Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
fel nem fogom hogy kerulnek egyesek DH-val halalkozelbe,szerint sokaknak ez lesz a HC karija,ja es bowot felejtsetek el ket ijpisztoly a nyero...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bélanéni
Sejtettem, hogy Area lesz az "A", a többit nem tudtam kitalálni. Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
Area of Effect.
Területre ható "valami". Általában területre ható sebzés.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
lol, ne viccelj már!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
és annyira gyenge lett, hogy õ lett diablo

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Szerintem erre azért semmi szükség, több bajt okozna mint haszna lenne... Ha kérdés nélkül kibaszod aki spoilerezik az simán járható út...

Regards,

bélanéni
Ez diszkrimináció. Valaki lehet hogy szinte read-only, de 1-1x hozzászól, de igazából senki sem emlékszik rá. Most az ilyen fórumozókra mindenki mondja, hogy nem megbízható, mert nem ismeri? Lehet hogy attól még ártatlan mint a ma született bárány. Legjobb, ha 24/7-ben nézed a fórumot és moderálsz <#alien>

más: csak nem tudok rájönni mi az az AoE? (területre ható skill vagy minek a rövidítése)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

skinnyman
A Diablo-kat mindig is úgy csinálták, hogy single player-ben is lehessen játszani, innentõl kezdve pedig nem is igazán kérdés, hogy miért egy ember gyõzte le... Viszont az az egyetlen ember aki legyõzte Diablo-t gyakorlatilag olyan szinten volt feltápolva, hogy igazából egy félisten volt 😊

Regards,

Sheltem
Nem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
nem.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Egyébként gondolkoztam a spoiler -ek elkerülésére egy elég durva megoldással:

A lényege, hogy alapból senki nem tud hozzászólni a topikhoz, ahhoz, hogy ezt megtehesse, írnia kell egy privátot, én itt közzé teszem, és eldöntitek mennyire megbízható, ha annak bizonyul engedélyezem.

Persze a kezdés elõtt az itt jelenlévõket automatikusan felveszem.

Az elõnye, hogy tényleg nem lesz veszély, a hátránya, hogy kissé brutális 😊

Szóval akartok ilyet?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
mondjuk az annyira nem gond, hogy közel kell menni, sokszor elõfordult, hogy körbevettek a csontik - zombik - egyebek 😉

Kandurex
jaa, vágom...basszus ki se próbáltam ebbe a formába azt a skillt...ebbõl is látszik, hogy rengeteg formáció lesz

Avenger
Shock pulse lesz az tényleg. 😊 és "akkor egy kis aoe sebzést tol."

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

jazzy
Nekem a Monk pont nagy kedvenc, fura, pedig elsõ hallásra nekem sem jött be, de nem is baj ha most a legkevésbé kedvelt karakterrel játszok, unalmas volt a 7 sorc 1 barbár kombó a 2ben 😊
Avenger
A charged bolt rúnázott változata, bár annyira nem erõs. Ha egy mob belehal, akkor egy kis aoe sebzést. Szerintem az ice ray aoe változata a legdurvább. Igaz közel kell menni hozzá.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Shock Pulse + Explosive Bolts

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
"robbanós villámlós varázslat" az miazaz?

j0nNyKa
írom akkor énis, bár hasonló a tiedhez

WD: ugyanez a véleményem, hosszátéve, hogy 4 játékosnál, amikor azért picit nehezedik a helyzet, ugyanúgy egy vadállat. simán halad egyedül is, a többiek nélkül.

Barbár: valóban hangulatos, csak picit uncsibb nekem, mint a többiek (nagy ütés, nagyobb ütés, mégnagyobb ütés), illetve hcn azért nem lesz vele egyszerû a helyzet, lévén közelharcos, és summonja sincs, ergo minden létezõ pofont megkap

Wizard: ugyanezt tudom elmondani, illetve azt, hogy így elsõ blikkre a wizard lesz az AoE isten (bal gombon is AoE, jobb gombon is, meg az 1-es billentyûn is... ahah)

DH: na itt nem értek egyet - én nem ittam vele potit, soha. azt hiszem, hogy a wd a másik ilyen, a többiekkel azért néha becsúszott. egyébként a 2db 1kezes xbow eszméletlen imba, nem is értem, miért íjakban gondolkoznak az emberek

Monk: közel sem egy gyenge barbár hálisten. úgy indultam neki, hogy a legkevésbé sem érdekel a kaszt, de amikor félig távolról, félig közelrõl szétdarál mindent 1 pillanat alatt úgy, hogy közben meg sem tudják ütni - átgondoltam.. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jabar
nektek most megy?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Carlos
No, akkor nekem a sorrend némi indoklással:

WD:
Kicsit gusztustalan férges pókos téma és az elejétõl kezdve nagyon hatékony. Amikor megkapja a kutyákat akkor a férgekkel és a triplalövetû köpõcsõvel nagyon hatékony. És a bantu n***r akcentus is jó eltalált.

