Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
(sajnos) elég hasznos, ha mutatja a bossokat külön, hisz az mf miatt minél több elitet kell ölni ugye... :\
na mindenesetre én bízom az említett wardenben, sc2bõl is igen gyorsan kipucolták a maphacket, meg azt használókat :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Davidus
a bétában még nem aktív a warden(blizzard anti csít cucc)

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Na ez pont az a játék amiben semmit nem ér a cheat.

Lehet bot ami órákon tolja helyetted, ha nincs szerencséje ugyanúgy nincs szerencséje mint neked.

Az meg, hogy minimapon jelöli kékkel a bossokat, na paff...
Bonyolultabb helyzetekben(amit te simán megoldasz) meg a bot meghal simán.
Szóval aki ilyet használ annak csak gratulálni tudok (diablo2ben énis kipróbáltma bevallom õszintén, hagytam pár éjszakára a botot, de mivel nem esett ki sem a death's phathom sem a griffon eye letöröltem és onnantól soha többé).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
where does all the loot come from?
ez egy kép, összefoglalja, hogy mi honnan-hogyan esik a bétában

j0nNyKa
MÁR MOST kezdõdik, jézusom :((
/ a teljes cikk /

The third party program allows one to instant quit, instant craft, load a bot, and instantly reveal your entire map. The full feature set is the following:

Maphack

Reveals units on the minimap (regular mobs in red, champs/bosses/rares in blue)
Displays arrowes to level exits
Minimap Markers are always revealed!
The correct defiled crypt is colored in a green!

Other Features

Instantly exit games
Instantly craft
Displays a timer in the left bottom when in-game
Displays clock in the left bottom when hanging out in the lobby
Allows .NET assemblies to be loaded (create bots)

jazzy
Jó lenne, lehangoló volt reset elõtt hetekkel úgy felmenni, hogy a tal setet ingyen dobálták hozzád..
Sheltem
Helyes.

Nem is volt sok értelme diablo2ben sem....

Ladderen jóval többen játszottak mint nonladderen(márcsak azért is mert az ottani cuccok jóval értékesebbek voltak).
De tudtad elejétõl fogva, hogy "csak" ideig-óráig fejleszted a karakteredet aztán kezdõdhet elõlrõl.

Itt ha szépen megoldják, hogy sokoldalúbb "prefixek" és "suffixek" legyenek a cuccokon mint diablo2ben, azaz mégnehezebb legyen "perfect" cuccokat találni(már ha lesz itt olyan) akkor soha nem fogjuk befejezni a karaktereket...mindig keressük majd az adott cucc jobb verzióját, ami elég nagyfokú szavatosságot reméltet :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem lesznek ladderek, legalábbis az elején biztos hogy nem, ezt mondták is.

Viszont a Blizzard a tranzakciók után kap zsét is.
Amúgy volt már infó róla, és nem lesz ladder reset soha.

jazzy
Persze nyilván, de ha a blizzard engedélyezi a vásárlást "jogosan" mész oda, hogy én pénzt költöttem mi az, hogy törli a karakteremet, ellopta a pénzem, de ha feketén veszel cuccot nem mehetsz károgni, hogy törölték a karaktert, hiszen te magad is "törvénytelen" dolgot tettél.
Sheltem
No mindegy úgyis felesleges találgatni, majd meglátjuk hogy lesz.

Sheltem
Az aukciós házban is felhasználók cuccai lesznek, hivatalos vagy nem, egymás között fog zajlani a kereskedés. Blizzardtól soha nem fogsz egy ritka kardot venni, csak valaki mástól aki berakta az aukciós házba.

jazzy
De azért remélem látod a különbséget a hivatalosan veszek itemet és a nem hivatalosan veszek itemet és utána törlik a karakteremet között.
Sheltem
Logikus amit írsz, de diablo2n is volt aki dollárért vett drága cuccokat (d2jsp.org ot nem tudom ismered e, ha nem ismered nem hinnéd el milyen piac megy ott..) és ettõl függetlenül ott is volt reset(ladder szerveren!).

Természetesen a ladder itemek mindig jóval drágábbak mint a nonladder cuccok.

Sehol nem olvastam arról ,hogy diablo3ban lesz e ladder csak azért kérdem.

Kandurex
szerintem pont az AH miatt kizárva...gondolj bele, Vér István megveszi 50 EUR -ér a kedvenc/hõn vágyott/nagyon kell sword -ot, másnap meg reset...kizárt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
A másik kérdés ami még foglalkoztat, hogy diablo2ben van "nonladder" és "ladder" szerver.

Ladder szerveren ha játszol, 3-5 havonta(változó) van ladder reset és kezdheted újra a karaktert lvl1rõl.

Vajon itt is lesz ilyesmi? Vagy ezekrõl még semmi infó?

Kandurex
majd le tisztul az jobban, a bétában nincs értéke semminek

Carlos
Nekem csak kék szar esett...bár lehet, hogy azért mert már 3-4x kipucoltam azzal a karival a bétát...
Az aukciós ház meg igy ebben a formában vicc. Bár ki lehet fogni dolgokat. Én 200 aranyért vettem a WD fegyót amit most használok. De az legtöbb hülye.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
en is! Kar, hogy csak normal mode van, hagyhatnak tesztelni a nehezebb fokozatokat is.
Nem nagyon neztem, hogy milyen armor volt rajtad, de amig partiban voltunk esett 4 rare item, aztan kesobb meg belogoltam 1-2 orara, es akkor nem esett semmi.
Neztem az auction house-t is, eleg beteg arak vannak..

