Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
mint írtam nem az a gondom, hogy nem ül a gépemhez Morhaime és javítja meg a dolgot. elég lenne, ha elismernék a hibát, de most ez sem történt meg. tudom hogy egyszer csak jó lesz majd a játék, de az akkor is vicc, ami patch 15 óta megy. azzal a szervert, ill. magát a játékot cseszték szét, most meg az új patchel a launchert

továbbra is: WTF Blizzard? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hat ez faxa 😄 Annak milyen jó lehet aki mondjuk most nyert a napokba kulcs, aztán nem tud játszani 😄😄😄

Nem fognak naponta peccselni, csak mert néhány embernek problémája van. Ha ez lenne a helyzet, a büdös életben nem jelenne meg.

szucsy89
Srácok, már elég régóta megy ez a béta-dolog, úgyhogy felteszem a kérdést: aki unja, már nem játszik vele, esetleg tudná nélkülözni egy fél napra, az nem adná kölcsön megnézésre? Letétbe adnám a b.net accomat, wowostól-mindenestõl, nekem csak kb. 1-2 órára kellene, hogy megnézzem fut-e a 3 éves laptopomon, mert ha nem, akkor a játék mellé még be kell szerezzek egy laptopot is... <#sir>

(a gépigény nem mérvadó nekem, "real time"-ba akarom látni, hogy hogy fut, milyen beállításokkal)
ProGabe
hihetetlen, hogy 10 nap alatt alig 1 órát tudtam játszani a beta-val. tudom, hogy ingyenes szolgáltatás és tudom, hogy egy szavam sem lehetne. viszont elég szétnézni a technical support részlegen és látszik, hogy rengetegen vagyunk, akiket szopat a launcher/agent.exe páros

elég lenne, ha csak elismerné (elismerte volna, tudom azt is, hogy hétvége van) a Blizz a problémát, és ígéretet kapunk a javítására, de kb. le sem szarják az embert. nem ezt szoktam meg tõlük, azért frusztrál a dolog. ráadásul elkezdték ezt a fosszar wow-kieg beta-t is. tényleg nem lennék meglepõdve, ha több napos, hetes gondok lennének a launch-nál

WTF Blizzard? what. the. fuck?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

spybot919
Sziasztok. Szeretném már nagyon kipróbálni egy nap erejéig a játékot. Ha valaki kölcsön tudna biztosítani egyet nagyon örûlnék neki cserébe én dota 2 bétát tudnék adni.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TurboX
RedDevilsza
A Cemetery of the Forsaken waypointból ha kijössz, mindig lesz 3 kripta, egyben lesz egy nagy láda, egyben lesz a Jar of Souls event VAGY a szellemnõs, és a harmadikban lesz mégegy szint, ahol a koronát találod. Minden játéknál random generálja hogy a 4 lehetséges kripta hely közül melyik 3 lesz épp aktív.

SLICK
igen a dialógusokat észrevettem, hogy más volt a Wizard esetében.
Mondjuk hülye vagyok... a Wizardnak is adottbe egy Random Questet csak az nem a túlélés volt. (Spoilerbe beírom)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szellem nõnek kellett megkeresni a csont maradványait hogy békében nyugodhasson

Ugyebár ez Babrbárral nem volt elérhetõ. Viszont a helyszín az ugyanott van.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

instalnál ezt irja ki : invalid installation options please try again. senki se tud valami megoldást a problémára elöre is köszi.
TBTPumpa
Mivel random Quest mindig mást ad... Karakterenként is változik!

Amúgy a karakteredhez itt is máshogy állnak hozzá az NPC-k, mint a Dio2-ben... Ott is volt néhány kereskedõ aki nem bírta a Necro karaktert, viszont az Amazon és Wizard csajnak ott sem állt ellen senki sem.

A Follower (jelen esetben Templar) és a karaktered beszélgetése is érdekes... Egy Wizard csaj más válaszokat ad az NPC-knek és a Followernek, mint egy Demon Hunter vagy Barbár. Hogy még erre is gondoltak... Hihetetlen ez a Blizzard. És még a Mass Effect 3 10/10-es játék - akkor ez milyen értékeléseket fog majd kapni? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem mindig.
SLICK
Aki bétázik, azoktól kérdezném, hogy nektek mindig beadja azt a random questet, mint pl.: Éld túl 1 percig a támadást?
Mert tegnap hogy végigjátszottam a barbárral, annak beadta. De most végigtoltam a Wizarddal is és azzal nem sikerült megtalálni azt a helyet, ahol ez lehetséges.

Carlos
Majd told be mit tud.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
van benne readme

TurboX
az elsõ rare droppom egy mezei groteszkbõl😊
Jabar
ok, csak egy ötlet volt 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

C és D van nekem
Jabar
véletlenül nem "A" vagy "B" a vinyód? Ha ez a helyzet nevezd át mert azt nem hajlandó használni a dio3 (mondjuk "D"-re).

