Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Így full feketén azért jó a számláló körüli rész, mert a "Okay 8(" meme szerû fejet vágok mindig, mikor ránézek, és magamat látom benne

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kandurex
si, si senor..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
transparency mindenképp ráfér a textarea háttérképre 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
még bûvészkedek kicsit a topikkal...kis türelmet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
ITT vannak a presskitek, ezekbõl is lehet szemezgetni logot és miegymást

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
A festék egyszer használatos lesz, vagy "örök"?
Úgyértem ha használod egyszer akkor annyi, vagy többször is lehet majd több armoron (akár végtelenszer) is használni?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Köszi. Nem is láttam még a blizz oldalán, a bolt honlapján/plakátján csak a "szárny" olvasható ki.

Perpill a diablo tudásbázisban a smoke ugyan olyan mint az abyssal black, és a cloud is ugyan az mint egy másik. Kíváncsi leszek milyen extra tulajdonság lesz a különbség.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
bélanéni
Egy másik szuper hír, hogy a sima Dialo III doboza itthon is kihajtható papírtokba fog kerülni és teljesen magyar nyelvû lesz, plusz valószínûleg a "kis kézikönyv" is magyar lesz.
(forrás: diablo3.hu)

Ez tényleg remek hír!! (a magyarra fordítás nem annyira, de az igényes doboz miatt nem baj)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
Ezt a logót csak most vettem észre. 😄 Szerintem felesleges. A fejlécben elég lenne, ha csak a visszaszámláló és a szövegek, linkek lennének. A háttér kielégíti szerintem mindenkinek a vizuális igényeit. Majd ha a visszaszámláló eltûnt, akkor lehetne berakni valami szolid diablo logót.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

na ja, lekéne cserélni ezt a logót, mert ez elég gagyi

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

bélanéni
Miért lett kicserélve a fejlécben a háttér vagy mi volt ott erre a még bejelentés elõtti, rajongók által kitalált logo-kezdeményre?

Avenger
CE verzióhoz tényleg adnak két ruha festéket is(ingame)?

antgecc
Nem az a lényeg, hogy végigtold, hanem az, hogy 1000x végigtold és minden apró hibát reportolj, segítve a munkájukat. Ez nem demo, ez béta!!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

McHaals
köszi, már épp rád akartam írni ez ügyben. na majd akkor vasárnap jelentkezem.

MadWolf#11626

Egyébként az is furi, hogy még mindig megy a béta - Blizzard helyében lehet free-nek tenném MÁR mindnekinek, bár most lehet hülységet mondok :d
(de ha már nem is tom milyen régóta megy akkor, azok akik béta elején tolták "megkapták" az elõnyt, akkor ok, nem lehetett csak úgy bejutni, most már mindenki 20x végigtolta, kivéve aki nem...azoknak már engedhetnék v vmi:d)

j0nNyKa
jovohet hetfotol nalam szabad a gazda, vasarnaptol lehet elkezdeni priviben jelentkezni idopont megjelolessel
~12 oranal tobbet nem akadok senkinek adni, mert nagy az erdeklodes, es minel tobb embernek lehetoseg szeretnek biztositani

McHaals
én sem tudok egész nap itt ülni 😄
amikor tudom visszaolvasom, de egy nap alatt is összejön pár száz post, aminek a fele nem is érdekes a számomra, így nehéz kiszúrni... látom, hogy vannak akiknél lehet jelentkezni, de azt is látom, hogy jövõ hétig már tele van.

