78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hát itt bizony nem szeretnek a bevétel kedvéért túlórázni. :)
Én amúgy 1 simát rendeltem elő a konzoloktól meg egy CE-t ipontól, ja még volt egy sima valahonnan, de azt visszamondtam egyből, ahogy a CE-t előrendeltem. -
Azért ez így gáz. Olyan mintha valami tizenéves lenne a boltvezető.. -
És probléma volt? -
Pitya #29361 Konzolok szervize most küldött mailt, hogy nem jutott CE (03.16.-án rendeltem). Pár napja még azt állították, hogy a rendelt 23.990 FT.-- áron tudják biztosítani. Nagyon remélem, hogy nem azért mondták le a rendelést, mert nem akarják elbukni a darabonkénti 6.000 Ft hasznot. Ezek után természetesen soha tobbé nem vásárolok ennél a cégnél, és mindenkinek ajánlom, hogy nagy ívben kerülje el őket.
-
Én azt nem értem, hogy mi a fasznak nem nyomják a nagykereskedők pár nappal a megjelenés előtt a cuccot a kicsik felé,..jó tudom, hogy global premier meg a többi, de hát könyörgöm, amúgy se lehet elindítani, meg különben sem azon az egy rohadás napon múlik, ellentétben velünk játékosokkal akiknek igen is fontos a premier nap! -
-
Detto en is 4 helyrol rendeltem elo, ebbol 1 CE. -
Ferrari23 #29357 Írtam jó lenne ma feladnák, mert szerdán gázosabban tudom megoldani az átvételt...
ProGame üzenete:
Rendben, megpróbáljuk
ProGame üzenete:
De ez nem 100%
Pffff na ezektől se rendelek soha többet.... -
Akra #29356 legalább Angol :) -
iPon rájött, hogy a több kevés több bevétel, mint a kevés sok. Ennyi. -
Ferrari23 #29354 ProGame üzenete:
Remélhetőleg a mai napon el tudjuk küldeni a csomagot, legrosszabb esetben csak holnap és szerdára érkezik meg hozzád
ProGame üzenete:
De jó hir, hogy angol kiadás lesz, nem magyar
ProGame üzenete:
Azaz papir dobozos kiadás
Még jó hogy kivettem szabit keddre :D:D Balfax banda.... -
Tuti az ipon miatt nem jut elég CE a konzoloknak, mert írták is, hogy egy forgalmazó teljes mennyiségét kiharcolták.
-
? -
ment válasz -
Küldtem PM-et a CE-vel kapcsolatban! -
Majd fog, de leszarom. A lényeg, hogy nekem meglegyen a többiek nyávogása nem érdekel.
A felesleges példányokat meghirdetem, nem nyerészkedek, akinek kell kell, akinek nem kell nem kell. -
Betutiztam magamnak.
Az meg, hogy neked nemtetszik számomra a magasan leszarom kategória. -
Neked nem ugat Belaneni? :o) -
Ez tényleg no comment... mi a fasznak rendelted meg ennyiszer? Há ezért nincsen elég CE, ezért van a szarkavarás... -
Ferrari23 #29345 Továbbra is semmi :D:D
Vicces egy bolt ez is :D Megrendeltem március elején, múlt héten telefonon egyeztettünk mondták kedden küldik, erre most 15 perc alatt nem bírnak utánanézni, hogy akkor mi is van? -
Akra #29344
Ha nem lesz CE... -
Csendben halkan megjegyzem, hogy nekem van/lesz 3 felesleges (általam át nem vett) Diablo 3 CE-m (30K).
2 CD Galaxis, 1 576 (westend).
Akit érdekel írjon privit!
FONTOS:
Nem megyek érte, nem veszem át, nem postázom. Akinek kell megadom a detail-eket és elslattyog érte. -
Nálam is eltűnt az angol változatra való igényem a megjegyzésből. Pimasz
-
Hát én még nem kaptam levelet, hogy lesz-e CE-m vagy sem... De eddig sem küldtek semmiféle levelet sem a hírlevelükön kívül (és a március 8. Diablo 3 előrendelésemmel kapcsolatban)!