Barbár:
Nagyon hangulatos brute force karakter. Odab***ok minden felrobban, elszáll. Igazi gyakós b***s karakter.

Wizard:
Klasszikus varázslózs. Szerintem egy kicsit gyenge lett, nehezen tudtam sebezni vele (a vége felé megjött az ereje amikor kapott gear-t és megjött a robbanós villámlós varázslat)

DH:
Kábé mint a wizzard. Az elején nagyon gyenge, õ volt nálam is a halálközeli karakter egyedül. Amikor talál normális fegyót akkor azért elég jó tud lenni.

Monk:
Távol áll tõlem a kratéjjozós-kikbokszeres stílus. Nem nagy szám, olyan gagyi barbár szerintem (!). Semmi maradandót nem adott nekem a karakter.

p.s.: Vitákba amik arról szólnak, hogy a válaszoló szerint én kapjambe akkoris a DH vagy a Monk a Zisten és amúgyis a k***aanyám hülye vagyok ne menjünk bele.
Ez az én véleményem 1 beta végigjátszás után.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
De igen, mert titokban már lenyomtam a real Diablot, és most nincs egyéb gonosz démon, akit lenyomhatnék, úgyhogy unalmamban fórumozok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Ha az lennél, nem ide irkálnál. 😊

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
holnapi naptol 1-1 napra kiado az accom, nem csinalok gugli doksit, priviben lehet jelentkezni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

antgecc
Hát, lehet te lvl 1-es vagy, de én max level és full epic gear!! <#eplus2>

közben tárgytalan,mert van EU-s is úgyhogy ofc azt választottam

Subtotal: HUF14132.10
Special discount: HUF282.70
Points Discount: HUF98.16
Discounted subtotal: HUF13752.22
Shipping cost : HUF0.00

TOTAL: HUF13752.22

ennyiért nekem ok

Aradebil2
elvileg nincs,de azért kérdezz rá/nézz utána,mert pl nem vagyok benne biztos h US keyt eu accra fel tudsz rakni

Délelõttre megossza valaki a bétát? ma vagy K,Szerdán?

ugye jól tudom nincs EU meg US verzsön? letöltöm a g2play-rõl 14-ezerért....a benzin,hogy bemenjek érte a belvárosba úgyis lenne egy 1000-res😛

Avenger
ME 3? 😄 Bár még nem játszottam végig, de valami hasonló befejezés miatt õrjöngenek a játékosok most, és követelik az átírását. 😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDD
jazzy
Szerintem sokkal viccesebb lett volna, ha 8 fõs partyban sem tudtad volna leverni, odamennél, megöl mindenkit, röhög, te meg csettintesz, hogy ajj na ez az igazi fõgonosz és soha senki nem ölte volna meg.
lehet wowozni ha nemtetszik.

Sheltem
Amennyiben mindenképpen logikát keresel...Fogd fel úgy, hogy mi lvl1 es karakterek vagyunk.
A mi világunkban, (fõleg ebben az országban) életed végéig lvl1 maradsz.
Lvl1en diablonak 1 ütés vagy.

Azonban van egy elképzelt világ, a diablo világa, ahol a karakter fejlõdik szépen miközben csatázik a szörnyekkel, erõsödik, új tulajdonságaira "jön rá", és miután 10000 monsztert jobb éghajlatra küld alkalmasnak érzi magát arra, hogy megküzdjön a fõgonosszal.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ezek az elsõ játékok életedben amikkel játszol? Mármint a diablo 1-2-3?

Csak akkor tudom elképzelni, hogy komolyan felteszel egy ilyen kérdést.

Kandurex
A mesék már csak ilyenek, van a hatalmas gonosz és a hõs. Ez is egy ilyen történet, és szeretjük érte.

Valamit nem értek, és csak most tûnt fel nekem.
Volt eddig ugye 2 rész. Diablo 1, Diablo 2, és most jön ugye a 3.
Eddig mindkét részben (és szerintem ebben a 3-adikban is) úgy volt beállítva Diablo, mintha ilyen húde veszélyes nagy-nagy über ellenfél lenne, aki fenyegeti at emberiséget, leigázza a világot stb.