MadWolf#11626

Akkor légyszíves áruld el 😊 egyébként lehetne akár read only is 😊 - de hiába van nekem favba a topik, mondtam rég nem néztem be, és pont azt olvastam csak, hogy vkinél lehet jelentkezni, de nevet nem tudok.
Köszi 😊

Az viszont látszik hogy Write-only módban vagytok mindketten, mert egy csomóan írták korábban hogy lehet jelentkezni náluk bétatesztre...
McHaals
vagy 2 napja írtam utoljára 😄

MadWolf#11626

/OFF - 150ért ilyen gépet dobott össze, hogy 6 magos AMD, alapból 3,2-n megy, de simán húzható, még gyári cooleral is - 8gb ram kingston (4x2, de single modeba megy) - asrock alaplap de mar nemtom milyen, viszont eleg jo deszka ahogy elnéztem, meg egy ATI asszem a 7-es szériából v nemtom, + 700W-s táp - együtt szereltük össze, de mivel mar kileptem évekig a pc-s körökböl ugymond (konzoltéma) igy VGA-t neveit is leszarom, meg elfelejtem...

a VGA volt olyan 40e - ettöl drágábbat hülyeség is talán, igy h ha hamarabb kell cserélni akkor is még aránylag oké a dolog - de kétlem h ezt hamar kellene

A gép megy mint a háborodás: d konvertálás igaz max volt 30 perc, amit sokaltam, de valszeg hiába bírná a proci nem lehetne gyorsabb, lehet a progi miatt - 20-25%volt konvertálás alatt a cpu - azt csinálhattál alatta amit akartál - intel i7 meg ilyenek mégis odaverne neki, dehát kit érdekel...
BF3-at Ultrán kiröhögte :d

Szal ha vennék gépet, Diablo3-hoz, ennyi penzert, az ilyen lenne 😊

Nah pont te is ekkor írsz, ha nem szóltam volna bezzeg akkor semmi 😄DD - direkt legörgettem, mert nem emlékeztem h beirtál volna ide, aztán tényleg... - de ok, np!

McHaals
nem vagy ezzel egyedül... én is szívesen játszanék vele pár órát

MadWolf#11626

Srácok - kinek kellene itt írnom, vagy mit kellene tennem hogyha kiszeretném próbálni még a bétát - a méget úgyértem, hogy nem játszottam eddig - Bnet accom sincs...
Hány gb egyébként a béta ? Mert ismerõsnél tudnám kipróbálni egyébként csak
2magos AMD athlon 64 x2 4200+ -2gb ram, meg asszem geforce8800gts 512mb
Ezen szerintem aránylag jólmenne.
Köszi elõre is.
(szerk.: eléggé eltávolodtam a jatektól úgymond, ahhoz képest, h mennyire imádtam, jólenne kipróbálni, eddig meg eszembe se jutott, hogy tán havernál tolhatnám egy kicsit a bétát, aztán akkor talán lenne okom újra beruházni egy gépre, ha úgylesz..)

j0nNyKa
ha te veszel ujjat, az szervkereskedelem 😊
"új"

mukika
Nem bukod a többi játékod. WOW-ból engem is bannoltak (meguntam/abbahagytam és megszabadultam az aranyaimtól többször is), de Starcraft 1-2, Diablo 2, Diablo 3 beta ugyanazon a bnet accounton van rajta és mûködik mind. Csak az adott játékból bannolnak, de vehetsz ujjat (mint ahogy nekem is írták hivatalos ticketben) amit rátehetsz ugyanarra a bnet acc-ra simán.

Sáska
ja,lol igen. akkor sry! 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem te kevered a town portal a teleporttal😊

V9ykn8_TZL0

Sáska
de ez kb pont annyit er, mintha nem is lenne rajta cd, vagy nem? legalabbis nekem meg nem sikerult sosem 16 sec alatt beteleportalni Tristram-ba, eladni a cuccokat, visszateleportalni ahonnan jottem, es ujbol megtolteni az inventorymat.

Davidus
16 sec a kalkulátor szerint. van egy rúna amivel kettõt lehet teleportálni mielõtt cooldownra kerül

V9ykn8_TZL0

Sáska
nem tudom, hogy a vegleges verzioban hogy lesz, de a betaban par masodperc a CD a teleporton.