Megy a szarkeverés... Inkább vettem volna meg a Galaxis-nál, de helyette odaadtam másnak a lehetőséget, hogy az ott foglalt példányomat megvásárolja, mert bíztam ebben a balfasz cégben... -
és miért? -
Bolt. -
kérdés, hogy erről a bolt tehet? nem a nagykeresedő? -
DjScott #29337 akkor most mevan??? akkor most rendeljem elő 576 nál és csak akkor kapok sorszámot vagy mi a acsecs én már nem értem 

-
olymind1 #29336 én is írtam nekik tegnap mailt, hogy miért tünt el a megjegyzés rovatból, hogy angolt szeretnék, még nem jött válasz, remélem azért mert már pénteken vagy szombaton becsomagolták
-
Mindent elárul:
"A múlt hét folyamán külföldi site-okon már felröppent a hír, hogy néhány online shop egy csomó CE előrendelést törölt, mert nem kaptak elég példányt. Magarországon eddig ennek semmi híre nem volt, most azonban több helyről is azt az infót kaptam, hogy pl. a “Konzolok Szervize” nem túl elegáns módon az utolsó napi őrületre hagyta a rossz hír közlését.
Ma reggel folyamán többen kaptak hasonló emailt:
“Tisztelt Előrendelőnk!
Sajnálattal kell közöljük, hogy a mai napon véglegesen kiderült, hogy a kiadó által előzetesen megígért mennyiség helyett, kevesebb számú Diablo III Gyűjtői Kiadás (Collectors Edition) érkezik üzletünkbe. Ha ezt a levelet olvasod, akkor Neked sajnos már nem jutott a Gyűjtői Kiadásból. Azt, hogy ki kapja meg a kevesebb példányszámú kiadást, csak és kizárólag a rendelés beérkezésének időpontja határozta meg, így a szerencse vagy bármilyen más faktor ebben nem játszott szerepet. Köszönjük megértésed, és az okozott kellemetlenségekért őszinte elnézésedet kérjük”
Reméljük, hogy a többi cég, akik CE-t árulnak, nem ennyire amatőrök és nem vettek fel több rendelést, mint amennyi CE érkezik hozzájuk.
Nem mondanám, hogy meglepődöm a fenti cégen, eleve össze-vissza árazták be a játékot, hitegették az embereket a normál verzió árának változatlanságával kapcsolatban is, majd végül nagy sajnálattal közölték, hogy szart csináltak a szájukból. Az már csak a hab a tortán, hogy valóban 14-én, hétfőn kell kiderülnie, hogy a tervezett mennyiség töredékét kapják csak meg? Míg máshova már múlt héten beérkeztek a szállítmányok?
Ezek után kíváncsi leszek, hogy az éjszakai nyitáskor rendelkeznek-e majd elég Normál verzióval, ha már odacsődítik a tömeget, vagy félután közlik, hogy sorry, ennyi volt, a viszont látásra…
Ha hinni lehet egyébként ezek után a levél tartalmának, akkor elvileg mindenki, aki március 18.-a után rendelte náluk a CE-t, az így járt. (bár erre még nincs visszajelzésünk, M0nk pl. 2012. 03. 20-án 09:04-kor adta le rendelését és ő nem kapott még ilyen levelet, szóval egyelőre nem tudni, hogy mi alapján osztogatják, a levél tartalmának az eddigi infók alapján nem hiszek én már)." -
radical #29334 -
Ferrari23 #29333 7 perce adtam meg a nevem eddig semmit nem nyögtek :D:D Jók a kilátások :D:D -
Ipontól most jött sms, hogy a rendelésem holnap kiszállításra kerül. :) -
(fogmosó) -
Reméltem hogy automata tisztálkodó és fokmosó nincs, alap. -
Ferrari23 #29329 as:DAS:D:SA:D:ASdas -
én nem röhögnék..az biztos
-
Röhögnétek, ha ma elhalasztanák a megjelenést mondjuk úgy decemberre? :DDD (tudom, ez még a lehetetlennél is lehetetlenebb, csak egy feltevés.. :)) -
Ferrari23 #29326 Most chatelek velük :D Megkérdezték milyen néven rendeltem, gondolom megnézik mi a szitu :D -
Lehet oda sem jutott elég példány és inkább tagadnak mindent, meg értetlenkednek. :)