Köszi. :)

hát sehogyse akarja feltenni . új windowst megpróbálok holnap hátha ...
a battletagek lesznek majd kibõvítve a steam communityhez hasonló rendszerré, de ez évek kérdése

És Tényleg, a KÉRDÉS! :)
Lesz Guild vagy valami hasonló megoldás? :D
csak mert olvasgattam erre-arra és semmit sem találtam róla :)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

ProGabe
nem bír csatlakozni a szerverhez, ha mégis, akkor meg teljesen megõrül:

http://i.imgur.com/FvSmn.jpg

amiket írtál már megcsináltam. most megvárom, amíg leszedi a 2,89-et, aztán meglátom mi lesz. mindenesetre az accomat már más használja. azért remélem elindul majd ez a "szar" :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egy GameTeVes elõzetes a játékról: http://www.youtube.com/v/Vqbq7Q4svm8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Carlos
Mit szívsz az installal?

Énis szivtam.
Kitöröltem MINDEN blizzard, battle.net, diablo dolgot a vinyórol (uninstall után) és a registry-t is kipucoltam. (rákerestem a battle, blizzard, diablo szavakra és töröltem ami maradéknak tûnt).
Aztán reinstall és ment jól.

Þór vígi þessi rúnar

spybot919
Szia én nagyon kiszeretném próbálni cserébe dota2öt tudnék ani hogy kipróbáld csak ma estére kellene Szeretném megnézni hogy megéri -e elõrendelni. Na megpersze hogy elfut -e a vasamon:S

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

értem
Megértelek ezzel én is így vagyok, a bizalom az két emberen múlik.

Daell Drow
Hat nem nagyon szoktam csak ugy random meg osztani, 6 masik game van az accomon.
Meg en mar amugy is 7 masik emberrel van megosztva, mondjuk nem itt hanem egy masik forumon akiket azert megbizhatonak ismerek.
és esetleg egyszer nem tudsz kölcsönözni 1 orára hogy az öcsém kitudja probálni ?
Daell Drow
Persze, jelenleg is tolom. 2-3 hete van mar kulcsom.
szia Drow te is tudsz bétázni?
Daell Drow
En authenticatort hasznalok, amikor valaki tolni akarja kuldok authenticatoros kodot is. Es amig bent van addig tudja tolni.
hát érdekes futtatás rendszergazdaként úgyse müködik ha D meghajtót át állitom F re bármire akkor se akarja telepíteni mást meg nem irtak az oldalon hogy lenne bármi más megoldás szóval érdekes az egész.
ProGabe
ok, kipróbáltak a jelszócserét, meg látom hogy válaszolni kell a kérdése e-mail váltáskor

szóval ki akarja kipróbálni? csak olyan jelentkezzen, akinek már fel van telepítve a játék!
szép lenne, ha olyannak adnám oda, aki ugyanazzal szopik, mint én

j0nNyKa
nekem is van rajta sc2
igazából sokmindent nem tudnak vele baszni, mert ha át is írják a jelszót, te azonnal kapsz róla emailt, és tudod recovery-zni

nyilván én is filterezek, hogy kinek adjam oda, de jópáran vannak itt (a legtöbb), akik normális, érett emberek, és szivesen odaadom nekik

mellesleg anno én is kaptam Bocitól hozzáférést, totál ismeretlenül (meg ugye sokan mások is)

annyit szoktam csinálni, hogy minden ember után átírom a jelszót valami másra, biztos, ami biztos alapon

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Megváltoztatod a jelszavadat.
Pl: józsika kölcsönkáro: jozsi123
petike: peti357

stb.

A jelszómódosításhoz pedig (asszem) email-es megerõsítés kell.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Mivel az acchoz tartozó email cím a tiéd, ezért password resetelni akármikor tudsz, tehát az accot ellopni nem tudja senki még ha passt vált se. Illetve ugye a secret question answert is csak te tudod.
ProGabe
gondoltam már erre, de sc2 is van az accon (meg diablo2, sc1, de ezek nem érdekesek), sajnos nem bízom meg ennyire random netes emberekben. nem lenne kedvem, meg türelmem az accom után futni

ha tudtok biztos megoldást arra, hogy mégis hogyan osszam meg, állok rendelkezésetekre :) hozzáteszem, 4 haver már bejelentkezett a kulcsért, de húsvétig úgysem érnek rá...

ha kulcsot kaptam volna biztos új felhasználót csinálok, de nekem a Blizz tolta fel az accomra a betat

jazzy
Tárgytalan, amit jonnyka írt arra vonatkozott a kérdésem. Vannak emberek akik tudnak vele játszani mégis körbeadják. Persze magánügy, senkinek sem kötelezõ, hiszen a tiéd.
ProGabe

j0nNyKa
amúgy isten ments, hogy beleszóljak az életedbe, de ha ennyire nem tudod elindítani a klienst, körbeadogathatnád az accod :)

nekem flottul megy, mégis mindig odaadom valakinek akár 2-3 órákra is, ha tudom, hogy épp tudok mást is csinálni..
jobban haladna a dolog, ha pl. te is beszállnál az osztogatásba

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ProGabe
ez jan. 25-én íródott, azóta tényleg kiadtak új agent.exe-t. ezzel most nem megy a launcher, szaggat a játék, van akinek duplán indul el a diablo3.exe (mondjuk az még mindig jobb, mint egyszer sem), sokan telepíteni sem tudják

türelmes vagyok, csak egy kicsit sír a szám, és hiszem hogy 15-én minden rendben lesz. ettõl még frusztráló a dolog. hidd el, ha nem játszottál volna vele annyit, és most lenne rá lehetõséged, neked sem tetszene a dolog

ráadásul ilyen szintû leállások Sc2-nél nem voltak ennyivel az indulás elõtt. persze teljesen más a kettõ, de akkor is egy ici-picit aggasztó a helyzet. hogy is volt Starcraftnal? retail elõtt 2.5 hónappal állt le a beta több hétre? az tervezett leállás volt, itt meg elcsesztek valamit

jazzy
Neked milyen játékok vannak az accodon?
ProGabe
azért ez már tényleg érdekes:

felment 104%-ig a telepítés :D biztos már a retailt szedte :D van, aki elengedte 170%-ig. ha elég sokáig várunk talán leszedi Diablo 4-et is?

Na, nem mintha bármit is el kéne ismerniük. Nyilván látják a sírást.
Amúgymeg.

TurboX
nálam teljesen rendben volt idáig, azt a pár napos login szerveres problémát leszámítva.
agent.exe valóban idegesítõ de attól még problémamentesen játszható