Sheltem
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy amikor a LOD kijött (Diablo2 kiegészítõje) nem volt még battle.net account(vagy legalábbis nem kellett ott regelni a játékokat), azaz a játékok nem voltak hozzárendelve 1 accounthoz, nem volt az, hogyha egyikben cheatel valaki bukja az összes többi játékét is(rosszabb esetben).

Kibannolták? Na paff elment és 2990 ért vett egy másikat. Vagy mégolcsóbban lod kulcsot netrõl...
Itt aki cheatel beszopja majd(hálistennek) és bukja az összes többi játékát is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

a játék ára Hegyeshalomtól jobbra borsos csak....ezt ne feledd!

Davidus
botok lesznek. wowban is vannak botok
a kérdés csak az hogy mit tudnak majd farmolni. az biztos hogy sokkal lassabbak lesznek mint a D2 botok

V9ykn8_TZL0

Avenger
A 40es szint még lehet sok is, inkább 20-30 körül. 😊

Sheltem
Egyébként meg a blizzardnak nem az elsõ online játéka ez de nem is a 2.
Mindenki olvashatta hogy bánnak a cheaterekkel, azonnali ban több hónapra(vagy végleg).
Aki ezekután mer cheatelni hajrá.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
Ez a botozósdi valószínûleg az rmah-ra termelõ kínai segédmunkásokat fogja érinteni. Nekik meg semmi más nem lesz a bnet accján. Azt meg már most borítékolom, hogy 5 nap alatt már infernót fogják farmolni a nagyon ráérõs emberek, nekem meg valahol 40 körül fog állni a legnagyobb karakterem. Úgyhogy igazán az sem fog érdekelni, ha valaki kibotozza a jó felszerelést magának, mert elõre tudom, hogy az játékosok legalább fele elõttem fog járni.

wantonly
Remélem a csalókat ki tudja majd szûrni a Blizzard, és bannolva lesznek! Azért a játék ára elég borsos ahhoz, hogy ne érje meg megkockáztatni.
Sheltem
Ámen.

j0nNyKa
ja értelek
nem hiszem, hogy ez akadályozná meg a hackereket 😊
inkább majd a blizzard

Carlos
Amíg ki nem banolják az accountját, mert szerintem az EULA-ban benne lesz/van, hogyha csítelsz köcsög hullik az accod. Ja, hogy volt rajta SC2 és WOW is? hát ígyjártál...

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
így van. Ha nem lesz teleportolgatás, sok sikert a botok írásához, hogy túl is élje infernón...

Davidus
ja van teleport. egyet teleportálsz aztán cooldown

V9ykn8_TZL0

j0nNyKa
öö, vannak waypointok, meg teleport spell is

Sheltem
Nem tudom én nem érzem "annyira" hasznosnak... Mivel én mindent ki akarok alaposan irtani ami él és mozog nem fog kimaradni így sem úgysem az "elite" se.

Mondjuk én ráérõsen fogok játszani.
Szerintem össze sem hasonlítható ha mondjuk egy online fpsben cheatel valaki(na ott elég gáz) vagy egy diabloban.
Én biztos, hogy semmilyen cheatet nem fogok soha felrakni, aki felrak lelke rajta õ dolga.

böröczk
Hah, 1000+ hozzászólás, egy hónapja nem jártam itt kb.
És nem is fogok a játék megjelenéséig, mert ugyan mi lehet ebben a rengeteg kommentben..
A néhány kiszivárgott béta kép óta minden egyéb információt megtagadtam magamtól 😄
De a számláló miatt majd párszor benézek <#idiota>

Kumiho #2179

Davidus
ok de mi van ha neked napi 1 órád van csak játszani? bot az mehet 24/7

amúgy D3-ban nem lesz akkora gond a botokkal mint D2-ben mert nincs teleport így a botnak át kell gyötörnie magát a monsztereken
inferno farmolást meg kb el is felejthetik mert ha egy embernek nehéz lesz akkor egy botnak lehetetlen

V9ykn8_TZL0