DE ... kérdem én. Miért lenne olyan nagy ellenfél ez a Diablo, ha 1 (!), azaz EGYETLEN EGY ember képes volt õt legyõzni ??
És gondolom, a 3 is végigjátszható lesz egyedül.

Persze ugyanez igaz a többi démon bossra is.
Tehát nem értem, a játék szereplõi miért paráznak tõle annyit minden részben.
Eddig mindkét részben az volt, hogy Diablo baromira beégett azzal, hogy a teljes démon-hordáját 1 darab kis ember (pl. amazon) képes volt legyõzni.
És kb. 49 nap múlva kap egy újabb megalázást.
antgecc
Na, most nézem, hogy nem vették ki, hanem level 11-en kapja.

Davidus
49!

V9ykn8_TZL0

antgecc
Bétából kivették a DH bola shotját, ami sztem elég ütõs. Szarnak tûnhet elsõre, de mikor egyesével végigbolázod a népet, aztán végigdurran az összes egymás mellett aoe sebzéssel, az elég jó.

A DH-nak a legnagyobb baja hogy nincs jó AOE skillje level13 alatt. Persze ott a rapid fire de azzal nem lehet kiteolni. Majd ha lesz elemental arrow vagy multishot az már más kérdés. Igaz hogy az elején egy kicsit döcögõs míg nem jön jó fegyver, de utána már úgy is lehet irtani az ellent hogy még fel sem másznak a képernyõre. Vaulttal meg a +60%speedes passzíval meg elég gyors. Ezzel a kettõvel csak akkor kapják el a mobok ha akarja. Így hogy elég sebezhetõ de iszonyat mozgékony, elég jópofa vele kiteolni.

Ami a monkot illeti, próbáld ki multiban. Soloban tényleg kicsit unalmas még de coopban jó móka. Szerintem magasabb szinten azzal is élvezet lesz a játék. Kiteoló közelharcos elég egyedi ötlet.

Én nagyon örülök hogy minden classt sikerült élvezetessé tenniük a számomra. D2-ben ez közel sem volt így.

antgecc
Érdekes, nekem pont a barbár és a wizard, a két sláger kaszt, ami kicsit sem mozgat. Két halál unalmas karakter.

SLICK
Nálam viszont a rangsorban helyet cserélt a WD és a DH...
A DH-val voltam a legtöbbször halál közelében, egyszerûen nem akarja a pusztítást. Nem volt elég hatékony számomra. Amúgy nem lenne rossz karakter, de gondolom majd nagyobb szinteken kezd beindulni méginkább..
Igaz egy normális íjat nem találtam még neki, ami eléggé kiverte a biztosítékot nálam. Minden krakterel találtam vmi jó cuccost, de ezzel nem sikerült.

Szóval a rengsor az így lett most: Barbár, Wizard, Witch Doktor, Demon Hunter. Monkra továbbra sem érzek késztetést kipróbálni...

Sheltem
Gratula nektek 😊 Jó játékot! Majd meséld el az "élményt".

Kedves Draga Testverem diablo3.hu-n locsoloversel nyert egy betakeyt.....................<#puszi> Orombodottag<#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sheltem
intro

Nem az intró a lényeg, de ezen a kommenten felnevettem:

"My mom's birthday is in May... and Diablo 3 release too...
Sorry mom." <#banplz>

Sheltem
írni akartam valamit erre a kommentre de aztán visszatöröltem. Nem ér annyit.

Más :
"Mindjárt" 50alá ér ez a "rohadt" számláló srácok 😊

<#mf2><#gunyos1>

tescodr
ne nevezz mást agyhalottnak kispofám mert nem tudod ki ül ott én normálisan kérdeztem,értelmes választ szerettem volna.Imádom hogy mindenkinek akkora pofa van neten mint a ház és elfelejtik az illem bizonyos formáit.Gondoltam közérdekû információ hogy hogyan is szokott ez a béta account kölcsönadás folyni nem mindenki lóg 24/7-ben a neten vagy az sg.hu fórumán.Ettõl Függetlenül nagyon szépen köszönjük TVelvetnek a lehetõséget hogy olyanoknak mint én is megvétel elõtt ad lehetõséget hogy kipróbálhassanak egy újabb blizzard remekmûvet. 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TVelvet
Igen ettõl tartok... Mind1, ha nem kerül oda a pácieshez a jelszó, akkor elküldöm én neki. De csak miután szólt, hogy nem jött meg.