Jabar
Szinte biztos hogy menni fog rajta rendesen. Teszt szerint dirt2 low grafon hozza a 46 fps-t úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne.

Tatyla
és ha bemásolom hogy állítom hogy melyiket szeretném?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hát sajnos így se megy
Ismerõs 100ezres laptopján is eldöcögött (intel hd 3000, 4gb ram, meg valami sovány celeron van benne). Nem mondom, hogy élvezhetõ volt a dolog, de ment. 😄

Carlos
az

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
*safe

http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?809792-Diablo-3-Supported-Video-Cards
Bar en itt nem lattam a kartyadat, viszont nem ertek hozza, ugyhogy szerintem erdemes megnezned az eu/us d3 tech support forumot, vannak laptopokkal kapcsolatos topicok hatha az segit.

Carlos
Próbáld meg safe mode-ban hálózattal installálni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aki profi az profi...

Þór vígi þessi rúnar

Mivel mar aranylag sokan betaztok:jatszik valaki hasonlo konfigu laptopon?i3-370 2.4 GHz,Geforce GT415M 1GB,4GB RAM.Erdekelne mennyire fut el ilyen vagy ehhez hasonlo konfigon a jatek(remelem nem kell uj laptoppot vennem<#zavart1>)

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Carlos elöbb irtam h valamiért nem engedi instalálni a játékot . futtatás rendszergazdaként , vagy C-D meghajtóra szeretném tenni nem engedi . nem tudsz segíteni mit lehet tenni ?
Carlos
Egy folyamatot megnéznék.. Nagyon jól sikerült!

Þór vígi þessi rúnar

Ez bizony az övé 😄 12 órát kínlódott vele gamestarnak elküldött direkt 3-4 képet a fázisokról ahogy készült 😄 Jól tud rajzolni a srác 😄

Carlos
Én leszarom a grafikát, a játékélmény nagyon jó, nekem ez a lényeg.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha ez télleg az övé, akkor nyerni fog egy kulcsot.

Þór vígi þessi rúnar

Na unokatesóm is benevezett a rajzos játékra! 😄 Remélem nyerni fog 😄😄

http://kephost.hu/image-D449_4F6EE2FF.jpg

el, mert sok játékban normálisan van kezelve a white balance, nem úgy mint itt, hogy lila,zöld,kék ködök/fények folynak le a monitorrol.Csak nézd meg amit beszúrtam...full lila a fényforrás, minden lila/bordó a képen 😄 tiszta gáz..csak hogy megértsd : Elmész egy festménykiállításra, és nem normális fehérfénnyel (4000-5000k) világítanák meg a festményeket, hanem überlilával...hát szép lenne mondhatom, kérném vissza a zsét rögtön...ha valakinek ez bejön, annak valószínû, hogy teljesen tök mind1, hogy milyen lenne a játék.Mert pl. hozzál már fel érvet arra, hogy ha elbaszott színe van a megvilágításnak, miért jó.Tudom, hogy voltak ilyen bordós/zöldes pályák a diablo 1-ben pl. de nem a megvilágítás volt az, hanem a pálya alap textúrája...úgy azért másabb lenne.Mentem a cathedralban, hát köze sincs a d1-d2-hoz hangulat ügyileg, még ha a zene jó is..mintha nem is diablo lenne..nekem a nox villant be róla, picit gagyinak tûnt, nem tudom miért :/ de a sivatagos meg poklos pályák meg jól néznek ki.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

olyan problémám lenne h felszeretném tenni a bétát de bárhova szeretném hogy instalálja nem engedi és ezt irja ki :invalid installation options please try again. valaki ötlet ? köszi
Na ez nagyon jól néz ki, a "stronger" beállítás a legjobb szerintem.

nincs esetleg valami olyan oldal ahol lehet kulcsot szerezni?
köszi
j0nNyKa
aki nagyon darkosítani akar, annak ezt a weblapot ajánlom

j0nNyKa
lentebb linkeltem jabarnak, meg amúgyis: google - diablo 3 beta client download

öcsém teljesen bevan zavarodva a beta miatt sajna én még nem nyertem beta kulcsot ha valaki 2 orára is tudna segíteni hogy kiprobálja nagyon hálás lennék .
szia Sheol tudsz adni egy linket hogy a betat hol tudom letölteni . köszi
köszönöm
sziasztok tudna valaki adni egy linket hogy a diablo 3 bétát hol tudom letölteni elõre is köszönöm
TVelvet
aaasd -t várjuk az ügyfélszolgálatunkhoz, napi bétára. Küldjön egy PM-et. mert nem találom itt, így nem tudom elküldeni a pass-t.

tenksz