Sheltem
Ezt a lootrendszert amúgy még mindig nem teljesen értem. Szóval van egy rare item, amit a bosson kívül nagyon eséllyel dobhatnak még "champion groupok" igaz?

De pl egy adott rare cuccot, csak adott Actban lévõ groupok/boss dobhat, vagy bárhol a játékban?

Carlos
Köszi Saska a tegnapi party-t!

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
p2p ki-be kapcsolása? (ha már elkezdene tölteni)
Csökkentett módban indítva a gépet hálózattal? Ez bármelyik fázisban bejöhet.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
hol áll meg a setup?

Lehet már tudni valamit,hogy hazánkba mi a helyzet RMAH-val? Sehol nem találtam róla infot. Remélem nem kell ez miatt majd új accot regelnem külföldi címmel stb.

j0nNyKa
hja, ez sajnos alapjelenseg egyelore, de van mar topicja boven, ugyhogy bizhatunk a javitasban

Nálam is van ilyen. Abban bízom hogy az európai szervereken nem lesz ilyen. Ha meg ez vmi bug, akkor tuti hogy javítják megjelenésig mert eléggé szembeötlõ.

a szüleit fellógatnám az elsõ lápaoszlopra,hogy ezt tették a gyerekükkel!!!

A Demon Huntert próbálgatom és egy elég idegesítõ jelenségre lettem figyelmes, ha futás közben nyomom a shiftet és lövök, majd felengedem és rohanok tovább, visszadob többször oda ahol a shiftet lenyomtam.
Valaki találkozott már ezzel?
Itt egy videó, hogy mirõl is beszélek.

Az új fiókom: DevLupius

ez ,de beteg!:S

http://www.youtube.com/v/BpDIMOPV71o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bélanéni
i wonder which one he gets first, an invite or a heart attack <#nevetes1> Ismerem az arcot, láttam már 1-2 videóját. Valójában nem is sejpít, és a kockákat parodizálja, de õ maga se tûnik másnak.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Mára utolsó vicces diablo3 videó igérem....(és bocsássatok meg)

Itt nem is ezen a szerencsétlen zsírgombócon nevettem, hanem a "kedves" kommenteken :)

Francis doesnt have a d3 beta invite.

Sheltem
A figurának van ott mégegy Diablo 3 dala az is elég beteg :)

http://www.youtube.com/v/txTsSMsX_XQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bélanéni
A készítõk minden részletre figyeltek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
De csak óvatosan. A "zsírpacni" részek könnyezve röhögõsek!

Sheltem
Világok harca

Ha valaki még nem látta esetleg... ;)
Mivel blizzard rész, nem offtopic(legalábbis csak félig).

Sheltem
Legkeményebb arc az egész southparkban!

Figyeled a sok klikkeléstõl védõ csuklóvédõjét? A háttérben szanaszét szórt ruháit? Meg az összenyomott energiaitalos dobozokat? :)
Hatalmas rész...

bélanéni
aduász

bélanéni
Ez a zsírpacni mindent visz amit valaha láttam.

Sheltem
Nem semmi egybeesés ;)

Sheltem
Azaz :) Ezis a wowos southparkból van... Mekkora rész istenem :) Kötelezõ mindenkinek aki nem látta és blizzard játékokkal játszik!

bélanéni
Esküszöm, nem láttam a linkelt videót a post-om elõtt <#worship>

bélanéni
Utána biztos elégedetten hátradõl, hogy "megérte 5 évet várni".

Különc
Tényleg csak ezt tudom elképzelni, de a vevõkör is kisebb lesz, talán 1-2 hetet érdemes lenne várni, amíg tényleg nem önti el az RMAHt minden fos

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sheltem
De mi az, hogy "skipping going afk" :) Nem megy ki szarni sem? (bocs a fogalmazásért...)

Láttátok a wowos southpark részt? az jut eszembe amikor cartman hosszú wowozás közben kéri a bilit a mamájától :)
Elsõ 15mp a lényeg(sajnos nem angol)

http://www.youtube.com/v/Di9DBFoIR9M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tatyla
nolifer fasz ezt tudtuk meg róla :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Jaja 10-11 kor alvás nálam is, még szilveszterkor is :)

bélanéni
Ez a kedvenc részem:

"i'm talking about skipping certain monsters/areas/cinimatics/quest dialog/excessive town trips/going afk ect ect"

Ezzel pedig felteszi az I-re a pontot:

"I think we can be in inferno after 36-48 hours after release if we stay focused and have a good team"

Sheltem
Jó de ez egy verseny volt, csak az érdekelt, hogy nyerjek a versenyen , alvás nem érdekelt :)
Régi "szép" idõk <#idiota>

Tatyla
régen én bírtam a raidek miatt a minden este 20.00-24.00 dolgot de most már erre nem tudna rávenni senki :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Képzeld el, hogy te vagy az elsõ infernón, és te rakod be elõször a(z) "insert uber item here"-t az RMAH-ba, amiért ifjabb Vér István képes nagyobb összeget is kifizetni, ezért talán megéri. Az, hogy mellette a játékélmény alig jobb egy agyatlan farmolásnál, van akinek mellékes.