Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Úgyértem ha használod egyszer akkor annyi, vagy többször is lehet majd több armoron (akár végtelenszer) is használni?
Þór vígi þessi rúnar
Perpill a diablo tudásbázisban a smoke ugyan olyan mint az abyssal black, és a cloud is ugyan az mint egy másik. Kíváncsi leszek milyen extra tulajdonság lesz a különbség.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(forrás: diablo3.hu)
Ez tényleg remek hír!! (a magyarra fordítás nem annyira, de az igényes doboz miatt nem baj)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(de ha már nem is tom milyen régóta megy akkor, azok akik béta elején tolták "megkapták" az elõnyt, akkor ok, nem lehetett csak úgy bejutni, most már mindenki 20x végigtolta, kivéve aki nem...azoknak már engedhetnék v vmi:d)
~12 oranal tobbet nem akadok senkinek adni, mert nagy az erdeklodes, es minel tobb embernek lehetoseg szeretnek biztositani
amikor tudom visszaolvasom, de egy nap alatt is összejön pár száz post, aminek a fele nem is érdekes a számomra, így nehéz kiszúrni... látom, hogy vannak akiknél lehet jelentkezni, de azt is látom, hogy jövõ hétig már tele van.
MadWolf#11626
Köszi 😊
a VGA volt olyan 40e - ettöl drágábbat hülyeség is talán, igy h ha hamarabb kell cserélni akkor is még aránylag oké a dolog - de kétlem h ezt hamar kellene
A gép megy mint a háborodás: d konvertálás igaz max volt 30 perc, amit sokaltam, de valszeg hiába bírná a proci nem lehetne gyorsabb, lehet a progi miatt - 20-25%volt konvertálás alatt a cpu - azt csinálhattál alatta amit akartál - intel i7 meg ilyenek mégis odaverne neki, dehát kit érdekel...
BF3-at Ultrán kiröhögte :d
Szal ha vennék gépet, Diablo3-hoz, ennyi penzert, az ilyen lenne 😊
Hány gb egyébként a béta ? Mert ismerõsnél tudnám kipróbálni egyébként csak
2magos AMD athlon 64 x2 4200+ -2gb ram, meg asszem geforce8800gts 512mb
Ezen szerintem aránylag jólmenne.
Köszi elõre is.
(szerk.: eléggé eltávolodtam a jatektól úgymond, ahhoz képest, h mennyire imádtam, jólenne kipróbálni, eddig meg eszembe se jutott, hogy tán havernál tolhatnám egy kicsit a bétát, aztán akkor talán lenne okom újra beruházni egy gépre, ha úgylesz..)
"új"
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Kibannolták? Na paff elment és 2990 ért vett egy másikat. Vagy mégolcsóbban lod kulcsot netrõl...
Itt aki cheatel beszopja majd(hálistennek) és bukja az összes többi játékát is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a kérdés csak az hogy mit tudnak majd farmolni. az biztos hogy sokkal lassabbak lesznek mint a D2 botok
V9ykn8_TZL0
Mindenki olvashatta hogy bánnak a cheaterekkel, azonnali ban több hónapra(vagy végleg).
Aki ezekután mer cheatelni hajrá.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem hiszem, hogy ez akadályozná meg a hackereket 😊
inkább majd a blizzard
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk én ráérõsen fogok játszani.
Szerintem össze sem hasonlítható ha mondjuk egy online fpsben cheatel valaki(na ott elég gáz) vagy egy diabloban.
Én biztos, hogy semmilyen cheatet nem fogok soha felrakni, aki felrak lelke rajta õ dolga.
És nem is fogok a játék megjelenéséig, mert ugyan mi lehet ebben a rengeteg kommentben..
A néhány kiszivárgott béta kép óta minden egyéb információt megtagadtam magamtól 😄
De a számláló miatt majd párszor benézek <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
amúgy D3-ban nem lesz akkora gond a botokkal mint D2-ben mert nincs teleport így a botnak át kell gyötörnie magát a monsztereken
inferno farmolást meg kb el is felejthetik mert ha egy embernek nehéz lesz akkor egy botnak lehetetlen
V9ykn8_TZL0